Kuchár/kuchárka - Obederia / Práca Pon-Pia
Aldente s.r.o.
Bratislava
plný úväzok, živnosť
dohodou (ASAP)
1 600 - 1 900 EUR/mesiac+ na základe skúseností + bonusy za dobré výsledky + možnosť extra zárobu na interných cateringoch
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Kuchár/Kuchárka (pondelok – piatok, sviatky voľné)
Hľadáme spoľahlivého a skúseného kuchára/kuchárku do kantíny Obederia v centre Bratislavy.
Miesto výkonu práce: Pribinova 19, 811 09 Bratislava
Náplň práce:
Príprava dennej ponuky jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy) podľa stanovených receptúr
Zodpovednosť za kvalitu a chuť pripravovaných pokrmov
Dodržiavanie technologických a hygienických postupov pri príprave jedál
Udržiavanie čistoty a poriadku na pracovisku v súlade s hygienickými normami
Spolupráca pri zostavovaní jedálneho lístka
Organizácia a riadenie výrobných procesov v kuchyni
Kontrola kvality hotových jedál pred výdajom
Priebežné sledovanie a evidencia skladových zásob surovín
Hmotná zodpovednosť za zverené skladové zásoby
Čo ponúkame:
Pracovný čas pondelok až piatok – víkendy a sviatky voľné
Príjemné pracovné prostredie v stabilnej spoločnosti
Možnosť sebarealizácie a zapojenia sa do tvorby jedálneho lístka
Motivačné finančné ohodnotenie
Zamestnanecké výhody, benefity
Flexibilný pracovný čas
Motivačné finančné ohodnotenie
Prácu v dynamickom a priateľskom kolektíve
Možnosť profesijného rastu v rámci stabilnej gastronomickej siete s viacerými prevádzkami na západnom Slovensku
Príspevok na Multisport kartu
Zamestnanecké zľavy na jedlá a produkty spoločnosti
Informácie o výberovom konaní
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Prax na pozícii/v oblasti
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
príjemné vystupovanie, ústretový prístup, komunikatívnosť
zmysel pre poriadok
odborné zručnosti a zodpovednosť
flexibilita a odolnosť voči stresu
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Bencik Culinary Group odráža dlhodobú filozofiu jej majiteľa Pavla Benčíka, ktorú on sám definuje ako osobný vzťah k zákazníkom, dôraz na špičkovú kvalitu, inovatívnu kuchyňu a vlastnú zainteresovanosť na všetkých aspektoch podnikania. Zároveň je potvrdením záväzku rozvíjať gastronomickú scénu v tomto regióne.