Kuchár/kuchárka - Obederia / Práca Pon-Pia

Aldente s.r.o.

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
dohodou (ASAP)
Mzdové podmienky (brutto)
1 600 - 1 900 EUR/mesiac+ na základe skúseností + bonusy za dobré výsledky + možnosť extra zárobu na interných cateringoch

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti


Kuchár/Kuchárka (pondelok – piatok, sviatky voľné)
Hľadáme spoľahlivého a skúseného kuchára/kuchárku do kantíny Obederia v centre Bratislavy.

Miesto výkonu práce: Pribinova 19, 811 09 Bratislava

Náplň práce:

  • Príprava dennej ponuky jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy) podľa stanovených receptúr

  • Zodpovednosť za kvalitu a chuť pripravovaných pokrmov

  • Dodržiavanie technologických a hygienických postupov pri príprave jedál

  • Udržiavanie čistoty a poriadku na pracovisku v súlade s hygienickými normami

  • Spolupráca pri zostavovaní jedálneho lístka

  • Organizácia a riadenie výrobných procesov v kuchyni

  • Kontrola kvality hotových jedál pred výdajom

  • Priebežné sledovanie a evidencia skladových zásob surovín

  • Hmotná zodpovednosť za zverené skladové zásoby

Čo ponúkame:

  • Pracovný čas pondelok až piatok – víkendy a sviatky voľné

  • Príjemné pracovné prostredie v stabilnej spoločnosti

  • Možnosť sebarealizácie a zapojenia sa do tvorby jedálneho lístka

  • Motivačné finančné ohodnotenie

Zamestnanecké výhody, benefity

Flexibilný pracovný čas

Motivačné finančné ohodnotenie

Prácu v dynamickom a priateľskom kolektíve

Možnosť profesijného rastu v rámci stabilnej gastronomickej siete s viacerými prevádzkami na západnom Slovensku

Príspevok na Multisport kartu

Zamestnanecké zľavy na jedlá a produkty spoločnosti

Informácie o výberovom konaní

Viac info na pohovore

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

gastronómia, HORECA

Prax na pozícii/v oblasti

kuchár, gastronómia

Počet rokov praxe

1

Osobnostné predpoklady a zručnosti

orientácia na zákazníka a služby
príjemné vystupovanie, ústretový prístup, komunikatívnosť
zmysel pre poriadok
odborné zručnosti a zodpovednosť
flexibilita a odolnosť voči stresu

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Bencik Culinary Group vlastní sieť à la carte reštaurácií, prémiových samoobslužných reštaurácií v business a shopping centrách. Okrem toho samostatnú cateringovú divíziu Party Guru Catering a cukrárenskú divíziu aj s cukrárňou CrémeChic.

Bencik Culinary Group odráža dlhodobú filozofiu jej majiteľa Pavla Benčíka, ktorú on sám definuje ako osobný vzťah k zákazníkom, dôraz na špičkovú kvalitu, inovatívnu kuchyňu a vlastnú zainteresovanosť na všetkých aspektoch podnikania. Zároveň je potvrdením záväzku rozvíjať gastronomickú scénu v tomto regióne.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: JUDr. Alexandra Zlámalová
E-mail: poslať životopis
ID: 5107255  Dátum zverejnenia: 25.6.2025  Základná zložka mzdy (brutto): 1 600 EUR/mesiac