Šéfkuchár/ka - Rezort Masarykov dvor
AGROSEV, spol. s r.o.
Pstruša, Vígľaš
plný úväzok
ihneď
1 800 EUR/mesiac+ osobné ohodnotenie až do výšky 100% základnej mzdy
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Riadi výrobu jedál, ako pracovník poverený vedením priamo riadi prácu kuchárov a ostatného kuchynského personálu.
Vo všetkých výrobných strediskách zabezpečuje dodržiavanie štandardov na prípravu a porciovanie sortimentu jedál, ako aj výdaj jedál.
Plánuje výrobu jedál a poskytuje podklady pre tvorbu jedálnych lístkov.
Dozerá na všetky kuchárske činnosti najmä na technologické potupy, na veľkosť porcií a ich kompletizáciu, na dodržiavanie správnej servírovacej teploty.
Zodpovedá za vedenie, koordinovanie a motivovanie čašníkov a ich následne preškolenie ohľadne jedál.
Zabezpečuje atraktívnu ponuku všetkých vyrobených jedál, zodpovedá za dodržiavanie zdravotníckych predpisov.
Pripravuje návrhy pre tvorbu nových jedálnych lístkov a pripravuje kalkulácie novo zavádzaných jedál. Denne podáva správu o vydaných jedlách. Príprava podkladov pre evidenciu v internom informačnom systéme.
Vedie záznamy o výrobe jedál pre zamestnancov a zabezpečuje ich stravovanie.
Aktívna spolupráca s vedením spoločnosti a vedúcimi pracovníkmi ostatných stredísk pri zabezpečovaní eventov a vonkajších akcií, riešení problémov a úloh, ktoré vyžadujú vzájomnú komunikáciu, kooperáciu, koordináciu, súčinnosť a komplexný prístup pre úspešný priebeh eventov, vyriešenie problémov a splnenie úloh.
Usmerňuje zásobovanie a prácu skladov potravín a nákupu vecných potrieb na výrobu.
Dojednáva dodávky potrebného množstva potravín a surovín požadovanej kvality, pripravuje a poskytuje špecifikáciu množstva a kvality jednotlivých položiek nákupu potravín a surovín.
Kontroluje skladové hospodárstvo, zúčastňuje sa na pravidelnej a mimoriadnej inventúre (fyzická a dokladová) na jednotlivých úsekoch.
Zodpovedá za výber pracovníkov do výroby, za ich pracovné zaradenie a využívanie. Zaúča nových zamestnancov na jednotlivých pridelených oddeleniach. Zúčastňuje sa pri príprave informačných pokynov, smerníc a detailných manuálov pre zaúčanie nového zamestnanca.
Navrhuje disciplinárne opatrenia, zodpovedá za hodnotenie pracovníkov výroby a za ich odborný rast.
Zadeľuje pracovníkov na pracoviská a smeny, pritom dbá na primerané obsadenie pracovníkov z hľadiska využívania pracovného času a kvalifikácie.
Zodpovedá za finančné výsledky strediska reštaurácia – nákladovosť, nákladovú rentabilitu, objem tržieb, výšku prevádzkových a mzdových nákladov.
Zodpovedá za zabezpečenie efektívne vynaložených finančných prostriedkov.
Zodpovedá za schvaľovanie a presadzovanie cieľov v oblasti kvality poskytovaných služieb.
Podľa potreby zabezpečuje komunikáciu s kontrolnými orgánmi štátnej správy, vrátane spolupráce s nimi.
Prijíma sťažnosti hostí a vybavuje ich k obojstrannej spokojnosti.
Kontroluje technologické zariadenia, ich funkčnosť a spoľahlivosť, najmä z hľadiska bezpečnosti práce, nahlasuje potrebné opravy a údržbu. Následne hlási prevádzkové chyby, navrhuje zmeny a údržbu technologických zariadení.
Zamestnanecké výhody, benefity
Stravovanie na pracovisku.
Možnosť kariérneho rastu.
Stabilné pracovné miesto v príjemnom kolektíve.
Informácie o výberovom konaní
V životopise prosím uveďte nasledujúci súhlas na spracovanie osobných údajov.
"Vyššie uvedená dotknutá osoba svojím podpisom udeľuje súhlas na spracovanie svojich osobných údajov spoločnosti Agrosev, spol. s r.o., Bottova 1, 962 12 Detva, IČO: 36033499 (ďalej len „prevádzkovateľ“), ktorý na základe tohto súhlasu môže spracúvať osobné údaje dotknutej osoby v rozsahu uvedenom v životopise s cieľom výberového konania na obsadenie pracovného miesta u prevádzkovateľa na pozíciu "Pomocná sila v kuchyni".
Osobné údaje bude prevádzkovateľ spracúvať a uschovávať odo dňa zaslania životopisu až do ukončenia výberového konania, po ktorom budú osobné údaje neúspešných uchádzačov vymazané.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou