Šéfkuchár/ka - Rezort Masarykov dvor

AGROSEV, spol. s r.o.

Miesto práce
Pstruša, Vígľaš
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 800 EUR/mesiac+ osobné ohodnotenie až do výšky 100% základnej mzdy

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Riadi výrobu jedál, ako pracovník poverený vedením priamo riadi prácu kuchárov a ostatného kuchynského personálu.

Vo všetkých výrobných strediskách zabezpečuje dodržiavanie štandardov na prípravu a porciovanie sortimentu jedál, ako aj výdaj jedál.

Plánuje výrobu jedál a poskytuje podklady pre tvorbu jedálnych lístkov.

Dozerá na všetky kuchárske činnosti najmä na technologické potupy, na veľkosť porcií a ich kompletizáciu, na dodržiavanie správnej servírovacej teploty.

Zodpovedá za vedenie, koordinovanie a motivovanie čašníkov a ich následne preškolenie ohľadne jedál.

Zabezpečuje atraktívnu ponuku všetkých vyrobených jedál, zodpovedá za dodržiavanie zdravotníckych predpisov.

Pripravuje návrhy pre tvorbu nových jedálnych lístkov a pripravuje kalkulácie novo zavádzaných jedál. Denne podáva správu o vydaných jedlách. Príprava podkladov pre evidenciu v internom informačnom systéme.

Vedie záznamy o výrobe jedál pre zamestnancov a zabezpečuje ich stravovanie.

Aktívna spolupráca s vedením spoločnosti a vedúcimi pracovníkmi ostatných stredísk pri zabezpečovaní eventov a vonkajších akcií, riešení problémov a úloh, ktoré vyžadujú vzájomnú komunikáciu, kooperáciu, koordináciu, súčinnosť a komplexný prístup pre úspešný priebeh eventov, vyriešenie problémov a splnenie úloh.

Usmerňuje zásobovanie a prácu skladov potravín a nákupu vecných potrieb na výrobu.

Dojednáva dodávky potrebného množstva potravín a surovín požadovanej kvality, pripravuje a poskytuje špecifikáciu množstva a kvality jednotlivých položiek nákupu potravín a surovín.

Kontroluje skladové hospodárstvo, zúčastňuje sa na pravidelnej a mimoriadnej inventúre (fyzická a dokladová) na jednotlivých úsekoch.

Zodpovedá za výber pracovníkov do výroby, za ich pracovné zaradenie a využívanie. Zaúča nových zamestnancov na jednotlivých pridelených oddeleniach. Zúčastňuje sa pri príprave informačných pokynov, smerníc a detailných manuálov pre zaúčanie nového zamestnanca.

Navrhuje disciplinárne opatrenia, zodpovedá za hodnotenie pracovníkov výroby a za ich odborný rast.

Zadeľuje pracovníkov na pracoviská a smeny, pritom dbá na primerané obsadenie pracovníkov z hľadiska využívania pracovného času a kvalifikácie.

Zodpovedá za finančné výsledky strediska reštaurácia – nákladovosť, nákladovú rentabilitu, objem tržieb, výšku prevádzkových a mzdových nákladov.

Zodpovedá za zabezpečenie efektívne vynaložených finančných prostriedkov.

Zodpovedá za schvaľovanie a presadzovanie cieľov v oblasti kvality poskytovaných služieb.

Podľa potreby zabezpečuje komunikáciu s kontrolnými orgánmi štátnej správy, vrátane spolupráce s nimi.

Prijíma sťažnosti hostí a vybavuje ich k obojstrannej spokojnosti.

Kontroluje technologické zariadenia, ich funkčnosť a spoľahlivosť, najmä z hľadiska bezpečnosti práce, nahlasuje potrebné opravy a údržbu. Následne hlási prevádzkové chyby, navrhuje zmeny a údržbu technologických zariadení.

Zamestnanecké výhody, benefity

Vstup do wellness centra.
Stravovanie na pracovisku.
Možnosť kariérneho rastu.
Stabilné pracovné miesto v príjemnom kolektíve.

Informácie o výberovom konaní

V prípade Vášho záujmu o túto pracovnú pozíciu nám prosím zašlite životopis na emailovú adresu: [email protected], alebo reagujte prostredníctvom portálu profesia.sk. Kontaktovať budeme len kandidátov, ktorí budú vyhovovať požiadavkám. Za pochopenie ďakujeme.

V životopise prosím uveďte nasledujúci súhlas na spracovanie osobných údajov.

"Vyššie uvedená dotknutá osoba svojím podpisom udeľuje súhlas na spracovanie svojich osobných údajov spoločnosti Agrosev, spol. s r.o., Bottova 1, 962 12 Detva, IČO: 36033499 (ďalej len „prevádzkovateľ“), ktorý na základe tohto súhlasu môže spracúvať osobné údaje dotknutej osoby v rozsahu uvedenom v životopise s cieľom výberového konania na obsadenie pracovného miesta u prevádzkovateľa na pozíciu "Pomocná sila v kuchyni".
Osobné údaje bude prevádzkovateľ spracúvať a uschovávať odo dňa zaslania životopisu až do ukončenia výberového konania, po ktorom budú osobné údaje neúspešných uchádzačov vymazané.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Kuchár

Prax na pozícii/v oblasti

šéfkuchár

Počet rokov praxe

10

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Systémovosť, dochvíľnosť, samostatnosť, zodpovedný prístup k práci.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť AGROSEV, spol. s r.o. sa zaoberá rastlinnou výrobou, chovom hovädzieho dobytka a oviec, výrobou mlieka, servisom, strojovými a dopravnými službami, betonárkou. Spoločnosti patrí aj Rezort Masarykov dvor*** - moderný trojhviezdičkový penzión ponúkajúci svoje služby návštevníkom regiónu Podpoľanie v malebnej obci Vígľaš. V areáli sa nachádza wellness, jazdecký areál s vlastnými koňmi, krytá jazdiareň a Predajňa u Masaryka.

Kontakt

ID: 4820865  Dátum zverejnenia: 2.5.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 800 EUR/mesiac