
Manažér kvality pre potravinársku výrobu
ADIVIT Slovakia s.r.o.
Nitra Region
plný úväzok
ihneď
1 650 - 2 500 EUR/mesiacMzdové ohodnotenie je závislé od kvality znalostí a praxe uchádzača v odbore, po skúšobnej lehote bude odmeňovanie naviazané na dosiahnuté pracovné výsledky.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Náplň práce:
- Zavedenie, vývoj, implementácia, riadenie a sledovanie účinnosti systému kvality, spracovávanie a sledovanie noriem, postupov, opatrení a nástrojov na zabezpečenie splnenia požiadaviek na bezpečnosť potravín, kvalitu, hygienu a reguláciu pre potravinové výrobky.
- Vytváranie a poskytovanie účinných komunikácií, ktoré poskytujú partnerom na všetkých úrovniach primeranú informovanosť a znalosti o normách zabezpečenia kvality, aktualizáciách programov a zmenách procesov.
- Vedenie tímu pre bezpečnosť potravín a HACCP, zavedenie a udržanie systému ISO 9001, ISO 22000 prípadne iných podľa rozhodnutia vedenia spoločnosti
- Pravidelný kontakt s výrobnou prevádzkou na stanovenie a definovanie noriem zabezpečenia kvality, zahrňujúc procesy výroby, hygieny, kontrolu škodcov, riadenie surovín a výrobkov z pohľadu riadenia kvality.
- Zabezpečenie riadenia rizík a riadenia systému kvality na funkčnej úrovni, jeho monitorovanie, aktuálizácia a udržiavanie.
- Aktualizácia a rozvíjanie odborných znalostí v oblasti postupov pre zabezpečenie bezpečnosti potravín, sledovanie súvisiacich predpisov a postupov správnej výrobnej praxe.
- Štatistická analýza údajov, posudzovanie zhody s príslušnými programami kvality, identifikácia zlepšení.
- Práca na rozvoji a tréningu personálu v oblasti zabezpečenia kvality, pre zabezpečenie jednotného výkladu a uplatňovania noriem a postupov.
- Vedenie príslušnej dokumentácie a dokumentácie o vlastnej činnosti
Zamestnanecké výhody, benefity
Zaujímavá práca v stabilnej spoločnosti, osobnostný a profesijný rast, spravodlivé ohodnotenie na základe dosiahnutých výsledkov, zúčastňovanie sa na domácich a zahraničných podujatiach.
Podpora pre dochádzajúcich vo forme príspevku na dopravu alebo ubytovanie.
Informácie o výberovom konaní
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
Jazykové znalosti
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - Pokročilý
Hazard Analysis and Critical Control Points HACCP - Pokročilý
ISO 9001 - Pokročilý
ISO 22000 - Pokročilý
Vodičský preukaz
Prax na pozícii/v oblasti
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Hľadáme vytrvalého, spoľahlivého a disciplinovaného kolegu alebo kolegyňu, ktorý je odborne zdatný, má chuť pracovať a zlepšovať sa. Má solídny prehľad v potravinárskej výrobe, požiadavkách na hygienu a kvalitu potravín, je pohotový, orientovaný na aktívne riešenie problémov a dosahovanie stanovených cieľov. Zdatný v oblasti chemických a biotechnologických aplikácí, ideálne s praktickými zručnosťami a skúsenosťami z výroby aj z laboratória, so širokým rozhľadom, ktorého práca v odbore baví.