Vedúci Malkie a Cézar reštaurácie

SLOVAKIA RING AGENCY, s. r. o.

Miesto práce
Orechová Potôň
Druh pracovného pomeru
na dohodu (brigády)
Termín nástupu
01.03.2020
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

• Plánovanie potreby personálu, zodpovednosť za dodržovanie právnych nariadení a schvaľovanie prehľadu služieb personálu v súlade s právnymi predpismi
• Organizácia a zabezpečenie všetkých administratívnych úloh v spolupráci so šéfkuchárom, vedúcim housekeepingu, hotelovým a F&B managerom
• Optimalizácia, školení, audit a rozvoj F&B
• Monitoring a optimalizácia dodávok
• Správa produkčných systémov a terminálov
• Kontrola a riadenie nákladov a porovnávanie s rozpočtom
• Audit vyúčtovania a denné uzávierky účtov
• Pravidelné informovanie hotelového managera prípadne F&B managera o akýchkoľvek rozdieloch, problémoch zamestnancov alebo sťažnostiach hostí
• Pravidelné kontrolovanie rozpisov služieb personálu v súlade s dodávkami a predpokladanou návštevnosťou strediska
• Pravidelné plánovanie operatívnych meetingů vrátane kontroly splnených úloh
• Individuálne tréningy zamestnancov
• Hlásenie akýchkoľvek technických problémov Technickému oddeleniu a po dokončení oprav skontrolovať prácu / opravy údržby
• Zodpovednosť za disciplínu a hygienu zamestnancov
• Kontrola zázemia na všetkých lokáciách chaty z hľadiska dodržiavania zásad čistoty, hygieny
• Zabezpečenie dennej prevádzky – objednávanie jedál, plánovanie personálu, denná uzávierka, pravidelné inventúry, kontrola a koordinácia upratovania spätná záverečná kontrola prevádzky, priama komunikácia s hotelom a spolupráca pri obsadzovaní izieb v Malkia parku,

Informácie o výberovom konaní

Pracovný čas od 08:00 - 19:00
Ide o sezónnu prácu formou brigády od
01.03.2020-31.10.2020 v rozsahu od 3 - 6 dní týždenne. Presný harmonogram pracovného času a počtu dní bude upresnený na pohovore.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Stredné odborné vzdelanie v odbore gastronomické služby /ŠP/

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Začiatočník (A2) alebo Nemecký jazyk - Začiatočník (A2)

Vodičský preukaz

B

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• Dodržovanie pracovnej doby (včasné príchody na pracovisko)
• Evidencia dochádzky
• Lojalita a diskrétnosť
• Optimalizovať priebeh práce vedenie ku zvýšeniu produktivity
• Priateľský, korektní a ústretový prístup k hosťom kolegom a spolupracovníkom
• Správne a profesionálne zachádzanie s vyškerím vybavením a materiálom
• Zamestnanec zná a dodržuje pravidla týkajúce sa šatňových skriniek, fajčenia
• Zamestnanec musí okamžite informovať svojho nadriadeného v prípade dôležitých incidentov alebo udalostí
• Zamestnanec zabezpečí hladkú každodennú prevádzku počas svojej dovolenky tým, že zabezpečí náhradu po celú dobu
• Predávať a poskytovať informácie tretím osobám nie je možné
• Zamestnanec musí poznať správne postupy, ktorými je nutné sa riadiť v prípade zvláštnych udalostí (napr. požiar, krádež, nehoda) a musí jednať podľa nich
• Zúčastniť sa všetkých plánovaných schôdzí a školení
• Ako reprezentant spoločnosti, sa nesmie zamestnanec chovať akýmkoľvek spôsobom, ktorý by mohol poškodiť alebo pošpiniť povesť spoločnosti
• Od zamestnanca sa očakáva, že bude ochotný výpomoci kdekoľvek to bude v jeho oddelení potreba
• Nastavenie štandardov, spojených so vzdelávaním a preškoľovaním personálu
• Dodržiavanie BOZP a PO, štandardov a smerníc spoločnosti
• Zamestnanec musí vykonávať ďalšie nevyhnutné úlohy, relevantné povinnosti alebo ad hoc úlohy, pokiaľ budú zadané priamym nadriadeným alebo prevádzkovým manažérom

Požiadavky na kvalifikáciu:
• SOU/SŠ v oblasti gastronómie
• Aktívna znalosť AJ alebo NJ
• Aspoň 1 rok praxe na rovnakej alebo obdobnej pozícii
• Znalosť odpovedajúcich legislatívnych predpisov
• Skúsenosť s vedením kolektívu
• Výborné komunikační a organizační schopnosti
• Čistý register trestov

Ďaľšie nuté znalosti:
• Znalosť práce s PC – MS Office, Internet
• Znalosť smerníc HACCP
• VP sk. B
• Zdravotný preukaz

• Zodpovednosť za organizáciu a kvalitu servisu všetkých poskytovaných služieb
• Zodpovednosť za organizáciu a vykonávanie súvisiacich administratívnych povinností - inventúr, objednávok, príprava ponukových listov, propagácia, kontrola poriadku, plánovanie zmien podriadeným pracovníkom, organizácia prevádzky
• Zodpovednosť za dodržiavanie HACCP na stredisku
• Zodpovednosť za evidenciu a nahlasovaním požadovaných oprav strediska technickému úseku
• Zodpovednosť za ekonomické výsledky strediska
• Zodpovednosť za náklady daného strediska
• Zodpovednosť za kvalitu predávaného tovaru
• Zodpovednosť za zodpovedajúce preškolenie personálu

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

SLOVAKIA RING je profesionálny a univerzálny motoristický areál, ktorého súčasťou je Slovenské motokárové centrum vybudované pod záštitou SAMŠ (Slovenská asociácia motoristického športu) a ktoré predstavuje špičkové stredisko s licenciou pre organizovanie medzinárodných motokárových podujatí. Vonkajšia motokárová trať má v dĺžku 1172 metrov a ponúka ďalších 5 variantov jazdenia. Súčasťou komplexu je paddock, dvojposchodová budova riadiaceho strediska, občerstvenie s vyhliadkovou terasou, administratívne a školiace priestory či technické a prevádzkové priestory. Motokáry sú základnou školou budúcich automobilových pretekárov a v spojení so SAMŠ ponúka nový komplex zázemie pre výchovu mladých talentov.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 3870697  Megjelentetés dátuma: 14.2.2020  Alapbér (bruttó): 1 000 EUR/mesiac