Sajnáljuk, de a hirdető cég már megszüntette az állásajánlat közzétételét a honlapunkon.
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Prezentačný kuchár
RYBA Košice spol. s r.o.
Miesto práce
Južná trieda 54, Košice
Južná trieda 54, Košice
Druh pracovného pomeru
živnosť
živnosť
Termín nástupu
10/2016
10/2016
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
1. Mienkotvorná prezentácia spoločnosti v rámci GASTRA a RETAIL – priama prezentácia spoločnosti.
2. Aktívne budovanie vzťahov – obchod na GASTRE je založený na dobrých vzťahoch.
3. Priame poradenstvo pre gastro zákazníkov – efektivita a logistika v kuchyni.
4. Účasť na príprave Workshopov sa seminárov pre konečných spotrebiteľov; škola varenia pre konečných spotrebiteľov, so zameraním na prípravu rýb a mäsa.
5. Edukačná činnosť pre laickú aj odbornú verejnosť.
6. Participácia na letákových akciách – sezónnosť – recepty.
7. Príprava produktových katalógov podľa typu prevádzok, typu produktov, sezóny.
8. Aktívna účasť na celoslovenských konferenciách pre školské jedálne organizované MŠ SR.
9. Prezentácia a edukácia v rámci školských jedální zameraná na vedúce školských zariadení a aj deti .
10. Eventy pre reštaurácie so zameraním sa na:
- vypracovanie menu Á la carte (sezóna – kačacie a husacie hody, divina, typ reštaurácie – pizzeria, burger, iné, typ produktu – ryby, mäso, hydina a pod. )
- vyššiu gastronómiu
- novinky v portfóliu
11. Vlastná výroba – prieskum trhu, inovácia a rozšírenie sortimentu, návrh receptúr a produktov vhodných pre Gastro prevádzky, následne aj Retail.
12. Produktové – tématické školenia pre obchodný tím GASTRO.
13. Tvorba nových receptúr a vypracovanie školských noriem zo zameraním na rybu a mäsá.
2. Aktívne budovanie vzťahov – obchod na GASTRE je založený na dobrých vzťahoch.
3. Priame poradenstvo pre gastro zákazníkov – efektivita a logistika v kuchyni.
4. Účasť na príprave Workshopov sa seminárov pre konečných spotrebiteľov; škola varenia pre konečných spotrebiteľov, so zameraním na prípravu rýb a mäsa.
5. Edukačná činnosť pre laickú aj odbornú verejnosť.
6. Participácia na letákových akciách – sezónnosť – recepty.
7. Príprava produktových katalógov podľa typu prevádzok, typu produktov, sezóny.
8. Aktívna účasť na celoslovenských konferenciách pre školské jedálne organizované MŠ SR.
9. Prezentácia a edukácia v rámci školských jedální zameraná na vedúce školských zariadení a aj deti .
10. Eventy pre reštaurácie so zameraním sa na:
- vypracovanie menu Á la carte (sezóna – kačacie a husacie hody, divina, typ reštaurácie – pizzeria, burger, iné, typ produktu – ryby, mäso, hydina a pod. )
- vyššiu gastronómiu
- novinky v portfóliu
11. Vlastná výroba – prieskum trhu, inovácia a rozšírenie sortimentu, návrh receptúr a produktov vhodných pre Gastro prevádzky, následne aj Retail.
12. Produktové – tématické školenia pre obchodný tím GASTRO.
13. Tvorba nových receptúr a vypracovanie školských noriem zo zameraním na rybu a mäsá.
Zamestnanecké výhody, benefity
- zľavnený 25% nákup
- spolupráca na firemných projektoch
- účasť na zaujímavých školeniach
- spolupráca v príjemnom tíme
- účasť na firemných akciách
- spolupráca na firemných projektoch
- účasť na zaujímavých školeniach
- spolupráca v príjemnom tíme
- účasť na firemných akciách
Informácie o výberovom konaní
V prípade, že Vás ponuka oslovila prosím reagujte na ňu cez tlačítko poslať životopis spoločnosti.
V prílohách priložte :
1.Životopis:
- adresu aj s okresným mestom, kontaktné údaje
- vzdelanie
- podrobný prehľad praxe so stručným popisom pracovnej náplne
- finančné požiadavky
- možný termín nástupu
2. fotografiu
V sprievodnom liste uvádzajte názov kuchár/ka.
Predpokladaný nástup je plánovaný na 10/2016.
Všetkým Vám želáme veľa šťastia a tešíme sa na Vás.
V prílohách priložte :
1.Životopis:
- adresu aj s okresným mestom, kontaktné údaje
- vzdelanie
- podrobný prehľad praxe so stručným popisom pracovnej náplne
- finančné požiadavky
- možný termín nástupu
2. fotografiu
V sprievodnom liste uvádzajte názov kuchár/ka.
Predpokladaný nástup je plánovaný na 10/2016.
Všetkým Vám želáme veľa šťastia a tešíme sa na Vás.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Kuchár
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Radi by sme ponúkli priestor šikovnému kuchárovi alebo kuchárke, ktorý/ktorá inklinuje v gastronómií k príprave rýb a morských špecialít.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Hlavnou oblasťou podnikania spoločnosti RYBA Košice spol. s r.o. je skladovanie i spracovanie morských a sladkovodných rýb, tradičných rybacích výrobkov, lahôdkových výrobkov a distribúcia tovaru vlastnej výroby a obchodného tovaru, ktorú zastrešuje cez dcérsku spoločnosť Calmar spol. s r.o.
Hlavnou oblasťou podnikania spoločnosti Calmar spol. s.r.o. je nákladná cestná doprava vykonávaná vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3,5 t vrátane prípojného vozidla, vnútroštátna nákladná cestná doprava.
Od roku 2016 sú súčasťou skupiny TAURIS GROUP, ktorú tvorí spolu šesť spoločností - TAURIS, a.s. Rimavská Sobota, TAURIS NITRIA, TAURIS MäsoSpiš, TAURIS CASSOVIA prevádzkujúca sieť maloobchodných predajní Mäsiarstvo u Býka, RYBA Košice a CALMAR.
Hlavnou oblasťou podnikania spoločnosti Calmar spol. s.r.o. je nákladná cestná doprava vykonávaná vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3,5 t vrátane prípojného vozidla, vnútroštátna nákladná cestná doprava.
Od roku 2016 sú súčasťou skupiny TAURIS GROUP, ktorú tvorí spolu šesť spoločností - TAURIS, a.s. Rimavská Sobota, TAURIS NITRIA, TAURIS MäsoSpiš, TAURIS CASSOVIA prevádzkujúca sieť maloobchodných predajní Mäsiarstvo u Býka, RYBA Košice a CALMAR.
Počet zamestnancov
150-199 zamestnancov
ID: 2731031
Megjelentetés dátuma: 20.9.2016
2016-09-20
Régió: Košice Pozíció: Kuchár Cég: RYBA Košice spol. s r.o.
A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások: dohodou