Chef de partie / kreatívny kuchár

Park Inn by Radisson Danube Bratislava

Miesto práce
Rybné námestie 1, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1050 Eur

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Túžiš po chutnom recepte na úspech? Ak si na túto otázku odpovieš Yes I Can!SM, radi by sme v Park Inn by Radisson, Danube Bratislava privítali gurmána ako si Ty!

V Park Inn by Radisson spolu tvoríme jeden tím, ktorý vytvára nezabudnuteľné momenty pre hostí, pretože sme hotel, na ktorý sa dá spoľahnúť!

Vrie v tebe vášeň pre varenie? Chceš si okoreniť svoju kariéru? Ak áno, si presne ten energetický človek, ktorého potrebujeme!

Si veselý človek, ktorého dobrá nálada je nákazlivá? Pridaj sa do nášho tímu a spoločne vytvoríme nezabudnuteľné gurmánske zážitky našim hosťom.

Náplň práce:
• Zabezpečiť najvyššiu kvalitu potravín výpomocou hlavnému šéfkuchárovi vo všetkých oblastiach kuchyne
• Dodržiavať štandardy kvality potravín, prípravy, receptov a prezentácie spoločnosti Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Dohliadať na kvalitu, porcie a vzhľad pripravovaných jedál
• Využívať všetky potraviny, aby sa minimalizovalo množstvo odpadu a maximalizovala sa kvalita
• Úzko spolupracovať so zástupcom šéfkuchára, aby sa zabezpečila správna príprava a dodacia lehota a zachovanie kvality potravín podla standardov Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Zabezpečovať dodržiavanie správnych postupov v oblasti bezpečnosti a hygieny
• Pomáhať zástupcovi šéfkuchára pri kontrole a objednávaní čerstvých výrobkov a suchých skladovacích predmetov, ktoré vyžaduje kuchyňa

Zamestnanecké výhody, benefity

Pracuj v tíme zanietených hoteliérov a využívaj tieto benefity:
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Carlson Rezidor Hotel Group
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• Máš aspoň 3-ročné skúsenosti v gastronomickom odvetví?
• Nebojíš sa ukázať svoju kreativitu v kuchyni?
• Si otvorený novým veciam a rád sa učíš od iných?
• Zvládaš tlak aj v rušnejších časoch výdaju jedla?
• Si hrdý na svoju prácu?
• Rád/rada by si sa stal/stala súčasťou zanieteného tímu s heslom “Jeden za všetkých, všetci za jedného”?

Chceš, aby ľudia instagramovali TVOJE jedlo? Potom je táto kuchyňa presne pre teba!

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Park Inn by Radisson® je farebná, dynamická hotelová značka, ktorá poskytuje bezproblémový hotelový zážitok. Priateľský. Pozitívny. Vibrujuci. Nekomplikovaný. Park Inn by Radisson je určený pre moderného cestovateľa. Značka dodáva farbu životu prostredníctvom flexibilných a funkčných priestorov, personálu a energie v každom zo svojich 2000+ hotelov po celom svete.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 3386110  Megjelentetés dátuma: 11.5.2018  A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások: 1050 Eur