Sajnáljuk, de a hirdető cég már megszüntette az állásajánlat közzétételét a honlapunkon.
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Chef de partie / kreatívny kuchár
Park Inn by Radisson Danube Bratislava
Miesto práce
Rybné námestie 1, Bratislava
Rybné námestie 1, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok
plný úväzok, skrátený úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1050 Eur
1050 Eur
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Túžiš po chutnom recepte na úspech? Ak si na túto otázku odpovieš Yes I Can!SM, radi by sme v Park Inn by Radisson, Danube Bratislava privítali gurmána ako si Ty!
V Park Inn by Radisson spolu tvoríme jeden tím, ktorý vytvára nezabudnuteľné momenty pre hostí, pretože sme hotel, na ktorý sa dá spoľahnúť!
Vrie v tebe vášeň pre varenie? Chceš si okoreniť svoju kariéru? Ak áno, si presne ten energetický človek, ktorého potrebujeme!
Si veselý človek, ktorého dobrá nálada je nákazlivá? Pridaj sa do nášho tímu a spoločne vytvoríme nezabudnuteľné gurmánske zážitky našim hosťom.
Náplň práce:
• Zabezpečiť najvyššiu kvalitu potravín výpomocou hlavnému šéfkuchárovi vo všetkých oblastiach kuchyne
• Dodržiavať štandardy kvality potravín, prípravy, receptov a prezentácie spoločnosti Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Dohliadať na kvalitu, porcie a vzhľad pripravovaných jedál
• Využívať všetky potraviny, aby sa minimalizovalo množstvo odpadu a maximalizovala sa kvalita
• Úzko spolupracovať so zástupcom šéfkuchára, aby sa zabezpečila správna príprava a dodacia lehota a zachovanie kvality potravín podla standardov Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Zabezpečovať dodržiavanie správnych postupov v oblasti bezpečnosti a hygieny
• Pomáhať zástupcovi šéfkuchára pri kontrole a objednávaní čerstvých výrobkov a suchých skladovacích predmetov, ktoré vyžaduje kuchyňa
V Park Inn by Radisson spolu tvoríme jeden tím, ktorý vytvára nezabudnuteľné momenty pre hostí, pretože sme hotel, na ktorý sa dá spoľahnúť!
Vrie v tebe vášeň pre varenie? Chceš si okoreniť svoju kariéru? Ak áno, si presne ten energetický človek, ktorého potrebujeme!
Si veselý človek, ktorého dobrá nálada je nákazlivá? Pridaj sa do nášho tímu a spoločne vytvoríme nezabudnuteľné gurmánske zážitky našim hosťom.
Náplň práce:
• Zabezpečiť najvyššiu kvalitu potravín výpomocou hlavnému šéfkuchárovi vo všetkých oblastiach kuchyne
• Dodržiavať štandardy kvality potravín, prípravy, receptov a prezentácie spoločnosti Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Dohliadať na kvalitu, porcie a vzhľad pripravovaných jedál
• Využívať všetky potraviny, aby sa minimalizovalo množstvo odpadu a maximalizovala sa kvalita
• Úzko spolupracovať so zástupcom šéfkuchára, aby sa zabezpečila správna príprava a dodacia lehota a zachovanie kvality potravín podla standardov Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Zabezpečovať dodržiavanie správnych postupov v oblasti bezpečnosti a hygieny
• Pomáhať zástupcovi šéfkuchára pri kontrole a objednávaní čerstvých výrobkov a suchých skladovacích predmetov, ktoré vyžaduje kuchyňa
Zamestnanecké výhody, benefity
Pracuj v tíme zanietených hoteliérov a využívaj tieto benefity:
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Carlson Rezidor Hotel Group
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Carlson Rezidor Hotel Group
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• Máš aspoň 3-ročné skúsenosti v gastronomickom odvetví?
• Nebojíš sa ukázať svoju kreativitu v kuchyni?
• Si otvorený novým veciam a rád sa učíš od iných?
• Zvládaš tlak aj v rušnejších časoch výdaju jedla?
• Si hrdý na svoju prácu?
• Rád/rada by si sa stal/stala súčasťou zanieteného tímu s heslom “Jeden za všetkých, všetci za jedného”?
Chceš, aby ľudia instagramovali TVOJE jedlo? Potom je táto kuchyňa presne pre teba!
• Nebojíš sa ukázať svoju kreativitu v kuchyni?
• Si otvorený novým veciam a rád sa učíš od iných?
• Zvládaš tlak aj v rušnejších časoch výdaju jedla?
• Si hrdý na svoju prácu?
• Rád/rada by si sa stal/stala súčasťou zanieteného tímu s heslom “Jeden za všetkých, všetci za jedného”?
Chceš, aby ľudia instagramovali TVOJE jedlo? Potom je táto kuchyňa presne pre teba!
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Park Inn by Radisson® je farebná, dynamická hotelová značka, ktorá poskytuje bezproblémový hotelový zážitok. Priateľský. Pozitívny. Vibrujuci. Nekomplikovaný. Park Inn by Radisson je určený pre moderného cestovateľa. Značka dodáva farbu životu prostredníctvom flexibilných a funkčných priestorov, personálu a energie v každom zo svojich 2000+ hotelov po celom svete.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov
ID: 3386110
Megjelentetés dátuma: 11.5.2018
2018-05-11
Régió: Rybné námestie 1, Bratislava Pozíció: Kuchár, Pizzér, Pomocný kuchár Cég: Park Inn by Radisson Danube Bratislava
A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások: 1050 Eur