Sous Chef - Samoobslužná reštaurácia Presto

Miesto práce:

Einsteinova 23, Bratislava

Mzdové podmienky:

Dohodou

Termín nástupu:

Dohodou

Druh pracovného pomeru:

plný úväzok

Čím nás určite oslovíš?

Pre našu modernú samoobslužnú reštauráciu Presto Digital Park 2 v Bratislave hľadáme kandidátov na pozíciu Sous Chef.
Vašou úlohou ako Sous Chefa bude plnenie všetkých pracovných úloh z náplne práce v oblastiach Personál/Prostredie/Produkt/Profit.
Zodpovednosti/Personál:
  • dodržiavanie štandardov spoločnosti
  • práca na všetkých pracoviskách v kuchyni a schopnosť zastúpenia pracovníka na ktoromkoľvek stanovišti
  • kontrola a zefektívňovanie práce kuchárov v kuchyni
  • dodržiavanie správnych technologických postupov výroby a manipulácie s potravinami a zároveň dohliadanie nad dodržiavaním vizualizácie jedál pri podávaní
  • zaškolenie nového zamestnanca podľa štandardov z prevádzkového manuálu a inštrukcií šéfkuchára
  • vytváranie, evidencia tréningových podkladov pre kuchárov a pomocné sily – testy, školiace materiály...
  • dodržiavanie stanoveného dress code pre kuchára, kontrola vzhľadu, hygienických návykov u kuchárov a pomocných síl
  • pomoc pri vedení personálnej agendy so šéfkuchárom
  • dodržiavanie prevádzkového poriadku, bezpečnostných a hygienických štandardov HACCP
  • schopnosť konštruktívne riešiť vzniknuté konflikty, sťažnosti (v neprítomnosti šéfkuchára)
  • účasť na mítingoch, tréningoch a školeniach Medusa Academy
Zodpovednosť/Prostredie:
  • kontrola plánu čistenia kuchyne a zodpovednosť za jeho dodržiavanie
  • kontrola správneho zaobchádzania s technológiou a majetkom spoločnosti (konvektomaty, kuchynské roboty, pizza pece, chladničky, mrazáky...)
  • hlásenie technických nedostatkov šéfkuchárovi
  • kontrola, riadenie zatváracích prác v kuchyni a správne uloženie potravín
  • v prípade neprítomnosti šéfkuchára na prevádzke zodpovednosť a priestor kuchyne opúšťa ako posledný
Zodpovednosť/Produkt:
  • prípade neprítomnosti šéfkuchára na prevádzke preberá zodpovednosť za bezpečnosť, kvalitu, vzhľad, množstvo, teplotu podávaných produktov
Zodpovednosť/Profit:
  • kontrola a ovplyvňovanie spotreby čistiacich prostriedkov pri umývaní riadu, otváracích a zatváracích prácach v kuchyni
  • dodržiavanie všetkých postupov pri manipulácii so surovinami a eliminácia všetkých strát spojených s nehospodárnym zaobchádzaním, nesprávnym objednávaním a zlým skladovým hospodárstvom (FIFO) v kuchyni
  • pomoc pri spisovaní inventárnych hárkov a podieľanie sa na inventarizácii surovín, majetku a inventáru

Čo ti ponúkame navyše?

Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu.
Školenia a profesionálny rozvoj v rámci unikátneho projektu vzdelávania MEDUSA ACADEMY, rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody.
Možnosť práce v atraktívnej prevádzke v príjemnom prostredí.

Máme o teba záujem, takže:

Vopred ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem.

Ako si ťa predstavujeme:

Naše požiadavky:
  • minimálne 3 ročná skúsenosť na podobnej pozícii je podmienkou
  • pozornosť k detailom a kvalite
  • schopnosť motivovať a riadiť tím
  • schopnosť zabezpečiť, aby tím pracoval na stanovenej a požadovanej rýchlosti
  • aktivita a schopnosť posúdenia, ak potraviny nie sú v súlade s požadovanou kvalitou a chuťou
  • schopnosť trénovať členov tímu
  • znalosť receptov
  • vynikajúce organizačné schopnosti, vysoké pracovné nasadenie a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
  • spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
  • zvládanie konfliktných situácii
  • komunikatívne a príjemné vystupovanie
  • schopnosť zvládania stresových situácií
  • flexibilita
Poslať životopis
ID: 2465653  Megjelentetés dátuma: 7.3.2016  A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások: Dohodou