Sajnáljuk, de a hirdető cég már megszüntette az állásajánlat közzétételét a honlapunkon.
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Prevádzkar/ - ka na horskej chate
Mäso Parížek, s.r.o.
Miesto práce
Chata pod Chlebom, TZT Snilovské sedlo – Chleb (červená), Šútovo
Chata pod Chlebom, TZT Snilovské sedlo – Chleb (červená), Šútovo
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
01.07.2019
01.07.2019
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 - 1 500 EUR/mesiac1000 eur + podiel z tržieb
1 000 - 1 500 EUR/mesiac1000 eur + podiel z tržieb
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Prevádzkar ubytovacieho a stravovacieho zariadenia rieši požiadavky hostí, mimoriadne situácie, komunikuje s kontrolnými orgánmi a inými orgánmi štátnej správy. V čase neprítomnosti riaditeľa alebo najvyššieho manažéra má najvyššiu rozhodovaciu právomoc. Operatívne riadi, plánuje a kontroluje personál. Kontroluje dodržiavanie noriem a predpisov spojených s prevádzkou. Zodpovedá za nákup surovín a tovarov a za technické časti prevádzky. Zodpovedanie za ziskovosť, poskytovanú úroveň služieb, čistotu, efektívnosť a celkový bezproblémový chod zverenej prevádzky.
Zamestnanecké výhody, benefity
Ubytovanie a stravovanie zdarma v priestoroch horskej chaty.
Práca v netradičnom a atraktívnom prostredí.
Práca v netradičnom a atraktívnom prostredí.
Informácie o výberovom konaní
Uchádzač pošle mailom motivačný list , fotku a podrobný životopis . V motivačnom liste uchádzač uvedie dôvod, prečo sa zaujíma o uvedenú pozíciu a jeho motiváciu na vykonávanie práce na horskej chate. Každý uchádzač bude pozvaný na osobný pohovor.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
gastronómia, hoteliérstvo
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Uchádzač musí byť všestranný a samostatný, pripravený na život v tvrdých horských podmienkach. Uchádzač musí disponovať základnými technickými zručnosťami a základnými gastronomickými zručnosťami tak, aby zvládol samostatne viesť prevádzku a personál.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť sa zaoberá spracovaním mäsa a výrobou mäsových výrobkov so zameraním na vysokokvalitné mäsové špeciality vyrábané tradičným spôsobom, predajom vo vlastných maloobchodných predajniach . V najnovšej prevádzke sa zameriava aj na kvalitnú gastronómiu.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 3678277
Megjelentetés dátuma: 26.5.2019
2019-05-26
Régió: Šútovo Pozíció: Manažér hotela, Prevádzkar, Správca ubytovacieho zariadenia Cég: Mäso Parížek, s.r.o.
A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások: 1 000 - 1 500 EUR/mesiac1000 eur + podiel z tržieb