Šéfkuchár

Hotel Bystrička s.r.o.

Miesto práce
Hotel Bystrička, Bystrička
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 - 1 400 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

príprava pokrmov a dodržiavanie platných technologických postupov
zodpovednosť za dodržanie hmotnosti, akosti, chutnosti a zdravotnú nezávadnosť pokrmov
organizovanie a riadenie výrobných procesov prípravy pokrmov
aranžovanie a servírovanie pripravovaných jedál
samostatnosť, precíznosť, kreativita
12 hodinová prevádzka, krátky/dlhý týždeň

Zamestnanecké výhody, benefity

využitie hotelového wellnessu
zamestnanecké zľavy
zabezpečené ubytovanie

Informácie o výberovom konaní

V hoteli Bystrička sa nachádza reštaurácia Paté, ktorá ponúka svojim hosťom široký výber jedál slovenskej a medzinárodnej kuchyne.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

kuchár

Vodičský preukaz

B

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Hotel Bystrička *** je prímestský business hotel, ktorý je ľahko dostupný z centra mesta Martin. Poloha z hľadiska prepojenia ciest a okresov hotel predurčuje na miesto príjemného ubytovania nielen pre obchodných cestujúcich, ale aj pre ostatných hostí a turistov.

Počet zamestnancov

20-24 zamestnancov
ID: 3423991  Megjelentetés dátuma: 1.4.2021  Alapbér (bruttó): 1 000 EUR/mesiac