Sajnáljuk, de a hirdető cég már megszüntette az állásajánlat közzétételét a honlapunkon.
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Manažér/-ka stravovacej a upratovacej prevádzky LV
GTH catering s.r.o.
Miesto práce
Levice
Levice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 100 EUR/mesiac+ 200 € osobné ohodnotenie
1 100 EUR/mesiac+ 200 € osobné ohodnotenie
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- zaisťovanie kvality poskytovanej služby- v oblasti upratovania a stravovania
- zodpovednosť za spokojnosť klientov a zákazníkov
- prinášanie inovácií na prevádzke
- motivácia, riadenie a školenie svojho tímu
- spracovanie a plnenie rozpočtu prevádzky
- dodržiavanie platných predpisov v oblasti BOZP a enviromentu, HACCP, hygienických a bezpečnostných pravidiel v praxi
- zodpovednosť za všetky finančné a účtovné výkazy
- zodpovednosť za zverené hodnoty
- zúčastňovanie sa školení a porád
- v spolupráci s personálnym oddelením vyhlasuje výberové konanie na pracovné pozície
- uzatváranie pracovných zmlúv vrátane ostatných náležitostí a dokumentácie tvoriacich neoddeliteľnú súčasť pracovnej zmluvy
- dbanie na prísne dodržiavanie pracovného poriadku a zásad predpísaného pracovného oblečenia
- stanovovanie pracovných náplní členov svojho tímu a pri porušení pracovnej disciplíny vyvodzovanie dôsledkov v súlade s pracovným poriadkom a zákonníkom práce
- periodické vyhodnocovanie práce a efektívnosti prevádzky v oblastiach, za ktoré priamo zodpovedá
- komunikácia s oprávnenými osobami klienta na dennej báze
- kontrolná činnosť, proaktívna identifikácia a odstraňovanie možných nedostatkov a nezhôd v procesoch a poskytovaných službách
- ostatné činnosti na základe pokynov svojich nadriadených.
- zodpovednosť za spokojnosť klientov a zákazníkov
- prinášanie inovácií na prevádzke
- motivácia, riadenie a školenie svojho tímu
- spracovanie a plnenie rozpočtu prevádzky
- dodržiavanie platných predpisov v oblasti BOZP a enviromentu, HACCP, hygienických a bezpečnostných pravidiel v praxi
- zodpovednosť za všetky finančné a účtovné výkazy
- zodpovednosť za zverené hodnoty
- zúčastňovanie sa školení a porád
- v spolupráci s personálnym oddelením vyhlasuje výberové konanie na pracovné pozície
- uzatváranie pracovných zmlúv vrátane ostatných náležitostí a dokumentácie tvoriacich neoddeliteľnú súčasť pracovnej zmluvy
- dbanie na prísne dodržiavanie pracovného poriadku a zásad predpísaného pracovného oblečenia
- stanovovanie pracovných náplní členov svojho tímu a pri porušení pracovnej disciplíny vyvodzovanie dôsledkov v súlade s pracovným poriadkom a zákonníkom práce
- periodické vyhodnocovanie práce a efektívnosti prevádzky v oblastiach, za ktoré priamo zodpovedá
- komunikácia s oprávnenými osobami klienta na dennej báze
- kontrolná činnosť, proaktívna identifikácia a odstraňovanie možných nedostatkov a nezhôd v procesoch a poskytovaných službách
- ostatné činnosti na základe pokynov svojich nadriadených.
Informácie o výberovom konaní
V prípade záujmu o pracovnú pozíciu prosíme o zaslanie životopisu spolu s motivačným listom a referenciami , príp. kontaktmi na predchádzajúcich zamestnávateľov.
Prosíme uchádzačov, aby v životopise u predchádzajúcich zamestnávateľov uvádzali okrem názvu spoločností aj odvetvie, ktorým sa spoločnosť zaoberala.
Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú všetky naše požiadavky.
Prosíme uchádzačov, aby v životopise u predchádzajúcich zamestnávateľov uvádzali okrem názvu spoločností aj odvetvie, ktorým sa spoločnosť zaoberala.
Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú všetky naše požiadavky.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Manažment, facility manažment, gastronómia
Ostatné znalosti
Microsoft Office 365 - Pokročilý
Prax na pozícii/v oblasti
v oblasti vedenia stravovacej prevádzky (závodné stravovanie) a upratovania
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- skúsenosti s riadením gastronomickej prevádzky sú podmienkou
- skúsenosti z oblasti Facility Managementu, prednostne v oblasti riadenia upratovacích služieb sú vítané
- skúsenosti s riadením ľudí
- komunikatívnosť
- vynikajúce organizačné schopnosti
- asertívne vystupovanie
- skúsenosti z oblasti Facility Managementu, prednostne v oblasti riadenia upratovacích služieb sú vítané
- skúsenosti s riadením ľudí
- komunikatívnosť
- vynikajúce organizačné schopnosti
- asertívne vystupovanie
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
V GTH catering s.r.o. máte širokú možnosť uplatnenia sa vo všetkých oblastiach služieb, v ktorých spoločnosť pôsobí. Od technického zabezpečenia budov, cez upratovacie a administratívne služby až po prácu vo firemnej reštaurácii. V Slovenskej republike zamestnávame viac ako 250 ľudí a rastieme. Pridajte sa k nám i Vy!
Počet zamestnancov
250-499 zamestnancov
ID: 4069520
Megjelentetés dátuma: 28.4.2021
2021-04-28
Régió: Levice Pozíció: Prevádzkový manažér Cég: GTH catering s.r.o.
Alapbér (bruttó): 1 100 EUR/mesiac