Sajnáljuk, de a hirdető cég már megszüntette az állásajánlat közzétételét a honlapunkon.
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Manažér/-ka hygieny a kvality stravovacích prevádzok
GTH catering s.r.o.
Miesto práce
Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie)
Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie)
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 - 1 800 EUR/mesiac
1 500 - 1 800 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Odborné riadenie stravovacích prevádzok v oblasti hygieny a bezpečnosti
- Nepriame riadenie zamestnancov na pozíciách vedúcich závodných reštaurácií v oblasti hygieny a kvality, manažérstva environmentu.
- Nastavenie procesov systému integrovaného manažérstva kvality a systému bezpečnosti potravín. Vypracovávanie dokumentácie a interných smerníc na základe platných legislatívnych podmienok.
- Komunikácia so štátnymi organizáciami – príslušnými regionálnymi úradmi verejného zdravotníctva.
- Nastavovanie procesov hygieny a bezpečnosti pri otváraní nových závodov, vykonávanie interných kontrol a auditov, vykonávanie kaučingov na prevádzkach, pravidelné školenia zamestnancov v oblasti hygieny a bezpečnosti potravín.
- Komunikácia s dodávateľmi služieb - bezpečnostný technik, pracovná zdravotná služba.
- Komunikácia s klientmi pri riešení otázok hygieny – nové projekty v oblasti zabezpečovania stravovania – zriaďovanie profesionálnych kuchýň.
- Vykonávanie interných auditov na prevádzkach – kontrola dodržiavania interných smerníc.
- Externé audity u dodávateľov surovín a služieb – proces výberu dodávateľa, úzka spolupráca s centrálnym nákupom.
- Aktívne navrhovanie riešenia na zlepšenie hygienického stavu na prevádzkach
- Riešenie porušenia ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci a návrh riešení
- Nepriame riadenie zamestnancov na pozíciách vedúcich závodných reštaurácií v oblasti hygieny a kvality, manažérstva environmentu.
- Nastavenie procesov systému integrovaného manažérstva kvality a systému bezpečnosti potravín. Vypracovávanie dokumentácie a interných smerníc na základe platných legislatívnych podmienok.
- Komunikácia so štátnymi organizáciami – príslušnými regionálnymi úradmi verejného zdravotníctva.
- Nastavovanie procesov hygieny a bezpečnosti pri otváraní nových závodov, vykonávanie interných kontrol a auditov, vykonávanie kaučingov na prevádzkach, pravidelné školenia zamestnancov v oblasti hygieny a bezpečnosti potravín.
- Komunikácia s dodávateľmi služieb - bezpečnostný technik, pracovná zdravotná služba.
- Komunikácia s klientmi pri riešení otázok hygieny – nové projekty v oblasti zabezpečovania stravovania – zriaďovanie profesionálnych kuchýň.
- Vykonávanie interných auditov na prevádzkach – kontrola dodržiavania interných smerníc.
- Externé audity u dodávateľov surovín a služieb – proces výberu dodávateľa, úzka spolupráca s centrálnym nákupom.
- Aktívne navrhovanie riešenia na zlepšenie hygienického stavu na prevádzkach
- Riešenie porušenia ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci a návrh riešení
Zamestnanecké výhody, benefity
Služobné auto na súkromné účely
Pohyblivá pracovná doba
Pohyblivá pracovná doba
Informácie o výberovom konaní
Skôr ako nám pošlete svoj profesijný životopis, dôkladne si prečítajte opis pracovnej pozície a sami si vyhodnoťte, či spĺňate nami vyžadované podmienky. V prípade, že nie, životopis nám prosím neposielajte. Šetríte tak svoj aj náš čas. Ďalšou podmienkou je zaslanie profesijného životopisu spolu s motivačným listom. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Hygiena a bezpečnosť stravovacích prevádzok
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Microsoft Office 365 - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
Hygiena a bezpečnosť stravovacích prevádzok
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- znalosť platnej legislatívy v oblasti hygieny, kvality potravín a výroby pokrmov,
- orientácia v oblasti BOZP, PO a ŽP,
- znalosť manažérskych systémov ISO 9001, ISO 14001, HACCP
- komunikačné a prezentačné schopnosti,
- schopnosť analyzovať problémy a navrhovať efektívne riešenia,
- schopnosť vedieť identifikovať a hodnotiť riziká,
- logické uvažovanie, flexibilita, samostatnosť,
- proaktívny prístup k práci
- aktívny vodič
- orientácia v oblasti BOZP, PO a ŽP,
- znalosť manažérskych systémov ISO 9001, ISO 14001, HACCP
- komunikačné a prezentačné schopnosti,
- schopnosť analyzovať problémy a navrhovať efektívne riešenia,
- schopnosť vedieť identifikovať a hodnotiť riziká,
- logické uvažovanie, flexibilita, samostatnosť,
- proaktívny prístup k práci
- aktívny vodič
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
V GTH catering s.r.o. máte širokú možnosť uplatnenia sa vo všetkých oblastiach služieb, v ktorých spoločnosť pôsobí. Od technického zabezpečenia budov, cez upratovacie a administratívne služby až po prácu vo firemnej reštaurácii. V Slovenskej republike zamestnávame viac ako 250 ľudí a rastieme. Pridajte sa k nám i Vy!
Počet zamestnancov
250-499 zamestnancov
ID: 3940818
Megjelentetés dátuma: 24.1.2022
2022-01-24
Régió: Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie) Pozíció: Hygienik Cég: GTH catering s.r.o.
Alapbér (bruttó): 1 500 EUR/mesiac