Vedúci/a zmeny

Gastro club, s. r. o.

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
26.08.2018
Mzdové podmienky (brutto)
480-950 brutto + dalsie odmenovanie v sulade s internymi smernicami

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- riadne vedenie mensieho kolektivu
- obsluha zakaznikov
- zabezpecovanie objednavok
- zabezpecovanie spravneho vedenia dokumentacie - odpisov, objednavok, prevodov medzi prevadzkami
- pozitivny pristup k praci s ludmi - nielen so zakaznikmi, ale aj kolegami
- reportovanie
- spravne odovzdavanie trzby

Zamestnanecké výhody, benefity

- skolenia
- teambuildingove aktivity
- moznost karierneho rastu
- moznosti osobneho rozvoja

Informácie o výberovom konaní

Hľadáme človeka, ktorý má skúsenosti s vedením tímu a má záujem o aktívne kreovanie prevádzky. Nebojí sa výziev a dokáže priniesť do tímu pozitívneho ducha.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

cestovný ruch, gastronómia

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- zodpovedny pristup k praci
- lojalnost

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

MOODS bakery&coffee:

Skvelý deň sa začína v Moods bakery & coffee, ktorá má k dnešnému dňu 4 prevádzky v Bratislave s vlastnou výrobou. Či sa už rozhodnete pre krehké pečivo ešte horúce z pece, alebo pre šálku kvalitnej kávy, alebo fantastické raňajky, niet lepšieho miesta, kde začať deň.

MOODS bistro:

Čerstvé raňajky, chutné delikatesy na rýchly obed, sandwich, domáci koláč, alebo chlieb a pečivo pečené priamo vo vlastnej pekárni.
Staňte sa súčasťou nášho teamu Moods. Tešíme sa na Vás!

Hlavná oblasť pôsobenia spoločnosti: Reštaurácie, bary, jedálne a pod.

Informácie o výberovom konaní :Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 3421359  Megjelentetés dátuma: 20.8.2018  A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások: 480-950 brutto + dalsie odmenovanie v sulade s internymi smernicami