Sajnáljuk, de a hirdető cég már megszüntette az állásajánlat közzétételét a honlapunkon.
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Megértését köszönjük.
Mutasd a hasonló álláshirdetéseket
Prevádzkový manažér gastro prevádzky
B.K.Service s.r.o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
624eur *PLUS individualne odmeny az do vysky 800eur a odmeny za dosiahnute trzby prevadzky
624eur *PLUS individualne odmeny az do vysky 800eur a odmeny za dosiahnute trzby prevadzky
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Moderný koncept rýchleho občerstvenia "the GRILL" v obchodných centrách v Bratislave a na Slovensku hľadá kolegu so znalosťou kuchyne na manažovanie prevádzky s kuchyňou a výdajom.
Náplň práce:
- koordinácia a manažovanie celkového chodu prevádzky;
- kontrola kuchyne / personálu prevádzky;
- prijímanie personálu a školenie;
- spolutvorba jedálnych lístkov, podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu;
- dohľad nad dodržiavaním kvality jedál a ich prípravy;
- dohľad nad administratívou prevádzky
- byť súčasťou tímu.
Náplň práce:
- koordinácia a manažovanie celkového chodu prevádzky;
- kontrola kuchyne / personálu prevádzky;
- prijímanie personálu a školenie;
- spolutvorba jedálnych lístkov, podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu;
- dohľad nad dodržiavaním kvality jedál a ich prípravy;
- dohľad nad administratívou prevádzky
- byť súčasťou tímu.
Zamestnanecké výhody, benefity
Práca v mladom kolektíve, podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu,
dobré finančné ohodnotenie a odmeny z obratu, kariérny rast, navštevovanie ostatných prevádzok po celom Slovensku, návštevy celosvetových gastronomických výstav.
dobré finančné ohodnotenie a odmeny z obratu, kariérny rast, navštevovanie ostatných prevádzok po celom Slovensku, návštevy celosvetových gastronomických výstav.
Informácie o výberovom konaní
Spoločnosť nevyžaduje vyučenosť v obore, stačí chcieť sa niečo nové naučiť a pristupovať zodpovedne k zadanej práci.
Kontaktovani budu len vybrani uchadzaci.
Kontaktovani budu len vybrani uchadzaci.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Znalosť kuchyne (aktívna prax) a kalkulácií povinná.
- Znalosť gastronómie, kuchárska prax.
- Samostatnosť, zodpovednosť, lojalita a kreativita.
- Zodpovedný prístup k práci.
- Autorita.
- Dynamika, chuť pracovať, viesť kolektív a byť členom tímu.
- Skúsenosť s vedením a školením personálu.
- Znalosť gastronómie, kuchárska prax.
- Samostatnosť, zodpovednosť, lojalita a kreativita.
- Zodpovedný prístup k práci.
- Autorita.
- Dynamika, chuť pracovať, viesť kolektív a byť členom tímu.
- Skúsenosť s vedením a školením personálu.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť fungujúca na gastro trhu od roku 2005, ktorá prevádzkuje sieť rýchleho občerstvenia a kaviarní v Bratislave a na Slovensku.
Počet zamestnancov
100-149 zamestnancov
ID: 2691001
Megjelentetés dátuma: 2.4.2019
2019-04-02
Régió: Bratislava Pozíció: F&B manažér, Prevádzkar, Šéfkuchár Cég: B.K.Service s.r.o.
A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások: 624eur *PLUS individualne odmeny az do vysky 800eur a odmeny za dosiahnute trzby prevadzky