Az Állás fórum szabályai 


A fórum küldetése, hogy segítséget nyújtson, ha különféle bonyolult szituációk, munkával kapcsolatos élethelyzetek megoldására van szükség. Teret ad a munkapiaccal összefüggő vélemény- és tapasztalatcserére. A fórum nyitott mind az álláskeresők mind a szakmai nyilvánosság felé.

Nem regisztrált felhasználónk válaszolhat mások kérdéseire, olvashat, kereshet, illetve a helytelen hozzászólásokat jelentheti a moderátornak.

A regisztrált felhasználónk ezen felül új témát indíthat vagy a kedvenc témák és viták egész listáját is mentheti.

A regisztráció ingyenes.

  • Témákon és hozzászólásokon belül tiltott bármilyen reklám terjesztése.

  • Kérjük tehát, hogy ne jelentessen meg olyan szöveget, amely ellentétben áll az alkotmány és az ország törvényeivel, rasszizmusra, vallási gyűlöletre vagy bűncselekményre ösztönöz.

  • A Profesia, spol. s.r.o. nem felel a hozzászólások tartalmáért. A felhasználók érdeke, hogy betartsák a törény által megszabott normákat. Minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget.

  • Kéjük, hogy a hozzászólásokon belül ne jelentessenek meg vulgarizmusokat, rágalmazást valamint politikai pártok és személyek propagálását, különösen ha azt a törvény tiltja. A hozzászóló bármilyen erőszakos megnyilvánulását a fórum adminisztrátora törli.

  • Ezen szabályok szerint nem megengedett a fórum vitáit ugyanazzal a hozzászólással több alkalommal megszakítani. A hozzászólás nem tartalmazhat ismételt hivatkozást konkrét weboldalakra, grafikus elemeket, amelyek célja figyelemfelkeltés (például nagybetűkkel írt szövegek, ...). Az efféle hozzászólásokat a fórum adminisztrátora törli.

  • Nem megengedett olyan nick név használata, amely utal a Profesia, spol. s r.o. alkalmazottjára vagy a fórum adminisztrátorára.

  • Abban az esetben, ha szabálysértést észlel, kérjük jelentse a hozzászólást a „Jelentse a moderátornak" linkre kattintva. Kérjük röviden írja le, hogy mit kifogásol.

  • Az üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások törlésére, módosítására, bármely vita lezárására, és azt nem köteles megindokolni.

  • A fórum szabályai idővel módosulhatnak. A felhasználó egyetért a fórum szabályaival a hozzászólás megjelentetésének időpontjában.


A fórum értelmező szótára

Használt fogalmak lehetséges opciók felhasználók státusza szerint.

Anonim felhasználó


A fórum nyitólapja:
Keresett kifejezés - lehetővé teszi a témák keresését kulcsszavak szerint.
Részletes keresés - témakörök, kulcsszavak, szerző, megjelentetés időpontja szerinti keresés.
Témakörök/Altémakörök - Témakör kiválasztása után megjelenik az egyes témakörökhöz tartozó témák listája. A téma címe mellett fel van tüntetve, hogy milyen témakörhöz vagy altémakörhöz tartozik, milyen a hozzáadás időpontja, utolsó hozzászólás dátuma és a válaszok száma.
Az Állás fórum szabályai – felhasználás alapszabályai.

Téma részletei:
Jelentés a moderátornak - kifogásolt hozzászólás esetén értesíteni lehet a fórum adminisztrátorát.
Vissza a témakörhöz – Vissza lehet térni ahhoz a témakörhöz, amelyhez a megnyitott téma tartozik.
Nyomtatás - a témához tartozó vita nyomtatása.


Bejelentkezett felhasználó – álláskereső/munkaadó


Az anonim felhasználó elérhető funkcióin felül továbbá a következő lehetőségek állnak a rendelkezésére:
Új témát nyitok - új kérdés megvitatása.
Kedvenc témák mentése - módja van a kiválasztott témák listájának létrehozására.
Törölni a kedvenc témák közül - a kiválasztott témát törölheti a kedvencei közül.
Kedvenc témák listája - a kiválasztott témák listája (megjelenik, ha a felhasználó kiválasztott legalább egy kedvenc témát).
Értesítés küldése e-mailben - a felhasználót értesíthetjük a friss hozzászólásokról. Két lehetőségből választhat:
a. minden friss hozzászólásról,
b. csak a felhasználó hozzászólását illető válaszokról kér értesítést.
Az én témáim - a felhasználó által nyitott témák áttekintése egy helyen.