We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Chef de partie - Foodcar Selaví
Miesto práce
Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie)
Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie)
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 200 EUR/mesiac(základná zložka mzdy 960 € brutto + osobné ohodnotenie 240 € brutto)
1 200 EUR/mesiac(základná zložka mzdy 960 € brutto + osobné ohodnotenie 240 € brutto)
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Nové trendy v streetfood a modernej gastronómie prišli aj na Slovensko. My sa k nim pripájame cez náš štýlový projekt "FOODCAR". Vytvárame priestor pre kreatívnych kuchárov, ktorým ponúkame možnosť zaškolenia našim tímom v Hoteli Lomnica. Máte jedinečnú možnosť stať sa súčasťou konceptu, v rámci ktorého ponúkame gastronomický zážitok či už vo forme degustačných večerí priamo v našich prevádzkach, alebo vo priamo vo FOODCAR, kde ponúkame vysoko kvalitné streetfood jedlo.
Ak sa chceš pridať do tímu kuchárov "Foodcar", rád komunikuješ so zákazníkmi, chceš zažívať a ponúkať kvalitnú gastronómiu celoročne, počas rôznych podujatí, festivalov, koncertov a akcií po celom Slovensku a cestovanie ti je blízke, tak neváhaj a pošli nám svoj životopis.
Ak sa chceš pridať do tímu kuchárov "Foodcar", rád komunikuješ so zákazníkmi, chceš zažívať a ponúkať kvalitnú gastronómiu celoročne, počas rôznych podujatí, festivalov, koncertov a akcií po celom Slovensku a cestovanie ti je blízke, tak neváhaj a pošli nám svoj životopis.
Zamestnanecké výhody, benefity
- profesionálne zaškolenie prostredníctvom kuchárov Hotela Lomnica
- tímové prostredie
- priestor pre sebarealizáciu
- štýlové pracovné prostredie v atraktívnych lokalitách
- práca v prevádzkach - Hotela Lomnica**** a v novootvorených priestoroch Pálffyovského kaštieľa
- benefity v oblasti zdravotnej starostlivosti
- Multisport karta
- Metro karta
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
kuchár
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
kuchár
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- ochota cestovať
- samostatnosť
- kreativita
- zodpovednosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
ZAR, a.s. je investičná spoločnosť, ktorej aktivity smerujú do oblasti rozvoja cestovného ruchu, hotelierstva a gastronómie. Prioritne investuje do opätovného vybudovania tradičných kultúrno-historických hodnôt. Na ich základe buduje a obnovuje kultúrne dedičstvo na Slovensku. Všetky jej projekty (Hotel Lomnica*****, Kuszmannov bazár, Kaštieľ Pálffy, Selaví, VIAJUR, Kuulinair a iné) spájajú hodnoty, umenie žiť dobrý život a pripomínať historické korene súčasným aj budúcim generáciám.
Kto sme – ako tím?
Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.
Kto sme – ako tím?
Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.