We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Kuchár do štýlovej reštaurácie a vinotéky SELAVÍ (moderná kuchyňa z lokálnych surovín)
Miesto práce
Klobučnícka, Bratislava
Klobučnícka, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď, resp. dohodou
ihneď, resp. dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 EUR/mesiac1500 €/brutto + príplatky za prácu v sobotu, nedeľu a sviatky. Finálna výška mzdy sa odvíja od dosiahnutých skúsenosti a praxe.
1 500 EUR/mesiac1500 €/brutto + príplatky za prácu v sobotu, nedeľu a sviatky. Finálna výška mzdy sa odvíja od dosiahnutých skúsenosti a praxe.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
V dobrej reštaurácii a vinotéke by sa mal cítiť príjemne nielen hosť, ale aj personál. Štýlové priestory, nadštandardný servis pre hosťa, kvalitné vína, špičková kuchyňa, technológie, kultúrne akcie a koncerty, tímovosť a poctivé odmeňovanie.
Sme súčasťou silnej skupiny, pestujeme vlastné plodiny, vyrábame víno, ktoré distribuujeme cez vlastnú sieť, a spojenie toho všetkého napokon môžete vychutnať vy priamo v Hoteli Lomnica**** , vo vinotéke v Tatranskej Lomnici a v reštaurácii a vínotéke Selaví v Bratislave.
Práve v reštaurácii a vinotéke Selaví, s výbornou polohou v centre mesta sme nadviazali na naše skúsenosti z Hotela Lomnica**** a prinášame do Bratislavy gastronomický zážitok.
Otváracie hodiny 12:00-0:00.
Nedeľa, pondelok je reštaurácia a winebar zatvorený.
Sme súčasťou silnej skupiny, pestujeme vlastné plodiny, vyrábame víno, ktoré distribuujeme cez vlastnú sieť, a spojenie toho všetkého napokon môžete vychutnať vy priamo v Hoteli Lomnica**** , vo vinotéke v Tatranskej Lomnici a v reštaurácii a vínotéke Selaví v Bratislave.
Práve v reštaurácii a vinotéke Selaví, s výbornou polohou v centre mesta sme nadviazali na naše skúsenosti z Hotela Lomnica**** a prinášame do Bratislavy gastronomický zážitok.
Otváracie hodiny 12:00-0:00.
Nedeľa, pondelok je reštaurácia a winebar zatvorený.
Zamestnanecké výhody, benefity
Ponúkame (ale aj sami očakávame): férový prístup, nadšenie pre vec, možnosť inšpirácie a učenia sa od špičkových kuchárov a someliérov, tastingy, degustácie, vzdelávanie a spoluprácu v rámci našich projektov.
Mzda je v plnej výške uvedená v pracovnej zmluve
Mzda je v plnej výške uvedená v pracovnej zmluve
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- základným osobnostným predpokladom je chuť pracovať
- prax v odbore
- zdravotná spôsobilosť
- odborná spôsobilosť na epidemiologicky závažné činnosti
- tímovosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
ZAR, a.s. je investičná spoločnosť, ktorej aktivity smerujú do oblasti rozvoja cestovného ruchu, hotelierstva a gastronómie. Prioritne investuje do opätovného vybudovania tradičných kultúrno-historických hodnôt. Na ich základe buduje a obnovuje kultúrne dedičstvo na Slovensku. Všetky jej projekty (Hotel Lomnica*****, Kuszmannov bazár, Kaštieľ Pálffy, Selaví, VIAJUR, Kuulinair a iné) spájajú hodnoty, umenie žiť dobrý život a pripomínať historické korene súčasným aj budúcim generáciám.
Kto sme – ako tím?
Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.
Kto sme – ako tím?
Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.
Kontakt
ID: 3449837
Posting date: 7.1.2020
2020-01-07
location: Bratislava Position: Kuchár, Pomocný kuchár, Šéfkuchár Company: ZAR, a.s.
Basic salary component (gross): 1 500 EUR/mesiac