Kuchár v Hoteli pod Lipou****, Harmónia - Modra

Pod Lipou, s.r.o.

Miesto práce
Gorazdova 34, Bratislavský kraj, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
asap
Mzdové podmienky (brutto)
zaujímavý

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- výroba jedál teplej a studenej kuchyne
- príprava zamestnaneckej stravy
- manipulácia a skladovanie surovín a polotovarov pre výrobu jedál
- zodpovednosť za dodržiavanie technologických postupov, kvalitatívnych štandardov a HACCP

Zamestnanecké výhody, benefity

- atraktívne pracovné prostredie štvorhviezdičkového hotela
- zaujímavý balík zamestnaneckých výhod
- bezplatné ubytovanie v hoteli
- možnosť podielať sa na vytvorení systému práce kuchyne v novo otvorenom hoteli

Informácie o výberovom konaní

Minimálne ročná skúsenosť s prácou na rovnakých pozíciách je podmienkou.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Cestovný ruch / gastronómia

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)

Počet rokov praxe

1

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- flexibilita
- zodpovednosť
- silná orientácia na hosťa
- tímová spolupráca
- profesionálne správanie v súlade s internými postupmi a štandardami
- trestná bezúhonnosť

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Ponúkame ubytovanie v dvoch rôznych ubytovacích štandardoch, s jedinečným dizajnom izieb a rodinnou atmosférou. Celková ubytovacia kapacita je 75 izieb a 170 lôžok. Hotelový rezort sa môže pýšiť jedinečnou polohou a veľkým 2,5 ha areálom a je vhodný pre všetky typy podujatí a oddychových záujmov.
ID: 2581538  Posting date: 28.6.2017  Basic wage component (gross) and other rewards: zaujímavý