We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Vedúci/vedúca univerzitnej jedálne
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre
Miesto práce
okres Nitra
okres Nitra
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- riadenie prevádzky univerzitnej jedálne,
- zodpovednosť za hospodárenie s finančnými prostriedkami, dodržiavanie finančných limitov a materiálnych noriem pri príprave jedál a nápojov,
- zabezpečenie prísunu surovín a tovarov v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní,
- kontrola správnosti vystavených dodávateľských faktúr
- zostavovanie jedálneho lístka,
- evidencia skladového hospodárstva a pokladničných operácií,
- zodpovednosť za dodržiavanie zásad správnej výrobnej praxe,
- zabezpečenie výživovej a zmyslovej hodnoty výrobkov,
- výkon odborných úloh a činností, ktoré sú spojené s poskytovaním stravovacích služieb univerzitnej jedálne a bufetoch
- zodpovednosť za hospodárenie s finančnými prostriedkami, dodržiavanie finančných limitov a materiálnych noriem pri príprave jedál a nápojov,
- zabezpečenie prísunu surovín a tovarov v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní,
- kontrola správnosti vystavených dodávateľských faktúr
- zostavovanie jedálneho lístka,
- evidencia skladového hospodárstva a pokladničných operácií,
- zodpovednosť za dodržiavanie zásad správnej výrobnej praxe,
- zabezpečenie výživovej a zmyslovej hodnoty výrobkov,
- výkon odborných úloh a činností, ktoré sú spojené s poskytovaním stravovacích služieb univerzitnej jedálne a bufetoch
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
ekonomické zameranie alebo úplné stredné vzdelanie v odbore prevádzka hotelov a spoločného stravovania, resp. ekonomika obchodu a služieb alebo potravinárstvo a podnikanie v potravinárstve alebo v príbuznom odbore.
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- prax v oblasti spoločného stravovania min. 5 rokov, prax v riadiacej funkcii v tejto oblasti min. 3 roky,
- znalosť problematiky v stravovacích zariadeniach a v bufetoch, - znalosť tvorby kalkulácií a výrobných postupov,
- komunikatívnosť a flexibilita,
- ovládanie práce s PC (Word, Excel, stravovací systém)
- znalosť problematiky v stravovacích zariadeniach a v bufetoch, - znalosť tvorby kalkulácií a výrobných postupov,
- komunikatívnosť a flexibilita,
- ovládanie práce s PC (Word, Excel, stravovací systém)
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
verejnoprávna inštitúcia
ID: 2066366
Posting date: 30.3.2015
2015-03-30
location: okres Nitra Position: Šéfkuchár, Vedúci oddelenia Company: Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre