We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
F&B manager/ka, prevádzkar/ka
TATRA UNITED CORPORATION, a.s.
Miesto práce
Hotel Rozálka, Pezinok-Stará hora
Hotel Rozálka, Pezinok-Stará hora
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
august 2021 resp. dohodou
august 2021 resp. dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 EUR/mesiac1000.-€ brutto + mesačné odmeny v závislosti od schopnosti a praxe uchádzača. Príplatky za soboty , nedele a prácu nadčas podľa zákonníka práce. Garancia udržania pracovného miesta počas pandémie.
1 000 EUR/mesiac1000.-€ brutto + mesačné odmeny v závislosti od schopnosti a praxe uchádzača. Príplatky za soboty , nedele a prácu nadčas podľa zákonníka práce. Garancia udržania pracovného miesta počas pandémie.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Riadiť a kontrolovať činnosť výrobných a odbytových stredísk a skladov,
- Zabezpečovať chod reštauračnej prevádzky hotela,
- Zodpovedať za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a štandardov obsluhy,
- Riadiť školenia a odbornú prípravu podriadených zamestnancov,
- Prijímať objednávky, organizovať prípravu, realizáciu a zúčtovanie akcií organizovaných v hoteli,
- Riadiť a kontrolovať zamestnancov stravovacej prevádzky a dodržiavať a kontrolovať HACCP,
- Podieľať sa na inováciách a zvyšovaní kvality poskytovaných služieb.
- Podieľať sa aktívne na organizovaní a vedení spoločenských udalostí
- Komunikácia s potenciálnymi klientami
- Nábor nových zamestnancov pre F&B
- Kalkulácie jedál a nápojov, objednávanie tovaru, inventúra, skladové hospodárstvo
- Podieľať sa na tvorení menu lístkov,
- pravidelný report, tvorenie pracovného rozvrhu
- Zabezpečovať chod reštauračnej prevádzky hotela,
- Zodpovedať za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a štandardov obsluhy,
- Riadiť školenia a odbornú prípravu podriadených zamestnancov,
- Prijímať objednávky, organizovať prípravu, realizáciu a zúčtovanie akcií organizovaných v hoteli,
- Riadiť a kontrolovať zamestnancov stravovacej prevádzky a dodržiavať a kontrolovať HACCP,
- Podieľať sa na inováciách a zvyšovaní kvality poskytovaných služieb.
- Podieľať sa aktívne na organizovaní a vedení spoločenských udalostí
- Komunikácia s potenciálnymi klientami
- Nábor nových zamestnancov pre F&B
- Kalkulácie jedál a nápojov, objednávanie tovaru, inventúra, skladové hospodárstvo
- Podieľať sa na tvorení menu lístkov,
- pravidelný report, tvorenie pracovného rozvrhu
Zamestnanecké výhody, benefity
- služobné auto na pracovné účely
- mobilný telefón
- zamestnanecká strava
- kariérny postup
- zamestnanecké zľavy v spoločnosti TUC
- mladý kolektív
- možnosť ubytovania
- mobilný telefón
- zamestnanecká strava
- kariérny postup
- zamestnanecké zľavy v spoločnosti TUC
- mladý kolektív
- možnosť ubytovania
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
Gastronómia, Manažment
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Fakturácia - Základy
Hospodárska korešpondencia - Základy
Skladové hospodárstvo - Základy
Microsoft Outlook - Základy
Microsoft Excel - Základy
Hospodárska korešpondencia - Základy
Skladové hospodárstvo - Základy
Microsoft Outlook - Základy
Microsoft Excel - Základy
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
1
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- komunikatívnosť
- zodpovednosť
- flexibilita
- samostatnosť
- kreativita
- empatia
- pro zákaznícka orientácia
- zvládanie stresových situácii
- zodpovednosť
- flexibilita
- samostatnosť
- kreativita
- empatia
- pro zákaznícka orientácia
- zvládanie stresových situácii
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
TATRA UNITED CORPORATION je privátna akciová spoločnosť založená v roku 1994, pôvodne určená na prevádzkovanie jedného bratislavského hotela. Postupne spoločnosť rozšírila svoju pôsobnosť v oblasti cestovného ruchu tak, že v súčasnosti vlastní a prevádzkuje tri hotely v Bratislavskom a Trnavskom regióne.
Počet zamestnancov
150-199 zamestnancov
ID: 3323666
Posting date: 20.7.2021
2021-07-20
location: Pezinok Position: F&B manažér, Prevádzkar Company: TATRA UNITED CORPORATION, a.s.
Basic salary component (gross): 1 000 EUR/mesiac