We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Prevádzkový manažér/manažérka hotel SOREA Hutník
SOREA, spol. s r.o.
Miesto práce
Tatranské Matliare, Vysoké Tatry
Tatranské Matliare, Vysoké Tatry
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď, resp dohodou
ihneď, resp dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
928 EUR/mesiac928,- EUR základná mesačná mzda brutto, plus príplatky v zmysle Zákonníka práce a Kolektívnej zmluvy
928 EUR/mesiac928,- EUR základná mesačná mzda brutto, plus príplatky v zmysle Zákonníka práce a Kolektívnej zmluvy
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
• riadenie, organizovanie, kontrolovanie a zabezpečovanie denného chodu stravovacej, ubytovacej a ostatných pridelených prevádzok v hoteli podľa organizačnej štruktúry hotela tak, aby nedošlo k žiadnym vážnym sťažnostiam, škodám a stratám na potravinách, materiáloch a ostatnom majetku
• odovzdávanie si informácií medzi manažérmi hotelovej prevádzky I v rámci jedného hotela ohľadne riadenia, plánovania, kontrolovania a zabezpečovania chodu celej prevádzkarne
• spolupracuje so všetkými strediskami hotela s cieľom zvyšovania kvality služieb a spokojnosti hostí, hospodárnosti a ziskovosti prevádzky, zabezpečuje príkazy riaditeľa hotela a riadi sa vydanými pokynmi
• je osobitne zodpovedný za dodržiavanie štátnych hotelových štandardov a štandardov hotelovej siete, a to vo všetkých strediskách hotela
• riadenie svojho úseku v súlade s miestnymi, okresnými, krajskými a štátnymi predpismi pre prácu stravovacích a ubytovacích zariadení
• štandardy kvality jedál a nápojov, kvality služieb tak, ako sú stanovené pre hotelové odbytové a výrobné strediská
• dodržiavanie sortimentu jedál a nápojov vo všetkých odbytových a výrobných strediskách a zabezpečuje, aby sa podávalo množstvo uvedené v jedálnom lístku
• osobnú prítomnosť a dohľad na expedíciu jedál v kuchyni a obsluhu v odbytových strediskách, kontrolu akosti, úpravu a hmotnosť, príp. objem podávaných jedál a nápojov; zabezpečovanie za včasnú expedíciu jedál a nápojov pre hostí,
• koordináciu a kontrolu nových technologických postupov výroby, štandardy množstva a kvality jedál a nápojov, ako aj služieb v odbytových strediskách, robenie opatrení na odstránenie zistených nedostatkov
• zostavovanie týždenného jedálneho lístka pre pobytových klientov
• pravidelne robenie výťažnosti jedál
• správne zaťažovanie stredísk a odťažovanie stredísk (odpočty)
• výpočet cien a vedie kalkulačné a cenové listy
• obnovu jedálneho a nápojového lístka
• kontrolu dodržiavania zásad správneho stolovania a podávania jedál a nápojov
• spracovávanie podkladov pre odbavenie skupinovej klientely pre gastronomické akcie
• riadenie a kontrolu ubytovacieho úseku hotela v súlade so stratégiou, triedou, štandardmi a pracovným postupom stanoveným riaditeľstvom
• zodpovedá za vývoj nákladov a maximalizuje využitie ubytovacích kapacít
• dodržiavanie zásad správneho postieľania
• spolupodieľanie sa na príprave marketingových programov v odbytových strediskách hotela
• stretávanie sa zo zástupcami organizovaných akcií, v spolupráci s marketingom prerokovávanie potrebných opatrení na ich prípravu a úspešný priebeh
• koordinovanie hotelových a firemných marketingových programov s predajom ubytovacích služieb
• prípravu a s marketingovým úsekom odsúhlasenie časových rozvrhov banketov, večierkov a pod., odsúhlasenie plánov na zabezpečenie pracovných síl pre tieto akcie
• preberanie sťažností na stravovanie a služby vo všetkých odbytových a výrobných strediskách a zabezpečenie vykonania nápravných opatrení
• prípravu návrhu ročného plánu tržieb, nákladov a zisku za zverený úsek
• navrhovanie nákupu hmotného (HIM) a nehmotného (NIM) investičného majetku pre vybavenie odbytových a výrobných stredísk v rozsahu možnosti plánu a potrieb prevádzky hotelu, jeho riadne skladovanie a výdaj
• pravidelnú mesačnú kontrolu podkladov pre mesačnú uzávierku jednotlivých stredísk
• kontrolovanie správnosti používania registračnej pokladne v odbytových strediskách
• za náklady odbytových stredísk, stará sa o dodržiavanie rozpočtu nákladov a hospodárnosť odbytových stredísk
• pomoc pri analýze a kontrole nákladov na zverených úsekoch a pri zdokonaľovaní kontrolných postupov kvality na týchto úsekoch
• zabezpečenie dodržiavania postupov na ochranu a bezpečnosť tržieb na zverených úsekoch
• je členom inventarizačnej komisie a vykonáva práce s tým spojené
• uskutočňovanie inventarizácie podľa platných predpisov a rozdiely vysporadúva v stanovených termínoch
• vykonávanie stop kontroly na strediskách a zúčastňuje sa pravidelných inventúr
• vypracovávanie škodových protokolov
• v spolupráci s ekonomikou a marketingom zabezpečenie kontrolu platieb za poskytnuté služby na úver
• kontrolu šetrného zaobchádzania s technologickou vybavenosťou všetkých stredísk a zabezpečuje minimalizáciu spotreby energií
• účasť na zostavovaní sortimentu objednávaných tovarov
• zabezpečovanie vyjednávania s dodávateľmi pre potreby zásobovania tovarom, surovinami a pomocným materiálom určeným pre odbytovú sféru
• zabezpečenie úpravu miestností na usporiadanie organizovaných akcií a následné kontrolovanie prípravu miestností
• dodržiavania predajných a záverečných hodín
• riadenie a kontrolovanie a aktualizovanie systému HACCP odbytových a výrobných stredísk (dodržiavanie sanitárneho plán schváleného) na hotely
• v spolupráci s úsekom ľudských zdrojov na riaditeľstve a riaditeľom hotela vypracúvanie návrhu a po jeho schválení zabezpečenie obsadenia odbytových a výrobných stredísk pracovnými silami na rok, sezónu a na jednotlivé pracovné zmeny (aj výberové konania)
• vypracovávanie, prípadne schvaľovanie mesačných, týždenných a podrobných denných rozpisov akcií z prevádzkového hľadiska
• schvaľovanie rozpisu všetkých podriadených pracovníkov na pracovné zmeny, pritom dbá na primerané obsadenie pracovníkov z hľadiska využívania pracovného času a kvalifikácie
• riadenie pracovníkov svojich úsekov tak, aby sa dosiahla progresívna úroveň pracovných výkonov, sledovanie pracovného využitie podriadených zamestnancov, kontrolu ich dochádzky do zamestnania a prítomnosť v práci, ako aj plnenie ich úloh na pracovisku
• v prípade potreby organizovanie dennej kontroly personálu a informácií o jedálnom lístku
• dozeranie na osobnú hygienu a ustrojenosť pracovníkov na svojich úsekoch
• bežnú evidenciu pracovných výkazov, ktoré aj kontroluje a podpisuje
• kontrolovanie evidencie zamestnaneckého ubytovania, dávanie podkladov ekonomickému úseku na zúčtovanie zamestnaneckého ubytovania,
• vedenie evidencie o zamestnaneckej strave a spracovanie potrebných podkladov
• kontroluje platnosť zdravotných preukazov a absolvovanie hygienického minima pracovníkov, ktorí prichádzajú do styku s potravinami a vedie o tom evidenciu
• spracovávanie potrebnej agendy a kontrolovanie predpisov PO, CO, BOZP
• v rámci svojich kompetencií a zodpovedností komunikuje a spolupracuje so štátnymi kontrolnými orgánmi (SOI, hygiena a pod.)
• odovzdávanie si informácií medzi manažérmi hotelovej prevádzky I v rámci jedného hotela ohľadne riadenia, plánovania, kontrolovania a zabezpečovania chodu celej prevádzkarne
• dodržiavanie zákona o ochrane osobných údajov a všetky platné právne predpisy týkajúce sa jeho práce a prevádzkovej činnosti
• odovzdávanie si informácií medzi manažérmi hotelovej prevádzky I v rámci jedného hotela ohľadne riadenia, plánovania, kontrolovania a zabezpečovania chodu celej prevádzkarne
• spolupracuje so všetkými strediskami hotela s cieľom zvyšovania kvality služieb a spokojnosti hostí, hospodárnosti a ziskovosti prevádzky, zabezpečuje príkazy riaditeľa hotela a riadi sa vydanými pokynmi
• je osobitne zodpovedný za dodržiavanie štátnych hotelových štandardov a štandardov hotelovej siete, a to vo všetkých strediskách hotela
• riadenie svojho úseku v súlade s miestnymi, okresnými, krajskými a štátnymi predpismi pre prácu stravovacích a ubytovacích zariadení
• štandardy kvality jedál a nápojov, kvality služieb tak, ako sú stanovené pre hotelové odbytové a výrobné strediská
• dodržiavanie sortimentu jedál a nápojov vo všetkých odbytových a výrobných strediskách a zabezpečuje, aby sa podávalo množstvo uvedené v jedálnom lístku
• osobnú prítomnosť a dohľad na expedíciu jedál v kuchyni a obsluhu v odbytových strediskách, kontrolu akosti, úpravu a hmotnosť, príp. objem podávaných jedál a nápojov; zabezpečovanie za včasnú expedíciu jedál a nápojov pre hostí,
• koordináciu a kontrolu nových technologických postupov výroby, štandardy množstva a kvality jedál a nápojov, ako aj služieb v odbytových strediskách, robenie opatrení na odstránenie zistených nedostatkov
• zostavovanie týždenného jedálneho lístka pre pobytových klientov
• pravidelne robenie výťažnosti jedál
• správne zaťažovanie stredísk a odťažovanie stredísk (odpočty)
• výpočet cien a vedie kalkulačné a cenové listy
• obnovu jedálneho a nápojového lístka
• kontrolu dodržiavania zásad správneho stolovania a podávania jedál a nápojov
• spracovávanie podkladov pre odbavenie skupinovej klientely pre gastronomické akcie
• riadenie a kontrolu ubytovacieho úseku hotela v súlade so stratégiou, triedou, štandardmi a pracovným postupom stanoveným riaditeľstvom
• zodpovedá za vývoj nákladov a maximalizuje využitie ubytovacích kapacít
• dodržiavanie zásad správneho postieľania
• spolupodieľanie sa na príprave marketingových programov v odbytových strediskách hotela
• stretávanie sa zo zástupcami organizovaných akcií, v spolupráci s marketingom prerokovávanie potrebných opatrení na ich prípravu a úspešný priebeh
• koordinovanie hotelových a firemných marketingových programov s predajom ubytovacích služieb
• prípravu a s marketingovým úsekom odsúhlasenie časových rozvrhov banketov, večierkov a pod., odsúhlasenie plánov na zabezpečenie pracovných síl pre tieto akcie
• preberanie sťažností na stravovanie a služby vo všetkých odbytových a výrobných strediskách a zabezpečenie vykonania nápravných opatrení
• prípravu návrhu ročného plánu tržieb, nákladov a zisku za zverený úsek
• navrhovanie nákupu hmotného (HIM) a nehmotného (NIM) investičného majetku pre vybavenie odbytových a výrobných stredísk v rozsahu možnosti plánu a potrieb prevádzky hotelu, jeho riadne skladovanie a výdaj
• pravidelnú mesačnú kontrolu podkladov pre mesačnú uzávierku jednotlivých stredísk
• kontrolovanie správnosti používania registračnej pokladne v odbytových strediskách
• za náklady odbytových stredísk, stará sa o dodržiavanie rozpočtu nákladov a hospodárnosť odbytových stredísk
• pomoc pri analýze a kontrole nákladov na zverených úsekoch a pri zdokonaľovaní kontrolných postupov kvality na týchto úsekoch
• zabezpečenie dodržiavania postupov na ochranu a bezpečnosť tržieb na zverených úsekoch
• je členom inventarizačnej komisie a vykonáva práce s tým spojené
• uskutočňovanie inventarizácie podľa platných predpisov a rozdiely vysporadúva v stanovených termínoch
• vykonávanie stop kontroly na strediskách a zúčastňuje sa pravidelných inventúr
• vypracovávanie škodových protokolov
• v spolupráci s ekonomikou a marketingom zabezpečenie kontrolu platieb za poskytnuté služby na úver
• kontrolu šetrného zaobchádzania s technologickou vybavenosťou všetkých stredísk a zabezpečuje minimalizáciu spotreby energií
• účasť na zostavovaní sortimentu objednávaných tovarov
• zabezpečovanie vyjednávania s dodávateľmi pre potreby zásobovania tovarom, surovinami a pomocným materiálom určeným pre odbytovú sféru
• zabezpečenie úpravu miestností na usporiadanie organizovaných akcií a následné kontrolovanie prípravu miestností
• dodržiavania predajných a záverečných hodín
• riadenie a kontrolovanie a aktualizovanie systému HACCP odbytových a výrobných stredísk (dodržiavanie sanitárneho plán schváleného) na hotely
• v spolupráci s úsekom ľudských zdrojov na riaditeľstve a riaditeľom hotela vypracúvanie návrhu a po jeho schválení zabezpečenie obsadenia odbytových a výrobných stredísk pracovnými silami na rok, sezónu a na jednotlivé pracovné zmeny (aj výberové konania)
• vypracovávanie, prípadne schvaľovanie mesačných, týždenných a podrobných denných rozpisov akcií z prevádzkového hľadiska
• schvaľovanie rozpisu všetkých podriadených pracovníkov na pracovné zmeny, pritom dbá na primerané obsadenie pracovníkov z hľadiska využívania pracovného času a kvalifikácie
• riadenie pracovníkov svojich úsekov tak, aby sa dosiahla progresívna úroveň pracovných výkonov, sledovanie pracovného využitie podriadených zamestnancov, kontrolu ich dochádzky do zamestnania a prítomnosť v práci, ako aj plnenie ich úloh na pracovisku
• v prípade potreby organizovanie dennej kontroly personálu a informácií o jedálnom lístku
• dozeranie na osobnú hygienu a ustrojenosť pracovníkov na svojich úsekoch
• bežnú evidenciu pracovných výkazov, ktoré aj kontroluje a podpisuje
• kontrolovanie evidencie zamestnaneckého ubytovania, dávanie podkladov ekonomickému úseku na zúčtovanie zamestnaneckého ubytovania,
• vedenie evidencie o zamestnaneckej strave a spracovanie potrebných podkladov
• kontroluje platnosť zdravotných preukazov a absolvovanie hygienického minima pracovníkov, ktorí prichádzajú do styku s potravinami a vedie o tom evidenciu
• spracovávanie potrebnej agendy a kontrolovanie predpisov PO, CO, BOZP
• v rámci svojich kompetencií a zodpovedností komunikuje a spolupracuje so štátnymi kontrolnými orgánmi (SOI, hygiena a pod.)
• odovzdávanie si informácií medzi manažérmi hotelovej prevádzky I v rámci jedného hotela ohľadne riadenia, plánovania, kontrolovania a zabezpečovania chodu celej prevádzkarne
• dodržiavanie zákona o ochrane osobných údajov a všetky platné právne predpisy týkajúce sa jeho práce a prevádzkovej činnosti
Zamestnanecké výhody, benefity
- práca v stabilnej a perspektívnej spoločnosti
- benefity plynúce z Kolektívnej zmluvy,zvýhodnené rekreácie, využitie relaxačných zariadení hotelovej siete SOREA
- možnosť zamestnaneckého ubytovania a stravovania
- práca v priateľskom kolektíve
- podniková sociálna politika
- výplata mzdy načas
- benefity plynúce z Kolektívnej zmluvy,zvýhodnené rekreácie, využitie relaxačných zariadení hotelovej siete SOREA
- možnosť zamestnaneckého ubytovania a stravovania
- práca v priateľskom kolektíve
- podniková sociálna politika
- výplata mzdy načas
Informácie o výberovom konaní
Uchádzači môžu posielať svoje žiadosti spolu s profesným životopisom na uvedenú e-mailovú adresu.
Ďakujeme všetkým kandidátom, ktorí sa uchádzajú o prácu v našej spoločnosti. Všetky životopisy spolu so žiadosťami budú starostlivo posúdené, kontaktovať budeme len vybraných kandidátov, ktorí postúpia do užšieho výberu.
Informácie o spracúvaní osobných údajov pre záujemcov o zamestnanie sú zverejnené na našej webovej stránke, www.sorea.sk, v časti Kariéra u nás, pod názvom Informácia o spracovaní osobných údajov, alebo informácie môžete získať na nasledovnom liku:
https://www.sorea.sk/images/files/OCHRANA_OSOBNYCH_UDAJOV/Inform%C3%A1cie_t%C3%BDkaj%C3%BAce_sa_sprac%C3%BAvania_a_ochrany_osobn%C3%BDch_%C3%BAdajov_uch%C3%A1dza%C4%8Dov_o_zamestnanie_na_%C3%BA%C4%8Dely_v%C3%BDberov%C3%A9ho_konania.pdf
Ďakujeme všetkým kandidátom, ktorí sa uchádzajú o prácu v našej spoločnosti. Všetky životopisy spolu so žiadosťami budú starostlivo posúdené, kontaktovať budeme len vybraných kandidátov, ktorí postúpia do užšieho výberu.
Informácie o spracúvaní osobných údajov pre záujemcov o zamestnanie sú zverejnené na našej webovej stránke, www.sorea.sk, v časti Kariéra u nás, pod názvom Informácia o spracovaní osobných údajov, alebo informácie môžete získať na nasledovnom liku:
https://www.sorea.sk/images/files/OCHRANA_OSOBNYCH_UDAJOV/Inform%C3%A1cie_t%C3%BDkaj%C3%BAce_sa_sprac%C3%BAvania_a_ochrany_osobn%C3%BDch_%C3%BAdajov_uch%C3%A1dza%C4%8Dov_o_zamestnanie_na_%C3%BA%C4%8Dely_v%C3%BDberov%C3%A9ho_konania.pdf
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
cestovný ruch, manažment, marketing, obchod
Ostatné znalosti
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Prax na pozícii/v oblasti
prevádzkový manažér
Počet rokov praxe
1
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- príjemné vystupovanie
- komunikačné schopnosti
- zodpovednosť, samostatnosť, pozitívny prístup k práci
- prax v odbore výhodou
- komunikačné schopnosti
- zodpovednosť, samostatnosť, pozitívny prístup k práci
- prax v odbore výhodou
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
SOREA je hotelová spoločnosť , ktorá pôsobí v Slovenskej republike takmer 30 rokov so sieťou 11 hotelov. Patrí k najvýznamnejším subjektom cestovného ruchu v SR. Zariadenia sa nachádzajú v najkrajších prírodných lokalitách Vysokých a Nízkych Tatier, v Ľubovnianskych kúpeľoch na Spiši a v Bratislave.
Poskytujeme širokú ponuku produktov a služieb, ako napr. rodinné dovolenky, wellness a relaxačné pobyty, seniorské pobyty, víkendové pobyty, regeneračné pobyty, poznávacie a skupinové zájazdy , kongresové služby, školy v prírode, zabezpečujeme kompletné služby pre športové sústredenia a lyžiarske pobyty v TOP lyžiarskych strediskách, kde je väčšina hotelov umiestnená. Myslíme aj na zdravotne postihnutých klientov a vo vybraných hoteloch je k dispozícii bezbariérové ubytovanie a služby. Poskytujeme aj ubytovanie a stravovanie zamestnancom.
Hotely SOREA sú ocenené certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" , prestížnymi oceneniami Slovak Business Superbrands, Najzamestnávateľ roka 2020, či Dôveryhodná firma GOLD.
Poskytujeme širokú ponuku produktov a služieb, ako napr. rodinné dovolenky, wellness a relaxačné pobyty, seniorské pobyty, víkendové pobyty, regeneračné pobyty, poznávacie a skupinové zájazdy , kongresové služby, školy v prírode, zabezpečujeme kompletné služby pre športové sústredenia a lyžiarske pobyty v TOP lyžiarskych strediskách, kde je väčšina hotelov umiestnená. Myslíme aj na zdravotne postihnutých klientov a vo vybraných hoteloch je k dispozícii bezbariérové ubytovanie a služby. Poskytujeme aj ubytovanie a stravovanie zamestnancom.
Hotely SOREA sú ocenené certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" , prestížnymi oceneniami Slovak Business Superbrands, Najzamestnávateľ roka 2020, či Dôveryhodná firma GOLD.
Počet zamestnancov
250-499 zamestnancov
ID: 3944959
Posting date: 30.7.2020
2020-07-30
location: Vysoké Tatry Position: Prevádzkový manažér Company: SOREA, spol. s r.o.
Basic salary component (gross): 928 EUR/mesiac