We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Service manager
• Riadi a zodpovedá za stravovaciu prevádzku hotela, za poskytovanie služieb v požadovanej kvalite a v zmysle štandardov s hlavným cieľom zabezpečiť maximálnu spokojnosť klientov;• Zodpovedá za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických postupov, gastronomických zásad;
• Priamo riadi činnosť jednotlivých stredísk stravovacej prevádzky;
• Vedie, riadi, kontroluje a motivuje členov tímu;
• Zodpovedá za prípravu, realizáciu a zúčtovanie gastro akcií;
• Komunikuje s hosťami a rieši ich požiadavky;
• Vykonáva súvisiace administratívne činnosti (inventúry, evidencia dokladov, výkazy, reporting)
Nástupná mzda : od 1400€/ v závislosti od skúseností a prevádzky + osobné ohodnotenie do 100€/mesačne+ príplatky v súlade so Zákonníkom práce.
Informácie o pozícii
Iné výhody
• možnosť ďalšieho vzdelávania
• zaujímavý sociálny program ( výmenné rekreácie tuzemské i zahraničné, zvýhodnené ceny kúpeľných procedúr, zamestnanecké akcie,...)
• kvalitné stravovanie
• možnosť služobného ubytovania
• zaujímavý sociálny program ( výmenné rekreácie tuzemské i zahraničné, zvýhodnené ceny kúpeľných procedúr, zamestnanecké akcie,...)
• kvalitné stravovanie
• možnosť služobného ubytovania
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
hotelové, ekonomické
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
Skladové hospodárstvo - Základy
Personalistika - Základy
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft PowerPoint - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Personalistika - Základy
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft PowerPoint - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Požadovaná prax
1
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• min. 2 ročná prax v F&B prevádzke 5* strediska, z toho aspoň 2 roky na pozícii Restaurant manager;
• zanietenosť, nadchnutie a radosť z práce v F&B prevádzke,
• odborné vedomosti a praktické skúsenosti s aplikáciou HACCP;
• schopnosť viesť, riadiť a motivovať tím;
• veľmi dobré prezentačné, organizačné a komunikačné schopnosti;
• silná proklientská orientácia;
• znalosť slovenského alebo českého jazyka;
• aktívna znalosť anglického alebo nemeckého jazyka - výhodou;
• skúsenosti na pozíciách s veľkou mierou zodpovednosti v oblasti hotelových reštauračných a stravovacích prevádzok;
• tímový hráč, flexibilita a precíznosť;
• preukázanie zdravotnej spôsobilosti.
• zanietenosť, nadchnutie a radosť z práce v F&B prevádzke,
• odborné vedomosti a praktické skúsenosti s aplikáciou HACCP;
• schopnosť viesť, riadiť a motivovať tím;
• veľmi dobré prezentačné, organizačné a komunikačné schopnosti;
• silná proklientská orientácia;
• znalosť slovenského alebo českého jazyka;
• aktívna znalosť anglického alebo nemeckého jazyka - výhodou;
• skúsenosti na pozíciách s veľkou mierou zodpovednosti v oblasti hotelových reštauračných a stravovacích prevádzok;
• tímový hráč, flexibilita a precíznosť;
• preukázanie zdravotnej spôsobilosti.
Informácie o výberovom konaní
Vaše žiadosti a životopisy zasielajte na kontaktnú adresu. Zasielajte súhlas s evidovaním a spracovaním Vašich osobných údajov pre potreby výberového konania. Uvádzajte telefonický kontakt. Vopred ďakujeme všetkým záujemcom o prácu, ale spoločnosť si vyhradzuje právo osloviť iba vybratých uchádzačov.
ID: 3618441
Posting date: 12.1.2023
2023-01-12
location: Piešťany Position: Prevádzkar, Vedúci prevádzky Company: SLOVENSKÉ LIEČEBNÉ KÚPELE PIEŠŤANY, a.s.
Basic salary component (gross): 1 400 EUR/mesiac