Service manager

• Riadi a zodpovedá za stravovaciu prevádzku hotela, za poskytovanie služieb v požadovanej kvalite a v zmysle štandardov s hlavným cieľom zabezpečiť maximálnu spokojnosť klientov;
• Zodpovedá za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických postupov, gastronomických zásad;
• Priamo riadi činnosť jednotlivých stredísk stravovacej prevádzky;
• Vedie, riadi, kontroluje a motivuje členov tímu;
• Zodpovedá za prípravu, realizáciu a zúčtovanie gastro akcií;
• Komunikuje s hosťami a rieši ich požiadavky;
• Vykonáva súvisiace administratívne činnosti (inventúry, evidencia dokladov, výkazy, reporting)
Nástupná mzda : od 1400€/ v závislosti od skúseností a prevádzky + osobné ohodnotenie do 100€/mesačne+ príplatky v súlade so Zákonníkom práce.

Informácie o pozícii

Iné výhody

• možnosť ďalšieho vzdelávania
• zaujímavý sociálny program ( výmenné rekreácie tuzemské i zahraničné, zvýhodnené ceny kúpeľných procedúr, zamestnanecké akcie,...)
• kvalitné stravovanie
• možnosť služobného ubytovania

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

hotelové, ekonomické

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Ostatné znalosti

Skladové hospodárstvo - Základy
Personalistika - Základy
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft PowerPoint - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Požadovaná prax

1

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• min. 2 ročná prax v F&B prevádzke 5* strediska, z toho aspoň 2 roky na pozícii Restaurant manager;
• zanietenosť, nadchnutie a radosť z práce v F&B prevádzke,
• odborné vedomosti a praktické skúsenosti s aplikáciou HACCP;
• schopnosť viesť, riadiť a motivovať tím;
• veľmi dobré prezentačné, organizačné a komunikačné schopnosti;
• silná proklientská orientácia;
• znalosť slovenského alebo českého jazyka;
• aktívna znalosť anglického alebo nemeckého jazyka - výhodou;
• skúsenosti na pozíciách s veľkou mierou zodpovednosti v oblasti hotelových reštauračných a stravovacích prevádzok;
• tímový hráč, flexibilita a precíznosť;
• preukázanie zdravotnej spôsobilosti.

Informácie o výberovom konaní

Vaše žiadosti a životopisy zasielajte na kontaktnú adresu. Zasielajte súhlas s evidovaním a spracovaním Vašich osobných údajov pre potreby výberového konania. Uvádzajte telefonický kontakt. Vopred ďakujeme všetkým záujemcom o prácu, ale spoločnosť si vyhradzuje právo osloviť iba vybratých uchádzačov.
POŠLI PONUKU
ID: 3618441  Posting date: 12.1.2023  Basic salary component (gross): 1 400 EUR/mesiac