We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Prezentačný kuchár
RYBA Košice spol. s r.o.
Miesto práce
Južná trieda 54, Košice
Južná trieda 54, Košice
Druh pracovného pomeru
živnosť
živnosť
Termín nástupu
10/2016
10/2016
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
1. Mienkotvorná prezentácia spoločnosti v rámci GASTRA a RETAIL – priama prezentácia spoločnosti.
2. Aktívne budovanie vzťahov – obchod na GASTRE je založený na dobrých vzťahoch.
3. Priame poradenstvo pre gastro zákazníkov – efektivita a logistika v kuchyni.
4. Účasť na príprave Workshopov sa seminárov pre konečných spotrebiteľov; škola varenia pre konečných spotrebiteľov, so zameraním na prípravu rýb a mäsa.
5. Edukačná činnosť pre laickú aj odbornú verejnosť.
6. Participácia na letákových akciách – sezónnosť – recepty.
7. Príprava produktových katalógov podľa typu prevádzok, typu produktov, sezóny.
8. Aktívna účasť na celoslovenských konferenciách pre školské jedálne organizované MŠ SR.
9. Prezentácia a edukácia v rámci školských jedální zameraná na vedúce školských zariadení a aj deti .
10. Eventy pre reštaurácie so zameraním sa na:
- vypracovanie menu Á la carte (sezóna – kačacie a husacie hody, divina, typ reštaurácie – pizzeria, burger, iné, typ produktu – ryby, mäso, hydina a pod. )
- vyššiu gastronómiu
- novinky v portfóliu
11. Vlastná výroba – prieskum trhu, inovácia a rozšírenie sortimentu, návrh receptúr a produktov vhodných pre Gastro prevádzky, následne aj Retail.
12. Produktové – tématické školenia pre obchodný tím GASTRO.
13. Tvorba nových receptúr a vypracovanie školských noriem zo zameraním na rybu a mäsá.
2. Aktívne budovanie vzťahov – obchod na GASTRE je založený na dobrých vzťahoch.
3. Priame poradenstvo pre gastro zákazníkov – efektivita a logistika v kuchyni.
4. Účasť na príprave Workshopov sa seminárov pre konečných spotrebiteľov; škola varenia pre konečných spotrebiteľov, so zameraním na prípravu rýb a mäsa.
5. Edukačná činnosť pre laickú aj odbornú verejnosť.
6. Participácia na letákových akciách – sezónnosť – recepty.
7. Príprava produktových katalógov podľa typu prevádzok, typu produktov, sezóny.
8. Aktívna účasť na celoslovenských konferenciách pre školské jedálne organizované MŠ SR.
9. Prezentácia a edukácia v rámci školských jedální zameraná na vedúce školských zariadení a aj deti .
10. Eventy pre reštaurácie so zameraním sa na:
- vypracovanie menu Á la carte (sezóna – kačacie a husacie hody, divina, typ reštaurácie – pizzeria, burger, iné, typ produktu – ryby, mäso, hydina a pod. )
- vyššiu gastronómiu
- novinky v portfóliu
11. Vlastná výroba – prieskum trhu, inovácia a rozšírenie sortimentu, návrh receptúr a produktov vhodných pre Gastro prevádzky, následne aj Retail.
12. Produktové – tématické školenia pre obchodný tím GASTRO.
13. Tvorba nových receptúr a vypracovanie školských noriem zo zameraním na rybu a mäsá.
Zamestnanecké výhody, benefity
- zľavnený 25% nákup
- spolupráca na firemných projektoch
- účasť na zaujímavých školeniach
- spolupráca v príjemnom tíme
- účasť na firemných akciách
- spolupráca na firemných projektoch
- účasť na zaujímavých školeniach
- spolupráca v príjemnom tíme
- účasť na firemných akciách
Informácie o výberovom konaní
V prípade, že Vás ponuka oslovila prosím reagujte na ňu cez tlačítko poslať životopis spoločnosti.
V prílohách priložte :
1.Životopis:
- adresu aj s okresným mestom, kontaktné údaje
- vzdelanie
- podrobný prehľad praxe so stručným popisom pracovnej náplne
- finančné požiadavky
- možný termín nástupu
2. fotografiu
V sprievodnom liste uvádzajte názov kuchár/ka.
Predpokladaný nástup je plánovaný na 10/2016.
Všetkým Vám želáme veľa šťastia a tešíme sa na Vás.
V prílohách priložte :
1.Životopis:
- adresu aj s okresným mestom, kontaktné údaje
- vzdelanie
- podrobný prehľad praxe so stručným popisom pracovnej náplne
- finančné požiadavky
- možný termín nástupu
2. fotografiu
V sprievodnom liste uvádzajte názov kuchár/ka.
Predpokladaný nástup je plánovaný na 10/2016.
Všetkým Vám želáme veľa šťastia a tešíme sa na Vás.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Kuchár
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Radi by sme ponúkli priestor šikovnému kuchárovi alebo kuchárke, ktorý/ktorá inklinuje v gastronómií k príprave rýb a morských špecialít.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Hlavnou oblasťou podnikania spoločnosti RYBA Košice spol. s r.o. je skladovanie i spracovanie morských a sladkovodných rýb, tradičných rybacích výrobkov, lahôdkových výrobkov a distribúcia tovaru vlastnej výroby a obchodného tovaru, ktorú zastrešuje cez dcérsku spoločnosť Calmar spol. s r.o.
Hlavnou oblasťou podnikania spoločnosti Calmar spol. s.r.o. je nákladná cestná doprava vykonávaná vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3,5 t vrátane prípojného vozidla, vnútroštátna nákladná cestná doprava.
Od roku 2016 sú súčasťou skupiny TAURIS GROUP, ktorú tvorí spolu šesť spoločností - TAURIS, a.s. Rimavská Sobota, TAURIS NITRIA, TAURIS MäsoSpiš, TAURIS CASSOVIA prevádzkujúca sieť maloobchodných predajní Mäsiarstvo u Býka, RYBA Košice a CALMAR.
Hlavnou oblasťou podnikania spoločnosti Calmar spol. s.r.o. je nákladná cestná doprava vykonávaná vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3,5 t vrátane prípojného vozidla, vnútroštátna nákladná cestná doprava.
Od roku 2016 sú súčasťou skupiny TAURIS GROUP, ktorú tvorí spolu šesť spoločností - TAURIS, a.s. Rimavská Sobota, TAURIS NITRIA, TAURIS MäsoSpiš, TAURIS CASSOVIA prevádzkujúca sieť maloobchodných predajní Mäsiarstvo u Býka, RYBA Košice a CALMAR.
Počet zamestnancov
150-199 zamestnancov
ID: 2731031
Posting date: 20.9.2016
2016-09-20
location: Košice Position: Kuchár Company: RYBA Košice spol. s r.o.
Basic wage component (gross) and other rewards: dohodou