Kuchár / Chef de Partie v talianskej reštaurácii Bocca Buona na dohodu brigádne

Park Inn by Radisson Danube Bratislava

Miesto práce
Rybné námestie 1, Bratislava
Druh pracovného pomeru
na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
podľa dohody, plánovane od 1.8.2020
Mzdové podmienky (brutto)
7 EUR/hod.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

V Park Inn by Radisson a hotelovej reštaurácii Bocca Buona spolu tvoríme jeden tím, ktorý vytvára nezabudnuteľné momenty pre hostí, pretože sme hotel, na ktorý sa dá spoľahnúť!

Ak máš rád/a rýchlo meniace sa prostredie, ktoré pridáva farby životu a veselú kopu ľudí, ktorí sú zapálení pre varenie, potom hľadáme práve Teba!
Môžeš sa stať našou pravou ingredienciou. :)

Hľadáme talentovaného a všestranného skúseného kreatívneho kuchára na výpomoc do reštaurácie v a la carte (s možnosťou TPP v budúcnosti v prípade vzájomnej spokojnosti), ktorý pomôže našim kuchárom a šéfkuchárovi počas rušných zmien. Možnosť dlhodobej spolupráce!

Náplň práce:
• preberať a pripravovať materiál na výrobu jedál a la carte podľa požiadaviek šéfkuchára v súlade so štandardmi Radisson Hotel Group a talianskeho konceptu Bocca Buona
• vykonávať sanitáciu určených priestorov
• dodržiavať postupy a receptúry pri príprave jedla
• pripravovať a la carte jedlá podľa našich štandardov a zásobovať pult ingrediencií na výrobu jedál, byť plne zodpovedný za svoj "mise en place"

Zamestnanecké výhody, benefity

Pracuj v tíme zanietených hoteliérov a využívaj tieto benefity:
• ľudomilný šéfkuchár a priateľský tím s prenikavým zmyslom pre humor
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• Parking v centre mesta a MultiSport karta
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Radisson Hotel Group
• hodiny angličtiny zadarmo
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete

Informácie o výberovom konaní

Daj o sebe vedieť čím skôr!

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)

Počet rokov praxe

5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• Je pre teba varenie vášeň a hobby?
• Máš rád talianskú kuchyňu a vyžívaš sa v tom, keď môžeš potešiť klientov hotela exkluzívnym
a la carte menu?
• Je varenie Tvojou pasiou, ktorej by si sa chcel/a venovať vo svojom živote?
• Je potešenie hostí Tvojou prioritou?

Chceš, aby ľudia instagramovali a facebookovali TVOJE jedlo? Potom je táto príležitosť presne pre teba!

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Park Inn by Radisson® je farebná, dynamická hotelová značka, ktorá poskytuje bezproblémový hotelový zážitok. Priateľský. Pozitívny. Vibrujuci. Nekomplikovaný. Park Inn by Radisson je určený pre moderného cestovateľa. Značka dodáva farbu životu prostredníctvom flexibilných a funkčných priestorov, personálu a energie v každom zo svojich 2000+ hotelov po celom svete.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 3935623  Posting date: 23.7.2020  Basic salary component (gross): 7 EUR/hod.