We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Pizziar
NOVATURIENT SE
Miesto práce
Hlavná 66/115, Košice
Hlavná 66/115, Košice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády)
plný úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
Ihneď
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
Dohodou
Dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Touto cestou hľadáme pizziara s praxou, ktorý disponuje zodpovednosťou, flexibilitou, ochotou učiť sa. Miesto výkonu - Košice. Plat dohodou. Možnosť dohody pracovného času.
Zamestnanecké výhody, benefity
- stabilná práca v stabilnej spoločnosti,
- dobré platové ohodnotenie,
- možnosť dohody pracovného času podľa možnosti uchádzača o pracovné miesto,
- dobré platové ohodnotenie,
- možnosť dohody pracovného času podľa možnosti uchádzača o pracovné miesto,
Informácie o výberovom konaní
Poprosím zasielať životopisy na emailovú adresu uvedenú v inzeráte. Preferujeme emailovú komunikáciu pred telefonickou. Telefonicky kontaktujeme len vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú stanovené kritéria. Za pochopenie ďakujeme.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
stredoškolské s maturitou
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Gastronómia
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- lojalita
- zodpovednosť
- proklientský prístup
- ochota učiť sa
- zmysel pre čistotu a poriadok
- zodpovednosť
- proklientský prístup
- ochota učiť sa
- zmysel pre čistotu a poriadok
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Pizza sa považuje za pôvodný pokrm roľníkov z oblasti Kampánia pri Neapole. Dôkazy pečenia ploských tenkých bochníkov kysnutého cesta na horúcom kameni pochádzajú ešte z čias Etruskov. Na túto placku cesta sa zvykli položiť rôzne oblohy z dostupných potravín a nazývali to focaccia. Postup prípravy pizze neskôr vylepšili Gréci, keď skúsili položiť potraviny nie už na upečenú placku, ale na čerstvo vyťahané cesto a zapiekli to spolu. Neskôr túto grécku technológiu prebrali Rimania a začali piecť prvé prototypy pizze po celom Taliansku. Vôbec prvou pizzeriou na svete bola Pizzeria Marrotte, ktorá bola otvorená v Neapole v roku 1820. Prvé dodávky pizze začal robiť Raffaele Esposito zo svojej Pizzeria Pietro il Pizzaiolo v Neapole pre kráľa Umberta I. a jeho manželku kráľovnú Margheritu. Esposito piekol tri druhy pizze - v národných farbách Talianska: s paradajkami, mozarellou a bazalkou. Či to bolo kvôli chuti alebo kvôli patriotistickej kráľovnej Margherite, nevedno, ale svoj názov Margherita si zachovala dodnes a je na svete najobjednávanejšou pizzou vôbec.
História Pizza Borsalino sa začala písať v roku 1993, kedy bola na Arbesovom námestí v Prahe otvorená prvá pizzeria tejto značky. Učiteľom umenia prípravy pravej talianskej pizze sa stal známy Giuseppe Fiore, ktorý zaviedol používanie pôvodnej receptúry z talianskeho regiónu Kalábria. Vďaka kvalite pripravovanej pizze a poskytovaných služieb bola Pizza Borsalino najmä zahraničnými zákazníkmi ohodnotená ako najlepšia pražská pizzeria a v rokoch 1999 - 2001, tri roky po sebe, tento titul obhájila v internetovom hlasovaní.
V roku 2010 bola otvorená prvá prevádzka Pizza Borsalino na Slovensku a to v Košiciach, kde si veľmi rýchlo získala množstvo stálych zákazníkov – milovníkov pravej talianskej pizze. O rok neskôr nasledovalo otvorenie ďalšej prevádzky v Poprade. V súčasnej dobe sa Pizza Borsalino otvorením svojej prevádzky v Londýne a v Španielsku transformuje na medzinárodnú spoločnosť
História Pizza Borsalino sa začala písať v roku 1993, kedy bola na Arbesovom námestí v Prahe otvorená prvá pizzeria tejto značky. Učiteľom umenia prípravy pravej talianskej pizze sa stal známy Giuseppe Fiore, ktorý zaviedol používanie pôvodnej receptúry z talianskeho regiónu Kalábria. Vďaka kvalite pripravovanej pizze a poskytovaných služieb bola Pizza Borsalino najmä zahraničnými zákazníkmi ohodnotená ako najlepšia pražská pizzeria a v rokoch 1999 - 2001, tri roky po sebe, tento titul obhájila v internetovom hlasovaní.
V roku 2010 bola otvorená prvá prevádzka Pizza Borsalino na Slovensku a to v Košiciach, kde si veľmi rýchlo získala množstvo stálych zákazníkov – milovníkov pravej talianskej pizze. O rok neskôr nasledovalo otvorenie ďalšej prevádzky v Poprade. V súčasnej dobe sa Pizza Borsalino otvorením svojej prevádzky v Londýne a v Španielsku transformuje na medzinárodnú spoločnosť
ID: 3238056
Posting date: 9.11.2017
2017-11-09
location: Košice Position: Pizzér Company: NOVATURIENT SE
Basic wage component (gross) and other rewards: Dohodou