Pizziar

NOVATURIENT SE

Miesto práce
Hlavná 66/115, Košice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
Dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Touto cestou hľadáme pizziara s praxou, ktorý disponuje zodpovednosťou, flexibilitou, ochotou učiť sa. Miesto výkonu - Košice. Plat dohodou. Možnosť dohody pracovného času.

Zamestnanecké výhody, benefity

- stabilná práca v stabilnej spoločnosti,
- dobré platové ohodnotenie,
- možnosť dohody pracovného času podľa možnosti uchádzača o pracovné miesto,

Informácie o výberovom konaní

Poprosím zasielať životopisy na emailovú adresu uvedenú v inzeráte. Preferujeme emailovú komunikáciu pred telefonickou. Telefonicky kontaktujeme len vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú stanovené kritéria. Za pochopenie ďakujeme.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

Gastronómia

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- lojalita
- zodpovednosť
- proklientský prístup
- ochota učiť sa
- zmysel pre čistotu a poriadok

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Pizza sa považuje za pôvodný pokrm roľníkov z oblasti Kampánia pri Neapole. Dôkazy pečenia ploských tenkých bochníkov kysnutého cesta na horúcom kameni pochádzajú ešte z čias Etruskov. Na túto placku cesta sa zvykli položiť rôzne oblohy z dostupných potravín a nazývali to focaccia. Postup prípravy pizze neskôr vylepšili Gréci, keď skúsili položiť potraviny nie už na upečenú placku, ale na čerstvo vyťahané cesto a zapiekli to spolu. Neskôr túto grécku technológiu prebrali Rimania a začali piecť prvé prototypy pizze po celom Taliansku. Vôbec prvou pizzeriou na svete bola Pizzeria Marrotte, ktorá bola otvorená v Neapole v roku 1820. Prvé dodávky pizze začal robiť Raffaele Esposito zo svojej Pizzeria Pietro il Pizzaiolo v Neapole pre kráľa Umberta I. a jeho manželku kráľovnú Margheritu. Esposito piekol tri druhy pizze - v národných farbách Talianska: s paradajkami, mozarellou a bazalkou. Či to bolo kvôli chuti alebo kvôli patriotistickej kráľovnej Margherite, nevedno, ale svoj názov Margherita si zachovala dodnes a je na svete najobjednávanejšou pizzou vôbec.
História Pizza Borsalino sa začala písať v roku 1993, kedy bola na Arbesovom námestí v Prahe otvorená prvá pizzeria tejto značky. Učiteľom umenia prípravy pravej talianskej pizze sa stal známy Giuseppe Fiore, ktorý zaviedol používanie pôvodnej receptúry z talianskeho regiónu Kalábria. Vďaka kvalite pripravovanej pizze a poskytovaných služieb bola Pizza Borsalino najmä zahraničnými zákazníkmi ohodnotená ako najlepšia pražská pizzeria a v rokoch 1999 - 2001, tri roky po sebe, tento titul obhájila v internetovom hlasovaní.
V roku 2010 bola otvorená prvá prevádzka Pizza Borsalino na Slovensku a to v Košiciach, kde si veľmi rýchlo získala množstvo stálych zákazníkov – milovníkov pravej talianskej pizze. O rok neskôr nasledovalo otvorenie ďalšej prevádzky v Poprade. V súčasnej dobe sa Pizza Borsalino otvorením svojej prevádzky v Londýne a v Španielsku transformuje na medzinárodnú spoločnosť
ID: 3238056  Posting date: 9.11.2017  Basic wage component (gross) and other rewards: Dohodou