We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Sous Chef - prevádzka Rio
Miesto práce:
Einsteinova 23, Bratislava
Mzdové podmienky:
Dohodou
Termín nástupu:
Dohodou
Druh pracovného pomeru:
plný úväzok
Čím nás určite oslovíš?
Pre našu prevádzku Rio Grande Restaurant hľadáme kandidátov na pozíciu Sous Chef.Vašou úlohou ako Sous Chefa bude plnenie všetkých pracovných úloh z náplne práce v oblastiach Personál/Prostredie/Produkt/Profit.
Zodpovednosti/Personál:
- dodržiavanie štandardov spoločnosti
- práca na všetkých pracoviskách v kuchyni a schopnosť zastúpenia pracovníka na ktoromkoľvek stanovišti
- kontrola a zefektívňovanie práce kuchárov v kuchyni
- dodržiavanie správnych technologických postupov výroby a manipulácie s potravinami a zároveň dohliadanie nad dodržiavaním vizualizácie jedál pri podávaní
- zaškolenie nového zamestnanca podľa štandardov z prevádzkového manuálu a inštrukcií šéfkuchára
- vytváranie, evidencia tréningových podkladov pre kuchárov a pomocné sily – testy, školiace materiály...
- dodržiavanie stanoveného dress code pre kuchára, kontrola vzhľadu, hygienických návykov u kuchárov a pomocných síl
- pomoc pri vedení personálnej agendy so šéfkuchárom
- dodržiavanie prevádzkového poriadku, bezpečnostných a hygienických štandardov HACCP
- schopnosť konštruktívne riešiť vzniknuté konflikty, sťažnosti (v neprítomnosti šéfkuchára)
- účasť na mítingoch, tréningoch a školeniach Medusa Academy
- kontrola plánu čistenia kuchyne a zodpovednosť za jeho dodržiavanie
- kontrola správneho zaobchádzania s technológiou a majetkom spoločnosti (konvektomaty, kuchynské roboty, pizza pece, chladničky, mrazáky...)
- hlásenie technických nedostatkov šéfkuchárovi
- kontrola, riadenie zatváracích prác v kuchyni a správne uloženie potravín
- v prípade neprítomnosti šéfkuchára na prevádzke zodpovednosť a priestor kuchyne opúšťa ako posledný
- prípade neprítomnosti šéfkuchára na prevádzke preberá zodpovednosť za bezpečnosť, kvalitu, vzhľad, množstvo, teplotu podávaných produktov
- kontrola a ovplyvňovanie spotreby čistiacich prostriedkov pri umývaní riadu, otváracích a zatváracích prácach v kuchyni
- dodržiavanie všetkých postupov pri manipulácii so surovinami a eliminácia všetkých strát spojených s nehospodárnym zaobchádzaním, nesprávnym objednávaním a zlým skladovým hospodárstvom (FIFO) v kuchyni
- pomoc pri spisovaní inventárnych hárkov a podieľanie sa na inventarizácii surovín, majetku a inventáru
Čo ti ponúkame navyše?
Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu.Školenia a profesionálny rozvoj v rámci unikátneho projektu vzdelávania MEDUSA ACADEMY, rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody.
Možnosť práce v atraktívnej prevádzke v príjemnom prostredí.
Máme o teba záujem, takže:
Vopred ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem.
Ako si ťa predstavujeme:
Naše požiadavky:- minimálne 3 ročná skúsenosť na podobnej pozícii je podmienkou
- pozornosť k detailom a kvalite
- schopnosť motivovať a riadiť tím
- schopnosť zabezpečiť, aby tím pracoval na stanovenej a požadovanej rýchlosti
- aktivita a schopnosť posúdenia, ak potraviny nie sú v súlade s požadovanou kvalitou a chuťou
- schopnosť trénovať členov tímu
- znalosť receptov
- vynikajúce organizačné schopnosti, vysoké pracovné nasadenie a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácii
- komunikatívne a príjemné vystupovanie
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita
ID: 2342794
Posting date: 15.12.2015
2015-12-15
location: Bratislava Position: Šéfkuchár Company: Medusa
Basic wage component (gross) and other rewards: Dohodou