We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Šéfkuchár v lukratívnom rezorte na Liptove
Manuvia, a. s.
Miesto práce
Liptovská Osada
Liptovská Osada
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
Dohodou
Dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
od 1900 Eur
od 1900 Eur
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- kontroluje chod výrobného úseku podniku
- plánuje a implementuje nové procedúry a koncepty, zostavuje menu a jedálne lístky
- vytvára kalkulácie a normy daného pokrmu/menu/eventu
- zaisťuje dobré pracovné vzťahy medzi výrobným a odbytovým strediskom
- zodpovedá za kvalitu a estetiku vyrobených pokrmov
- navštevuje porady vedenia podniku
- úzko spolupracuje s F&B managerom
- spolupracuje s podriadeným personálom na zvýšenie efektívnosti práce
- zdokonaľuje odborné znalosti podriadeného personálu
- zaisťuje dodržovanie bezpečnostných a hygienických štandardov podniku, vrátane noriem HACCP
- je zodpovedný za minimalizáciu strát vo výrobnom úseku
- vyhodnocuje náklady a výnosy výrobného úseku
- zostavuje pracovný rozpis podriadeného personálu vrátane plánovania dovoleniek
- je zodpovedný za činnosť pomocného personálu – upratovanie výrobného strediska
- je zodpovedný za výber a kvalitu dodávateľov aj dodaného tovaru (váha, počet, kvalita)
- zaisťuje objednávky surovín potrebných pre výrobu
- zodpovedá za dodržanie všetkých noriem podniku v danom úseku (technologické postupy výroby jedál)
- komunikuje s nadriadeným personálom za účelom zvyšovania štandardu poskytovaných služieb
- zdokonaľuje sa v obore, vzdeláva a inovuje
- aktívne vyhľadáva možnosti zníženia nákladov a zvýšenia efektívnosti práce podriadeného personálu
- hodnotí podriadený personál, navrhuje výšku mzdy, poprípade odmeny zamestnancov
- zodpovedá za výber a dostatočného personálneho obsadenia výrobného úseku
- pripravuje podklady požadované nadriadeným personálom podniku
- zodpovedá za inventúru a inventarizáciu
Pracovná doba: zmluva na 8 hod. denne.
- plánuje a implementuje nové procedúry a koncepty, zostavuje menu a jedálne lístky
- vytvára kalkulácie a normy daného pokrmu/menu/eventu
- zaisťuje dobré pracovné vzťahy medzi výrobným a odbytovým strediskom
- zodpovedá za kvalitu a estetiku vyrobených pokrmov
- navštevuje porady vedenia podniku
- úzko spolupracuje s F&B managerom
- spolupracuje s podriadeným personálom na zvýšenie efektívnosti práce
- zdokonaľuje odborné znalosti podriadeného personálu
- zaisťuje dodržovanie bezpečnostných a hygienických štandardov podniku, vrátane noriem HACCP
- je zodpovedný za minimalizáciu strát vo výrobnom úseku
- vyhodnocuje náklady a výnosy výrobného úseku
- zostavuje pracovný rozpis podriadeného personálu vrátane plánovania dovoleniek
- je zodpovedný za činnosť pomocného personálu – upratovanie výrobného strediska
- je zodpovedný za výber a kvalitu dodávateľov aj dodaného tovaru (váha, počet, kvalita)
- zaisťuje objednávky surovín potrebných pre výrobu
- zodpovedá za dodržanie všetkých noriem podniku v danom úseku (technologické postupy výroby jedál)
- komunikuje s nadriadeným personálom za účelom zvyšovania štandardu poskytovaných služieb
- zdokonaľuje sa v obore, vzdeláva a inovuje
- aktívne vyhľadáva možnosti zníženia nákladov a zvýšenia efektívnosti práce podriadeného personálu
- hodnotí podriadený personál, navrhuje výšku mzdy, poprípade odmeny zamestnancov
- zodpovedá za výber a dostatočného personálneho obsadenia výrobného úseku
- pripravuje podklady požadované nadriadeným personálom podniku
- zodpovedá za inventúru a inventarizáciu
Pracovná doba: zmluva na 8 hod. denne.
Zamestnanecké výhody, benefity
- zamestnanie na trvalý pracovný pomer v perspektívnej spoločnosti, v príjemnom horskom prostredí Liptova
- výhodné platové podmienky, osobné ohodnotenie a navýšenie mzdy v závislosti od odbornosti, profesionality a kvality vykonanej práce
- mladý a dynamický tím
- možnosť kariérneho postupu v rámci rozvíjajúceho sa projektu
- zvýhodnené zamestnanecké stravovanie
- využívanie služieb komplexu za zvýhodnené ceny aj pre rodinných príslušníkov
- bezplatné zamestnanecké ubytovanie
- výhodné platové podmienky, osobné ohodnotenie a navýšenie mzdy v závislosti od odbornosti, profesionality a kvality vykonanej práce
- mladý a dynamický tím
- možnosť kariérneho postupu v rámci rozvíjajúceho sa projektu
- zvýhodnené zamestnanecké stravovanie
- využívanie služieb komplexu za zvýhodnené ceny aj pre rodinných príslušníkov
- bezplatné zamestnanecké ubytovanie
Informácie o výberovom konaní
V prípade záujmu o túto pracovnú ponuku mi prosím zašlite svoj životopis na [email protected]. Kontaktovať budem uchádzačov spĺňajúcich všetky kritéria. Ďakujem za spoluprácu.
Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná
Hotely, penzióny, ubytovne a pod.
Našim klientom je perspektívna, dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá prevádzkuje turisticko - relaxačný komplex. Je to výnimočný multifunkčný areál uprostred nádhernej prírody na rozhraní Veľkej Fatry a Nízkych Tatier, ktorý poskytuje návštevníkom komfort pohodlného ubytovania a aktívneho oddychu s množstvom športových aj relaxačných aktivít.
Našim klientom je perspektívna, dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá prevádzkuje turisticko - relaxačný komplex. Je to výnimočný multifunkčný areál uprostred nádhernej prírody na rozhraní Veľkej Fatry a Nízkych Tatier, ktorý poskytuje návštevníkom komfort pohodlného ubytovania a aktívneho oddychu s množstvom športových aj relaxačných aktivít.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Pokročilý (C1)
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- stredoškolské vzdelanie s maturitou
- prax v odbore min. 10 rokov vo funkcii min 4-5 rokov
- vyučený v odbore
- anglický jazyk – aktívne
- ovládanie skladového systému FoodMan
- prax v odbore min. 10 rokov vo funkcii min 4-5 rokov
- vyučený v odbore
- anglický jazyk – aktívne
- ovládanie skladového systému FoodMan
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Sme Manuvia – medzinárodná personálna agentúra, ktorá pôsobí na slovenskom a českom trhu už vyše 20 rokov. Zaisťujeme komplexný servis služieb náboru zamestnancov do spoločností. A to od dopravy a ubytovania až po starostlivosť koordinátorov o pracovníkov pri nástupe na pracovisko. Okrem náboru robotníckych pozícií vám môžeme ponúknuť aj naše služby v oblasti recruitmentu profesionálov a manažérov. Náš skúsený tím operuje naprieč Českom, Slovenskom a Maďarskom a je schopný vám poskytnúť špecialistov v niekoľkých rôznych odvetviach. Nezmeškajte tie najlepšie pracovné ponuky a kontaktujte nás ešte dnes! Naši skúsení náborári nájdu každému prácu na mieru.
Počet zamestnancov
5000 a viac zamestnancov
Spoločnosť je držiteľ povolenia na sprostredkovanie práce.
Počet zamestnancov
5000 a viac zamestnancov
Spoločnosť je držiteľ povolenia na sprostredkovanie práce.
Počet zamestnancov
1000 a viac zamestnancov
ID: 3391599
Posting date: 16.5.2018
2018-05-16
location: Liptovská Osada Position: Šéfkuchár Company: Manuvia, a. s.
Basic wage component (gross) and other rewards: od 1900 Eur