We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Vedúci prevádzky závodného stravovania
Grand Gastro s.r.o.
Miesto práce
Galanta
Galanta
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
Ihneď
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1000
1000
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Do prevádzky závodného stravovania v okrese Galanta hľadáme samostatného, zodpovedného kolegu s výbornými organizačnými a komunikačnými schopnosťami, ktorý má skúsenosti v oblasti prevádzkovania gastronomických zariadení.
Zodpovednosť za chod kuchyne, výdajní stravy a bufetov
Komunikácia so zákazníkmi
Riadenie a zabezpečovanie personálu, motivácia zamestnancov
Objednávanie tovarov a surovín
Normovanie a tvorba jedálnych lístkov
Vedenie skladového hospodárstva a gastro záznamov v softvéri
Výkon a kontrola inventúr
Kontrola dodržiavania zásad HACCP
Zavádzanie noviniek a inovácií
Sledovanie trendov na trhu
Zabezpečovanie čistoty a poriadku
Pravidelné reportovanie
Zodpovednosť za chod kuchyne, výdajní stravy a bufetov
Komunikácia so zákazníkmi
Riadenie a zabezpečovanie personálu, motivácia zamestnancov
Objednávanie tovarov a surovín
Normovanie a tvorba jedálnych lístkov
Vedenie skladového hospodárstva a gastro záznamov v softvéri
Výkon a kontrola inventúr
Kontrola dodržiavania zásad HACCP
Zavádzanie noviniek a inovácií
Sledovanie trendov na trhu
Zabezpečovanie čistoty a poriadku
Pravidelné reportovanie
Zamestnanecké výhody, benefity
Práca v stabilnej spoločnosti
Výhodné stravovanie
Voľné víkendy
Osobné ohodnotenie do výšky 300 Euro/mesačne brutto - odmeny, príplatky v závislosti od plnenia úloh
Výhodné stravovanie
Voľné víkendy
Osobné ohodnotenie do výšky 300 Euro/mesačne brutto - odmeny, príplatky v závislosti od plnenia úloh
Informácie o výberovom konaní
Dovoľujeme si informovať uchádzačov, že kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú kladené požiadavky a majú prax v gastro segmente.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Gastronómia
Ostatné znalosti
Skladové hospodárstvo - Expert
Pokladňa - Expert
Hospodárska korešpondencia - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Pokladňa - Expert
Hospodárska korešpondencia - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Organizovanie a plánovanie práce
Motivovanie ľudí
Komunikácia (jednanie s ľuďmi)
Kultivovaný slovný prejav
Rozhodovanie
Pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
Tvorivosť (kreativita)
Samostatnosť
Odolnosť voči stresu
Motivovanie ľudí
Komunikácia (jednanie s ľuďmi)
Kultivovaný slovný prejav
Rozhodovanie
Pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
Tvorivosť (kreativita)
Samostatnosť
Odolnosť voči stresu
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť poskytuje koncept závodného stravovania a catering pre firemné eventy.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov
ID: 3622199
Posting date: 15.3.2019
2019-03-15
location: okres Galanta Position: Prevádzkar, Prevádzkový manažér, Vedúci predajne/prevádzky Company: Grand Gastro s.r.o.
Basic wage component (gross) and other rewards: 1000