Prevádzkar/-ka reštaurácie

Ing. Janette Horstmann

Miesto práce
Lučenec, Martina Rázusa, Lučenec
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
Október
Mzdové podmienky (brutto)
1 600 EUR/mesiacpodiel na zisku

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Zaujímavá pracovná príležitosť v štýlovej reštaurácii Tančiareň a Piváreň Franz v Lučenci, ktorá ponúka svoje priestory pre rôzne kultúrne aktivity, firemné stretnutia, slávnosti ako aj na dennú prevádzku výčapu domácich nápojov a reštauračných služieb s dôrazom na jednoduchosť a kvalitu.
Na pozíciu prevádzkara prijmeme človeka, ktorého prioritou sú spokojní hostia a svoju prácu bude robiť s radosťou a vášňou.
Hlavnou úlohou prevádzkara je zabezpečiť plynulý chod reštaurácie v 4-dňovom pracovnom týždni (streda až sobota):
- riadenie, koordinovanie, motivácia a zaškoľovanie zamestnancov
- kontrola činnosti v bare a reštaurácii, inventarizácia
- prevzatie zodpovednosti za správne hospodárenie prevádzky
- tvorba kalkulácií jedál a nápojov, správnosť pri zúčtovaní akcií
- zodpovednosť za kvalitu jedál a nápojov, ako aj kvality služieb v prevádzke
- komunikácia s hosťami a zabezpečenie ich spokojnosti, riešenie reklamácií
- dojednanie akcií a podujatí, vykonávanie dohľadu nad nimi
- pravidelné kontrolovanie stavu prevádzky, hľadanie nedostatkov a navrhovanie vylepšení.

Zamestnanecké výhody, benefity

Ponúkame:
- profesionálne zariadenú reštauráciu a kuchyňu so špičkovou technikou
- reprezentatívne prostredie
- možnosť sebarealizácie a využitie kreativity
- 4-dňový pracovný týždeň

Informácie o výberovom konaní

Výberové konanie bude pozostávať z dvoch pohovorov. Prvý sa uskutoční s personálnym konzultantom a druhý u majiteľa prevádzky.
Viac informácií o reštaurácii: http://tanciarenapivovar.sk/

Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná

Reštaurácie, bary, jedálne a pod.

Zaujímavá pracovná príležitosť v štýlovej reštaurácii Tančiareň a Piváreň Franz v Lučenci

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Ostatné znalosti

BlueGastro - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Základy

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- skúsenosti s riadením prevádzky
- samostatnosť
- organizačné schopnosti
- vysoká prozákaznícka orientácia
- medziľudské komunikačné schopnosti
- zvládanie konfliktných situácií
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- dôveryhodnosť
- zmysel pre tímovú prácu

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Poradenstvo, konzultácie, koučing a vzdelávanie v oblasti rozvoja ľudských zdrojov
ID: 4163256  Posting date: 16.9.2021  Basic salary component (gross): 1 600 EUR/mesiac