Šéfkuchár a vedúci výroby mäsových výrobkov pre reštaurácie a domácnosti

Hossa family, s. r. o.

Miesto práce
Matejovce, Poprad-Matejovce
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 - 2 500 EUR/mesiaczákladná zložka + variabilná zložka mzdy; mzda v závislosti od kvalifikácie a praxe kandidáta, plnenia požiadaviek, aktivity a výsledkov), bude upresnená na osobnom pohovore

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- Riadenie a organizácia procesov výroby mäsových výrobkov a polotovarov
- Organizácia práce, vedenie a motivácia personálu (riadenie majstrov, prideľovanie
pracovných úloh výkonným zamestnancom, odborné vedenie, odmeňovanie)
- Vývoj nových výrobkov či technológií prípravy; aktívne sledovanie trendov a príprava
nových vzoriek, implementácia nových receptúr a technologických postupov do
výrobného procesu (spolupráca s inovačným tímom)
- Kontrola kvality procesov, surovín a výrobkov, vrátane chutí, vôní a farieb výrobkov (k
dispozícii je manažér kvality a HCCP referent)
- Ekonomické riadenie a optimalizácia (dodržiavanie spotreby surovín, energie a práce,
zvyšovanie efektivity a pod., k dispozícii je kalkulant a ekonóm výroby)
- Spolupráca na cenotvorbe a kalkuláciách, tvorbe noriem a výrobných postupov
- Riadenie zásob surovín a výrobkov
- Zodpovednosť za plnenie plánu množstva a kvality výroby
- Spolupracovanie s inými oddeleniami (obchod, marketing, ekonomika)
- Tvorba a zodpovednosť za dodržiavanie firemných stratégií a tvorba sociálnych hodnôt
- Aktívna účasť na výstavách, prezentáciách u zákazníkov a tovaroznaleckých
školeniach
- Zisťovanie spätnej väzby na výrobky u kľúčových zákazníkov – kuchárov (príp. tipov na
inovácie)

Zamestnanecké výhody, benefity

• Úplne nová prevádzka v Poprade Matejovciach
• Kreaktívna pozícia pre zanieteného kuchára – inovátora
• Pracovisko bude vybavené inovatívnymi technológiami
• Súčasťou práce sú aj brainstormingy, domáce a zahraničné výstavy, exkurzie
• Človek na tejto pozície je súčasťou vrcholového vedenia výrobnej časti firmy a
súčasťou kreatívnej podpory obchodu
• Pracovný čas: pohyblivá pracovná doba, pracovné dni, spravidla 7,00 až 15,30 hod.; bez
víkendov a sviatkov
• Benefity: pohyblivá pracovná doba, stravovanie a nápoje grátis, všetky tovary za
skladové ceny, vianočné príspevky, teambuildingové aktivity mimo firmy, príspevky na
voľnočasové aktivity, sústavné vzdelávanie

Informácie o výberovom konaní

životopis so žiadosťou o prijatie do pracovného pomeru zasielať na kontaktný mail

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

31.1.2022 (ostáva ešte 8 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Vzdelanie v odbore

Potravinárstvo, spracovanie mäsa a výroba mäsových výrobkov

Prax na pozícii/v oblasti

prax v oblasti varenia, spracovania mäsa a mäsových výrobkov prípadne v potravinovom priemysle

Počet rokov praxe

5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• Nadanie a emócia šéfkuchára
• Varenie, pečenie, práca s mäsom ako zábava
• Znalosť jednotlivých druhov mias
• Znalosť jednotlivých príprav rôznych mias a výrobkov
• Inovatívnosť, kreativita v dizajne a chuti výrobkov
• Aktivita a iniciatíva, chuť dosahovať nové a nové ciele
• Organizačné schopnosti, motivovanie tímu
• Tímová spolupráca (chuť reagovať na požiadavky
obchodníkov a trhu)
• Sledovanie príp. tvorba trendov v gastronómii
• Empatia k pohľadu kuchára v reštaurácii

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Hossa family je rýdzo slovenská výrobno – obchodná spoločnosť sídliaca v Poprade. Rodinný podnik založili ako spoločníci bratranci Marián Hossa a Peter Pešta. Od roku 2018 je jediným spoločníkom Marián Hossa. Firma je financovaná slovenským kapitálom, riadená je slovenským manažmentom. Základom stratégie je tímová spolupráca, firemná kultúra, kultúra disciplíny a dobré technické zázemie a príjemné pracovné prostredie. Výsledkom má byť mimoriadne spokojný zákazník, spokojný dodávateľ aj zamestnanec.
Firma vyrába tradičné slovenské múčne výrobky typu pirohy, šúľance a knedličky, ale aj predpripravené mäsá na varenie a pečenie, či obaľované jedlá. Veľkoobchodné oddelenie zásobuje výrobkami všetky siete potravín na Slovensku. Oddelenie Horeca zasa dopĺňa ponuku vlastných výrobkov aj kompletným gastro tovarom a zásobuje ním hotely, reštauračné, bufetové a jedálenské prevádzky na celom Slovensku.
Spoločnosť vlastní 50 osobných vozidiel a 60 chladiacich a mraziacich vozov. Práve tieto vozidlá vedia dopraviť tovar až do 11 tisíc potravinových alebo gastro prevádzok na celom Slovensku. Logistická služba Hossa family má reakčný čas, teda čas doručenia, iba 12 až 24 hodín od prijatia objednávky.

Počet zamestnancov

200-249 zamestnancov

Kontakt

ID: 4042087  Posting date: 14.1.2022  Basic salary component (gross): 1 500 EUR/mesiac