We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Šéfkuchár prevádzky v bistro sieti MONDIEU v Bratislave
GASTRO CENTRÁL s.r.o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Mzdové podmienky (brutto)
2 000 - 2 300 EUR/mesiac
2 000 - 2 300 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
V čase, kedy celé gastro prechádza mnohými zmenami, chce MONDIEU tvoriť jeho dôležitú súčasť. So svojimi zamestnancami sa snaží zdokonaľovať a pozdvihnúť úroveň gastronómie nášho regiónu. Zároveň sa chce stať inšpiratívnou značkou s nezameniteľným rukopisom.
Preto hľadáme šéfkuchára, ktorý má rád Mondieu koncept, nebojí sa vymýšľať nové veci a chce sa stáť členom Mondieu tímu.
Náš nový kolega sa stane súčasťou expandujúcej slovenskej spoločnosti, ktorá zveľaďuje tento gastrokoncept už niekoľko rokov. Prevádzky sú umiestnené v exkluzívnych lokalitách Bratislavy, Prahy, Košíc a Dubaja. Mondieu predstavuje kvalitný à la carte organic bistro koncept. Najlepší zamestnanci Mondieu majú možnosť po čase dostať vlastnú franšízovú prevádzku. Prvé zoznámenie s nami môžete absolvovať na www.mondieu.sk – uvidieť, ovoňať, ochutnať a precítiť – príďte osobne.
Náplñ práce:
* zodpovednosť za chod kuchyne, vedenie tímu, organizácia práce
* normovanie jedál – práca s PC – MS Office
* zodpovednosť za kvalitu jedál, dodržiavanie hygienických predpisov
* organizovanie denného plánu a rozdeľovanie práce kolegom
* spolupráca s manažérom prevádzky
Preto hľadáme šéfkuchára, ktorý má rád Mondieu koncept, nebojí sa vymýšľať nové veci a chce sa stáť členom Mondieu tímu.
Náš nový kolega sa stane súčasťou expandujúcej slovenskej spoločnosti, ktorá zveľaďuje tento gastrokoncept už niekoľko rokov. Prevádzky sú umiestnené v exkluzívnych lokalitách Bratislavy, Prahy, Košíc a Dubaja. Mondieu predstavuje kvalitný à la carte organic bistro koncept. Najlepší zamestnanci Mondieu majú možnosť po čase dostať vlastnú franšízovú prevádzku. Prvé zoznámenie s nami môžete absolvovať na www.mondieu.sk – uvidieť, ovoňať, ochutnať a precítiť – príďte osobne.
Náplñ práce:
* zodpovednosť za chod kuchyne, vedenie tímu, organizácia práce
* normovanie jedál – práca s PC – MS Office
* zodpovednosť za kvalitu jedál, dodržiavanie hygienických predpisov
* organizovanie denného plánu a rozdeľovanie práce kolegom
* spolupráca s manažérom prevádzky
Zamestnanecké výhody, benefity
* možnosť kariérneho rastu
* získanie nových znalostí v oblasti gastronómie
* možnosť práce v atraktívnej prevádzke
* balík firemných benefitov
* práca v stabilnej spoločnosti
*možnosť vycestovania do iných krajín
*strava plne hradená zamestnávateľom
* získanie nových znalostí v oblasti gastronómie
* možnosť práce v atraktívnej prevádzke
* balík firemných benefitov
* práca v stabilnej spoločnosti
*možnosť vycestovania do iných krajín
*strava plne hradená zamestnávateľom
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Počet rokov praxe
5
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Sme úspešná dynamická, rýchlo sa rozvíjajúca spoločnosť s medzinárodnou pôsobnosťou (Praha, Dubaj).
V našich prevádzkach Vás čaká moderná, zážitková a špičková gastronómia.
Naše bistrá si roky udržujú popredné miesto na slovenskej gastronomickej scéne.
V našich prevádzkach Vás čaká moderná, zážitková a špičková gastronómia.
Naše bistrá si roky udržujú popredné miesto na slovenskej gastronomickej scéne.
Počet zamestnancov
5-9 zamestnancov
ID: 3932554
Posting date: 15.4.2021
2021-04-15
location: Bratislava Position: Kuchár, Pizzér, Pomocný kuchár, Šéfkuchár Company: GASTRO CENTRÁL s.r.o.
Basic salary component (gross): 2 000 EUR/mesiac