We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Kuchár/kuchárka
Facility, s.r.o.
Miesto práce
Trenčín
Trenčín
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
1.10.2020 alebo dohodou
1.10.2020 alebo dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
900 EUR/hod.
900 EUR/hod.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
primárne:
- príprava pokrmov na základe receptúr a štandardov
- dodržiavanie technologických postupov prípravy jedál
- zodpovednosť za kvalitu ponúkaných pokrmov
- podieľanie sa na príprave jedálneho lístka
- dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
- sledovanie skladových zásob a ich priebežné objednávanie u dodávateľov
- bežná agenda (HACCP, ...)
- organizovanie práce v kuchyni (pomocné sily)
- čistota na pracovisku a v skladových priestoroch
- rozdeľovanie úloh v rámci zvereného úseku,
- príjem a evidencia tovaru,
- kontrola stavu zásob, inventarizácia tovaru, materiálu a inventáru,
- hmotná zodpovednosť za zverené hodnoty, inventár a ceniny,
- spolupodieľanie sa na akciách,
sekundárne:
- reprezentatívne vystupovanie, prezentácia prevádzky za účelom poskytnutia komplexných služieb prevádzky s dôrazom na uspokojenie požiadaviek zákazníka,
- kolektívne (smenové) udržiavanie základného poriadku na zabezpečenie reprezentatívneho stavu všetkých priestorov prevádzky,
- súčinnosť pri tvorbe jedálneho lístka a ponúk pre kongresové centrum FSH
- príprava pokrmov na základe receptúr a štandardov
- dodržiavanie technologických postupov prípravy jedál
- zodpovednosť za kvalitu ponúkaných pokrmov
- podieľanie sa na príprave jedálneho lístka
- dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
- sledovanie skladových zásob a ich priebežné objednávanie u dodávateľov
- bežná agenda (HACCP, ...)
- organizovanie práce v kuchyni (pomocné sily)
- čistota na pracovisku a v skladových priestoroch
- rozdeľovanie úloh v rámci zvereného úseku,
- príjem a evidencia tovaru,
- kontrola stavu zásob, inventarizácia tovaru, materiálu a inventáru,
- hmotná zodpovednosť za zverené hodnoty, inventár a ceniny,
- spolupodieľanie sa na akciách,
sekundárne:
- reprezentatívne vystupovanie, prezentácia prevádzky za účelom poskytnutia komplexných služieb prevádzky s dôrazom na uspokojenie požiadaviek zákazníka,
- kolektívne (smenové) udržiavanie základného poriadku na zabezpečenie reprezentatívneho stavu všetkých priestorov prevádzky,
- súčinnosť pri tvorbe jedálneho lístka a ponúk pre kongresové centrum FSH
Zamestnanecké výhody, benefity
Pracovná doba PONDELOK až PIATOK v biznis pracovnom čase 07:00 - 16:30 hod.
VOĽNÉ VÍKENDY mimo vopred plánovaných akcií pre uzavretú spoločnosť (2-4x rok).
Práca v štýlovej reštaurácii so zameraním na biznis klientelu, cateringové akcie (v rámci pracoviska) a zážitkovú gastronómiu.
ČISTÝ KONCEPT varenia z čerstvých surovín s dôrazom na chuťovú vyváženosť a estetickú prezentáciu ponuky jedál.
Nenáročná skladba MENU - raňajky, denná, týždenná a sezónna ponuka.
Mladý a priateľský kolektív.
Strava hradená v plnom rozsahu zamestnávateľom.
Možnosť seba-zdokonaľovania v skúsenom tíme.
Pracovný pomer na dobu neurčitú. Možnosť dohody aj na iný pracovný pomer - skrátený, prípadne živnosť.
VOĽNÉ VÍKENDY mimo vopred plánovaných akcií pre uzavretú spoločnosť (2-4x rok).
Práca v štýlovej reštaurácii so zameraním na biznis klientelu, cateringové akcie (v rámci pracoviska) a zážitkovú gastronómiu.
ČISTÝ KONCEPT varenia z čerstvých surovín s dôrazom na chuťovú vyváženosť a estetickú prezentáciu ponuky jedál.
Nenáročná skladba MENU - raňajky, denná, týždenná a sezónna ponuka.
Mladý a priateľský kolektív.
Strava hradená v plnom rozsahu zamestnávateľom.
Možnosť seba-zdokonaľovania v skúsenom tíme.
Pracovný pomer na dobu neurčitú. Možnosť dohody aj na iný pracovný pomer - skrátený, prípadne živnosť.
Informácie o výberovom konaní
Rád varíš a chcieť sa naučiť niečo nové? Rád sa prezentuješ svojím umením a poteší Ťa pochvala od hosťa a rád sa s ním porozprávaš o príprave jedál?
Si kolektívny hráč a rád na sebe stále pracuješ?
Radi ťa u nás privítame.
Si kolektívny hráč a rád na sebe stále pracuješ?
Radi ťa u nás privítame.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Hotelierstvo/ gastronómia
Ostatné znalosti
Microsoft Windows - Základy
Prax na pozícii/v oblasti
1
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
komunikatívnosť
spoľahlivosť
iniciatívnosť
spoľahlivosť
iniciatívnosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Moderné Administratívno-technologické centrum Facility System Hub® poskytuje reprezentatívne biznisové a kongresové priestory, skvelú gastronómiu vo vlastnej štýlovej reštaurácii a zázemie živej podnikateľskej komunity.
V našich priestoroch nájdete nadštandardné kancelárie na prenájom, zdieľané pracoviská coworkingu ako aj regionálny biznis klub, poskytujúci inšpiratívne prostredie pre majiteľov a konateľov mikro, malých a stredných spoločností.
V našich priestoroch nájdete nadštandardné kancelárie na prenájom, zdieľané pracoviská coworkingu ako aj regionálny biznis klub, poskytujúci inšpiratívne prostredie pre majiteľov a konateľov mikro, malých a stredných spoločností.
ID: 3963715
Posting date: 7.9.2020
2020-09-07
location: Trenčín Position: Kuchár Company: Facility, s.r.o.
Basic salary component (gross): 900 EUR/hod.