We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
F&B manager v horskom hoteli Sliezsky dom a Salamandra
Hotel Salamandra, a.s.
Miesto práce
Sliezsky dom, Vysoké Tatry
Sliezsky dom, Vysoké Tatry
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1100€ netto /finálna úroveň platu závisí od individuálnych schopností a skúseností vybraného kandidáta - prehodnotenie platu po skúšobnej dobe//
1100€ netto /finálna úroveň platu závisí od individuálnych schopností a skúseností vybraného kandidáta - prehodnotenie platu po skúšobnej dobe//
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- organizácia a vedenie chodu hotela v rámci platnej legislatívy
- kontrola dochádzky zamestnancov a príprava mzdových podkladov
- kontrola práce zamestnancov podľa F&B štandardov hotela
- motivácia, riadenie a tréning zamestnancov - dodržiavanie existujúcich postupova a navrhovanie nových efektívnejších
- denná/priebežná kontrola dodržiavania kvality servisu
- práca so systémom Blue Gastro (+ Horec výhodou), skladové hospodárstvo, inventúry, správa PLU, receptúry a marže a ich fyzický výkon/kontrola
- zodpovednosť za dodržiavanie štandardov HCCP a BOZP + zabezpečovanie školení vyplývajúcich z platnej legislatívy
- kontrola denných a mesačných uzavierok a ich vyúčtovania
- riadi usporiadúvanie spoločenských akcií v súčinnosti s marketingovým manažérom
- zabezpečuje inventár a jeho hospodárne využívanie v súčinnosti s hotelovým mng
- personalistika, nábor, vedenie personálnej zložky v súčinnosti s hotelovým mng
- optimalizácia a efektívne vedenie ľudských zdrojov
- dodržiavanie finančného plánu
- kontrola dochádzky zamestnancov a príprava mzdových podkladov
- kontrola práce zamestnancov podľa F&B štandardov hotela
- motivácia, riadenie a tréning zamestnancov - dodržiavanie existujúcich postupova a navrhovanie nových efektívnejších
- denná/priebežná kontrola dodržiavania kvality servisu
- práca so systémom Blue Gastro (+ Horec výhodou), skladové hospodárstvo, inventúry, správa PLU, receptúry a marže a ich fyzický výkon/kontrola
- zodpovednosť za dodržiavanie štandardov HCCP a BOZP + zabezpečovanie školení vyplývajúcich z platnej legislatívy
- kontrola denných a mesačných uzavierok a ich vyúčtovania
- riadi usporiadúvanie spoločenských akcií v súčinnosti s marketingovým manažérom
- zabezpečuje inventár a jeho hospodárne využívanie v súčinnosti s hotelovým mng
- personalistika, nábor, vedenie personálnej zložky v súčinnosti s hotelovým mng
- optimalizácia a efektívne vedenie ľudských zdrojov
- dodržiavanie finančného plánu
Zamestnanecké výhody, benefity
- služobný telefón
- zamestnanecké ubytovanie
- zamestnanecká strava priamo na prevádzke
- motivačné ohodnotenie
- zamestnanecké ubytovanie
- zamestnanecká strava priamo na prevádzke
- motivačné ohodnotenie
Informácie o výberovom konaní
Ak Vás naša ponuka zaujala, zašlite nám svoj štruktúrovaný životopis na e-mailovú adresu: [email protected].
Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Všetky životopisy budú starostlivo posúdené. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.
Poslaním životopisu dáva uchádzač spoločnosti Elevation, s.r.o. svoj súhlas so spracovaním jeho osobných údajov pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z.
Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Všetky životopisy budú starostlivo posúdené. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.
Poslaním životopisu dáva uchádzač spoločnosti Elevation, s.r.o. svoj súhlas so spracovaním jeho osobných údajov pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Hoteliérstvo, gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
min. 5 rokov v odbore, minimálne 2 roky na vedúcej pozícii, skúsenosť s vedením minimálne trojčlenné
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- prax na pozícii min. 5 rokov
- Organizačná schopnosť
- Dôslednosť, precíznosť
- Komunikatívnosť
- Tvorivosť
- Časová flexibilita
- Odolnosť voči stresu
- Spoľahlivosť
- Mobilita
- Organizačná schopnosť
- Dôslednosť, precíznosť
- Komunikatívnosť
- Tvorivosť
- Časová flexibilita
- Odolnosť voči stresu
- Spoľahlivosť
- Mobilita
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Salamandra Resort a Hotel **** patrí pod prosperujúcu a silnú spoločnosť zameranú na rôzne oblasti podnikania. Hotel je zaradený do siete hotelov Primestar Hotels na Slovensku a v Chorvátsku z čoho vyplývajú rôzne zaujímavé benefity pre našich zamestnancov.
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov
ID: 1194509
Posting date: 8.1.2019
2019-01-08
location: okres Poprad Position: Prevádzkar Company: Hotel Salamandra, a.s.
Basic wage component (gross) and other rewards: 1100€ netto /finálna úroveň platu závisí od individuálnych schopností a skúseností vybraného kandidáta - prehodnotenie platu po skúšobnej dobe//