We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Šéf Kuchár
CITY GASTRO s. r. o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 - 2 000 EUR/mesiac+ variabilná zložka mzdy , záleží od skúseností a zručností uchádzača
1 500 - 2 000 EUR/mesiac+ variabilná zložka mzdy , záleží od skúseností a zručností uchádzača
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Páčilo by sa ti pracovať v kompletne novo zariadenej kuchyni v príjemnom prostredí v centre Bratislavy?
Pracovná doba od pondelka do piatku voľný víkend aj sviatok.
Do nášho tímu hľadáme špičkového šéfkuchára, ktorý:
• Aplikuje v praxi klasické i moderné trendy gastronómie, dohliada nad správnym aranžovaním a estetikou podávaných jedál
• Denne sleduje čerpania limitu stravnej jednotky a prevádzkových nákladov na prípravu stravy
• Zodpovedá za kalkulácie jedál a podieľa sa na tvorbe JL
• Zodpovedá za dodržiavanie receptúr a technológií pri príprave jedál
• Určuje technologické postupy a kalkulácie podľa počtu stravníkov
• Zodpovedá za čistotu, efektívnosť a celkový bezproblémový chod kuchyne
• Vykonáva kontrolnú činnosť a zodpovedá za dodržiavanie HACCP
• Podieľa sa na spracovaní interných predpisov
• Zodpovedá za kvalitu poskytnutých služieb
• Zodpovedá za tovar a jeho správne uskladnenie
• Kontroluje čistoty skladov a priestorov prevádzky
• Efektívne riadi skladové zásoby kuchyne a inventáru
• Vykonáva fyzické inventúry a participuje pri riešení prípadných inventúrnych rozdielov
• Vedie prevádzkovú dokumentáciu podľa pokynov manažéra prevádzky
Pracovná doba od pondelka do piatku voľný víkend aj sviatok.
Do nášho tímu hľadáme špičkového šéfkuchára, ktorý:
• Aplikuje v praxi klasické i moderné trendy gastronómie, dohliada nad správnym aranžovaním a estetikou podávaných jedál
• Denne sleduje čerpania limitu stravnej jednotky a prevádzkových nákladov na prípravu stravy
• Zodpovedá za kalkulácie jedál a podieľa sa na tvorbe JL
• Zodpovedá za dodržiavanie receptúr a technológií pri príprave jedál
• Určuje technologické postupy a kalkulácie podľa počtu stravníkov
• Zodpovedá za čistotu, efektívnosť a celkový bezproblémový chod kuchyne
• Vykonáva kontrolnú činnosť a zodpovedá za dodržiavanie HACCP
• Podieľa sa na spracovaní interných predpisov
• Zodpovedá za kvalitu poskytnutých služieb
• Zodpovedá za tovar a jeho správne uskladnenie
• Kontroluje čistoty skladov a priestorov prevádzky
• Efektívne riadi skladové zásoby kuchyne a inventáru
• Vykonáva fyzické inventúry a participuje pri riešení prípadných inventúrnych rozdielov
• Vedie prevádzkovú dokumentáciu podľa pokynov manažéra prevádzky
Zamestnanecké výhody, benefity
• Práca v stabilnej gastronomickej spoločnosti
• Profesionálny rast a rozvoj v rámci danej pozície
• Práca v mladom, dynamickom kolektíve
• MultiSport karta čiastočne hradená zamestnávateľom
• Profesionálny rast a rozvoj v rámci danej pozície
• Práca v mladom, dynamickom kolektíve
• MultiSport karta čiastočne hradená zamestnávateľom
Informácie o výberovom konaní
Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Vzdelanie v odbore
gastronómia - prax na pozícii Šéf kuchára minimálne 3 roky, celková prax 10rokov
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Skladové hospodárstvo - Mierne pokročilý
Microsoft Word - Mierne pokročilý
Microsoft Excel - Mierne pokročilý
Microsoft Word - Mierne pokročilý
Microsoft Excel - Mierne pokročilý
Počet rokov praxe
10
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Zmysel pre poriadok a systém
Pozitívny prístup k práci
Zodpovednosť
Spoľahlivosť
Komunikatívne a príjemné vystupovanie
Prax v gastronómi alebo potravinárstve
Schopnosť pracovať a podávať optimálny pracovný výkon pod tlakom
Pozitívny prístup k práci
Zodpovednosť
Spoľahlivosť
Komunikatívne a príjemné vystupovanie
Prax v gastronómi alebo potravinárstve
Schopnosť pracovať a podávať optimálny pracovný výkon pod tlakom
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Naša spoločnosť CITY GASTRO poskytuje komplexné služby v oblasti gastro už od roku 2011.
Sme špecialisti na spoločné stravovanie, naše prevádzky sa nachádzajú vo firmách, školách, nemocniciach a v zariadeniach sociálnych a opatrovateľských služieb.
Prevádzkujeme tiež niekoľko a la carte reštaurácií a kaviarní a poskytujeme aj komplexné cateringové služby.
Našou misiou je kreatívna kuchyňa, naším cieľom chutné a zdravé jedlá.
Tím CITY GASTRO tvoria kuchári a manažéri s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti gastronómie.
www.citygastro.sk
Sme špecialisti na spoločné stravovanie, naše prevádzky sa nachádzajú vo firmách, školách, nemocniciach a v zariadeniach sociálnych a opatrovateľských služieb.
Prevádzkujeme tiež niekoľko a la carte reštaurácií a kaviarní a poskytujeme aj komplexné cateringové služby.
Našou misiou je kreatívna kuchyňa, naším cieľom chutné a zdravé jedlá.
Tím CITY GASTRO tvoria kuchári a manažéri s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti gastronómie.
www.citygastro.sk
Počet zamestnancov
100-149 zamestnancov
ID: 4160977
Posting date: 16.9.2021
2021-09-16
location: Bratislava Position: Šéfkuchár, Vedúci prevádzky Company: CITY GASTRO s. r. o.
Basic salary component (gross): 1 500 EUR/mesiac