We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Administratívny pracovník v kuchyni
Centrum účelových zariadení
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 250 EUR/mesiac
1 250 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hľadá sa administratívec "so srdcom pre gastronómiu".
Hľadáme administratívneho pracovníka do kuchyne, ktorý má skúsenosti alebo vzdelanie v oblasti gastronómie a je pripravený stať sa členom nášho gastro – tímu.
Ak máš rád výzvy, si kreatívny, zároveň precízny a si úžasný v:
- normovaní nových jedál,
- evidencií stravných lístkov,
- riadení pracovníkov skladu a evidencie spôsobom, ktorý vedie k dosahovaniu progresívnej úrovne výkonov,
- evidencii dochádzky,
- vypracovávaní plánu dovoleniek v spolupráci so šéfkuchárom
-zabezpečovaní čerpania dovoleniek v súlade s dovolenkovým plánom
- pripravovaní akcií v spolupráci so šéfkuchárom
- evidencii skladového hospodárstva v IT programe
- v spolupráci so skladníkom, v prípade zastupovanie skladníka v prejednávaní objednávky a dodávky s dodávateľmi, v námatkovej kontrole kvality dodaného tovaru
- vo vedení evidencie zmlúv, sledovaní ich plnenia, vykonávaní prípadných reklamácií
- vo vykonávaní kontrol v skladoch a zaisťovaní, aby nedochádzalo k nadbytočným zásobám
- v zabezpečovaní a zúčastňovaní sa fyzických inventúr, vedení písomnej evidencie inventúr
- v aktívnom podieľaní sa na tvorbe a aktualizácii systému HaCCP a jeho vedení v praxi a ďalšej dokumentácii vyplývajúcej z prevádzkovej činností
- v príprave podkladov pre spracovanie zúčtovania odberateľov a stravníkov
tak, v tom prípade hľadáme práve TEBA.
Pracovná doba: 6,00 - 14,00 v pracovné dni
Hľadáme administratívneho pracovníka do kuchyne, ktorý má skúsenosti alebo vzdelanie v oblasti gastronómie a je pripravený stať sa členom nášho gastro – tímu.
Ak máš rád výzvy, si kreatívny, zároveň precízny a si úžasný v:
- normovaní nových jedál,
- evidencií stravných lístkov,
- riadení pracovníkov skladu a evidencie spôsobom, ktorý vedie k dosahovaniu progresívnej úrovne výkonov,
- evidencii dochádzky,
- vypracovávaní plánu dovoleniek v spolupráci so šéfkuchárom
-zabezpečovaní čerpania dovoleniek v súlade s dovolenkovým plánom
- pripravovaní akcií v spolupráci so šéfkuchárom
- evidencii skladového hospodárstva v IT programe
- v spolupráci so skladníkom, v prípade zastupovanie skladníka v prejednávaní objednávky a dodávky s dodávateľmi, v námatkovej kontrole kvality dodaného tovaru
- vo vedení evidencie zmlúv, sledovaní ich plnenia, vykonávaní prípadných reklamácií
- vo vykonávaní kontrol v skladoch a zaisťovaní, aby nedochádzalo k nadbytočným zásobám
- v zabezpečovaní a zúčastňovaní sa fyzických inventúr, vedení písomnej evidencie inventúr
- v aktívnom podieľaní sa na tvorbe a aktualizácii systému HaCCP a jeho vedení v praxi a ďalšej dokumentácii vyplývajúcej z prevádzkovej činností
- v príprave podkladov pre spracovanie zúčtovania odberateľov a stravníkov
tak, v tom prípade hľadáme práve TEBA.
Pracovná doba: 6,00 - 14,00 v pracovné dni
Zamestnanecké výhody, benefity
Ponúkame Ti:
- stabilnú a prácu vo verejnej správe s dlhoročnou tradíciou,
- skvelú partiu ľudí,
- prácu s kvalitnými produktami,
- 5 dní dovolenky nad rámec Zákonníka práce,
- zamestnanecké benefity v stravovaní sa,
- zamestnanecké výhody v zmysle kolektívnej zmluvy
- stabilnú a prácu vo verejnej správe s dlhoročnou tradíciou,
- skvelú partiu ľudí,
- prácu s kvalitnými produktami,
- 5 dní dovolenky nad rámec Zákonníka práce,
- zamestnanecké benefity v stravovaní sa,
- zamestnanecké výhody v zmysle kolektívnej zmluvy
Informácie o výberovom konaní
V prípade záujmu o uvedenú pozíciu, pošlite nám svoj životopis na e-mailový kontakt [email protected] do 12.12.2022.
Na výberové stretnutie budú pozvaní iba uchádzači, ktorí spĺňajú uvedené požiadavky a poslali svoj životopis a motivačný list.
Vybraných kandidátov budeme pozývať na stretnutie telefonicky alebo mailom.
Na výberové stretnutie budú pozvaní iba uchádzači, ktorí spĺňajú uvedené požiadavky a poslali svoj životopis a motivačný list.
Vybraných kandidátov budeme pozývať na stretnutie telefonicky alebo mailom.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Vzdelanie v odbore
v gastro odbore
Ostatné znalosti
Microsoft Word - Základy
Microsoft Excel - Základy
Microsoft Excel - Základy
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
gastronómie (výhodou)
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
bezúhonnosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Štátna príspevková organizácia, hlavnou činnosťou organizácie je poskytovanie rekreačných, stravovacích a vzdelávacích služieb.
Počet zamestnancov
250-499 zamestnancov
ID: 4474040
Posting date: 28.11.2022
2022-11-28
location: Bratislava Position: Administratívny pracovník, referent, Ekonóm Company: Centrum účelových zariadení
Basic salary component (gross): 1 250 EUR/mesiac