We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Kuchár obedového menu
Bratislavský Meštiansky Pivovar s. r. o.
Miesto práce
Dunajská 21, Bratislava
Dunajská 21, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 100 - 1 350 EUR/mesiac
1 100 - 1 350 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
kuchár obedového menu - príprava obedového menu, znalosť domácej (slovenskej) a českej kuchyne
pracuje sa pondelok až piatok, víkendy a sviatky sa nepracuje...
pracuje sa pondelok až piatok, víkendy a sviatky sa nepracuje...
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
gastronómia, pohostinstvo
Prax na pozícii/v oblasti
gastronómia
Počet rokov praxe
3
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
„Daj Boh šťastia“, zdravia sa tak aj sladovníci a toto heslo je tiež vo várni. „Proces varenia nášho piva sa začína výberom najkvalitnejších surovín. Varenie prebieha klasickou technológiou dvojrmutovým spôsobom za použitia tradičných surovín: sladu, vody, chmeľu a kvasníc, nič iné sa doň nepridáva. Varí sa výlučne z toho najkvalitnejšieho chmeľu, pochádzajúceho zo Žateckej oblasti, voda použitá na výrobu sa filtruje a upravuje. Naše pivo je pivo plzenského typu, vyrába sa štandardným procesom spodnej fermentácie,“ Pivovar, piváreň a reštaurácia v Bratislave s tradíciou už od roku 1752. ...
Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte.
Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte.
Počet zamestnancov
100-149 zamestnancov
ID: 849567
Posting date: 14.5.2021
2021-05-14
location: Bratislava Position: Kuchár Company: Bratislavský Meštiansky Pivovar s. r. o.
Basic salary component (gross): 1 100 EUR/mesiac