Restaurant Floor Manager / Vedúci zmeny

BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)

Miesto práce
Senica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
Marec 2024
Mzdové podmienky (brutto)
1 550 - 1 650 EUR/mesiac+ plus variabilná zložka mzdy v závislosti od výkonu a výšky tržieb + odmeny/bonusy

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Ponúkame prácu v reštaurácii v jednom z najlepších golfových rezortov na Slovensku - pozícia: Floor manager/vedúci zmeny

Miesto výkonu práce - Penati Golf Resort (Šajdíkove Humence/Senica)

Obsluha hostí a aktívne vedenie celého reštauračného tímu priamo na prevádzke reštaurácie v jednom z najlepších golfových rezortov na Slovensku.
Zodpovednosť za kvalitu poskytovaných služieb.
Asistovanie manažérovi reštaurácie pri vedení tímu a každodenných úkonoch spojených s vedením reštaurácie.
Spracovanie denných tržieb, prevádzková administratíva a iné zverené úlohy.
Zabezpečenie plynulého chodu prevádzky a operatívne riešenie neštandardných prípadov na prevádzke, riešenie sťažností a reklamácií zákazníkov.
Pravidelné kontrolovanie stavu prevádzky, hľadanie nedostatkov a navrhovanie vylepšení.
Vykonávanie aktívneho dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami, pomoc pri organizácii a zabezpečení cateringov na turnajoch

Zamestnanecké výhody, benefity

Flexibilný pracovný čas.
Motivačné finančné ohodnotenie.
Práca v dynamickom a mladom kolektíve.
Možnosť kariérneho rastu v rámci gastronomickej siete viacerých prevádzok v rámci západného Slovenska.
Karta Multisport.
Zamestnanecké zľavy.

Informácie o výberovom konaní

Budeme kontaktovať iba uchádzačov, ktorí splnia uvedené požiadavky.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Prax na pozícii/v oblasti

čašník, manažér, floor manažér, vedúci zmeny

Počet rokov praxe

4

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Skúsenosti s vedením tímu
Znalosť jedál a nápojov
Sledovanie trendov v gastro biznise
Dynamická osobnosť
Zmysel pre detail
Prirodzená autorita
Časová flexibilita
Organizačné schopnosti

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť Bencik Culinary Group je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Skupina tiež rozšírila svoje aktivity aj na donáškové služby zabezpečujúce stravu pre bratislavských seniorov.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov
ID: 4038209  Posting date: 21.2.2024  Basic salary component (gross): 1 550 EUR/mesiac