Šéfkuchár

Baltic, s.r.o.

Miesto práce
Penzión St. Petrus Vini, Svätý Peter
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, živnosť
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 - 2 000 EUR/mesiacdohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

• zodpovednosť za chod kuchyne,
• preverovať kvalitu objednávaných a podávaných jedál
• zodpovednosť za dodržiavanie európskych štandardov, hygienických predpisov,
HACCP
• zabezpečovanie akcií, eventov, konferencií
• kontrola dodržiavania stravovacích noriem, spracovania potravín, ekologické
hospodárenie
• riadenie, kontrola a hodnotenie práce personálu kuchyne

Zamestnanecké výhody, benefity

Práca v rozbehnutej reštaurácii, zamestnanecké stravovanie
• práca na pracovný pomer
• možnosť ďalšieho odborného vzdelávania
• kvalitné stravovanie
• možnosť služobného ubytovania

Informácie o výberovom konaní

Bližšie informácie na osobnom stretnutí

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

Gastronómia

Osobnostné predpoklady a zručnosti

samostatnosť, komunikatívnosť, ochota vytvárať príjemné pracovné prostredie

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Elegantný agroturistický komplex s vlastnou produkciou vína, reštaurácia, penzión, fungujeme 8 rokov.

Počet zamestnancov

25-49 zamestnancov
ID: 3757383  Posting date: 8.9.2019  Basic wage component (gross) and other rewards: 1 500 - 2 000 EUR/mesiacdohodou