F & B - Manažér prevádzky pre reštauračné a stravovacie služby
AQUAPARK KOVÁČOVÁ, s.r.o.
Holidaypark Kováčová, Kúpeľná, Kováčová - kúpele
plný úväzok
dohodou
1 500 EUR/mesiac+motivujúce odmeny podľa dosiahnutých výsledkov
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Riadi a stará sa o prevádzku zverených gastronomických prevádzok v Aquaparku
- Rozvíja produktové portfólio a predkladá návrhy na podporu predaja
- Riadi optimálne rozloženie zamestnancov na jednotlivých prevádzkach na základe aktuálnej potreby
- Komunikuje so zákazníkmi, vybavuje sťažnosti a reklamácie
- Predkladá návrhy na rozvoj jestvujúcich, resp. nových prevádzok
- Sleduje nové trendy v gastronómii, aktivity konkurenčných prevádzok a prináša návrhy na zlepšenie procesov
- Pravidelne kontroluje stav prevádzok, výšku skladových zásob a dodržiavanie hygienických predpisov
- Analyzuje dosiahnuté hospodárske výsledky a predkladá návrhy na ich zlepšenie
- Zodpovedá za všetky operácie v rámci schváleného rozpočtu a štandardov
- Zodpovedá za vynikajúcu úroveň interného a externého zákazníckeho servisu
- Zodpovedá za výber vhodných dodávateľov a dojednanie najlepších možných podmienok
- Zodpovedá za vedenie správneho skladového hospodárstva a zodpovedné narábanie so zverenými prostriedkami
- Zodpovedá za správne identifikovanie potrieb zákazníkov a komunikácii s nimi
- Zodpovedá za výber zamestnancov, hodnotenie zamestnancov a súčinnosť pri ich vzdelávaní
- Zodpovedá za prípravu plánov, stanovenie cieľov, KPI a vyhodnocovanie reportov
- Zodpovedá za dodržiavanie všetkých noriem a predpisov týkajúcich sa FB úseku
Zamestnanecké výhody, benefity
- Práca v atraktívnom prostredí dynamicky sa rozvíjajúcej spoločnosti
- Možnosť kariérneho rastu, osobného rozvoja a široký sociálny program spoločnosti
- Motivačne nastavený systém odmeňovania
Informácie o výberovom konaní
K žiadosti prosím pripojte písomný súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov.
Kontaktovať budeme iba kandidátov spĺňajúcich všetky požiadavky, preto Vás žiadame zasielať žiadosti a životopisy, ktoré obsahujú relevantnú prax.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Jazykové znalosti
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - Mierne pokročilý
BlueGastro - Mierne pokročilý
Microsoft Outlook - Základy
Vodičský preukaz
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Odolnosť voči stresu a flexibilita v pracovnom čase
- Schopnosť na efektívne zisťovanie a riešenie problémov
- Zručnosť pri delegovaní úloh na zamestnancov
- Spôsobilosť riadiť personál, plniť finančné a výkonnostné ciele, proklientská orientácia
- Záľuba v gastronómii, sledovaní nových trendov a v schopnosti stále inovovať