Prevádzkar/-ka Stravovacieho zariadenia Uniza
Žilinská univerzita v Žiline
Žilinská univerzita v Žiline, Univerzitná, Žilina
plný úväzok
01.06.2024 resp. dohodou
tarifný plat + motivujúci osobný príplatok + odmeny budú priznané v súlade so zákonom č. 553/2003 Z. z., výška platu závisí aj od skúseností a praxe kandidáta
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
-Denné organizovanie a koordinovanie prác zamestnancov zverených úsekov v oblasti stravovania (kuchyne).
-Denné plánovanie a kontrola pracovných činností zverených zamestnancov.
-Kontrola a dodržiavanie noriem a predpisov spojených s činnosťou na prevádzke (hygienické a zdravotné predpisy, BOZP, PO a ďalšie).
-Operatívne riadenie bezproblémového chodu prevádzky.
-Pomoc s prípravou jedál v kuchyni.
-Zodpovednosť za poskytovanú úroveň stravovacích služieb, za nákup surovín a tovaru na bufety SZ, za technické časti prevádzky (nahlasovanie opráv technologických zariadení kuchyne).
-Kontrola kvality surovín a fyzická kontrola skladových zásob, objednávanie, evidencia, preberanie tovaru (sanita, hygienické potreby, inventár).
-Zodpovednosť za vzniknuté manká a škody, identifikácia príčin vzniku.
-Pravidelné kontrolovanie stavu prevádzky, identifikácia nedostatkov a návrhy na zlepšenie a zefektívnenie chodu prevádzky.
-Riešenie neštandardných prípadov na prevádzke.
-Vykonávanie dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami.
-Zodpovedá za objednávky hygienických a čistiacich potrieb.
-Zodpovednosť za dodržiavanie hygieny a čistoty na pracovisku.
Zamestnanecké výhody, benefity
- zvýšená výmera dovolenky o jeden týždeň nad rámec Zákonníka práce
- príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie
- odmeny, dochádzkový bonus, preplácanie nadčasových hodín
- voľno cez vianočné sviatky
- možnosť čerpať plynule dovolenku počas letných mesiacov
- možnosť privyrobiť si na gastronomických akciách a mnoho iných
- príspevok na regeneráciu
- ďalšie výhody vyplývajúce z platnej Kolektívnej zmluvy
Informácie o výberovom konaní
Ďakujeme za prejavený záujem, kontaktovať budeme len vybraných kandidátov, ktorí spĺňajú naše požiadavky.
Dátum nástupu jún 2024, resp. dohodou.
Prihlásiť sa do výberového konania je možné do 10.05.2024 zaslaním požadovaných dokladov:
- žiadosť o prijatie do zamestnania,
- štruktúrovaný profesijný životopis,
- fotokópie dokladov o najvyššom dosiahnutom vzdelaní,
- čestné vyhlásenie o pravdivosti údajov uvádzaných v priložených dokladoch.
Od úspešného uchádzača budeme pred uzatvorením pracovného pomeru vyžadovať absolvovanie vstupnej lekárskej prehliadky u nášho zmluvného všeobecného lekára.
Informácie o podmienkach spracúvania osobných údajov nájdete na stránke UNIZA, v sekcii „Ochrana osobných údajov.
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Jazykové znalosti
Vodičský preukaz
Prax na pozícii/v oblasti
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Úplné stredné odborné vzdelanie; v oblasti gastronómie výhodou
- Odborná prax v oblasti gastronómie na pozícii prevádzkara resp. riadiaceho pracovníka alebo kuchára je vítaná
- Skúsenosti s riadením a vedením tímu
- Zvládanie stresových situácií
- Výborné komunikačné zručnosti
- Spoľahlivosť, zodpovednosť, dôslednosť
- Efektívne riešenie problémov a konfliktných situácií
- Tímový hráč, zodpovedný prístup k práci, odbornosť, príjemné vystupovanie
- Zdravotný preukaz
- Bezúhonnosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Žilinská univerzita v Žiline na zabezpečenie svojich cieľov a zámerov zamestnáva cca 1 500 zamestnancov na rôznych pracovných pozíciách od vysokoškolských profesorov, vedeckých a výskumných pracovníkov po administratívnych a prevádzkových zamestnancov, ktorí zabezpečujú plynulý chod tejto vzdelávacej inštitúcie.