Hlavný someliér

Miesto práce
Galvaniho 17/C, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Do našej divízie, ktorá sa zaoberá dovozom, distribúciou a výrobou vín hľadáme Hlavného someliéra, ktorý bude aktívne participovať na všetkých uvedených činnostiach. Taktiež v rámci pracovnej náplne očakávame:

  • budovanie a rozvíjanie vzťahov s dodávateľmi a odberateľmi
  • dobré kontakty a orientáciu v segmente
  • someliérske vzdelanie
  • manažérsky dohľad nad skladovým hospodárstvom

Miesto výkonu práce Svätý Jur a Bratislava.

Zamestnanecké výhody, benefity

Ponúkame, ale tiež očakávame:
nadšenie pre vec, poctivý a férový prístup, otvorenú komunikáciu, chuť spolupracovať. Neopakovateľnú možnosť podieľať sa na štarte výroby a konečnej podobe vlastnej kolekcie vín.
Veľmi podporujeme odborný rast, vzdelávanie, ale aj uvoľnenie sa - prostredníctvom našich projektov za zvýhodnených zamestnaneckých podmienok

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
vysokoškolské I. stupňa

Vzdelanie v odbore

vinohradníctvo, enológia, somieliérstvo

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Vodičský preukaz

B

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

ZAR, a.s. je investičná spoločnosť, ktorej aktivity smerujú do oblasti rozvoja cestovného ruchu, hotelierstva a gastronómie. Prioritne investuje do opätovného vybudovania tradičných kultúrno-historických hodnôt. Na ich základe buduje a obnovuje kultúrne dedičstvo na Slovensku. Všetky jej projekty (Hotel Lomnica*****, Kuszmannov bazár, Kaštieľ Pálffy, Selaví, VIAJUR, Kuulinair a iné) spájajú hodnoty, umenie žiť dobrý život a pripomínať historické korene súčasným aj budúcim generáciám.

Kto sme – ako tím?

Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.

Kontakt

Kontaktná osoba: Ing. Ingrid Pastorková
E-mail: poslať životopis
ID: 3036438  Dátum zverejnenia: 28.4.2017  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou