Restaurant manager

YASMIN RESTAURANT s.r.o.

Miesto práce
Tyršovo nábrežie 1, Košice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Zodpovedá za riadenie stravovacieho úseku hotela, t.j. gastronomických stredísk vrátane nákupu a skladovania potravín a nápojov, prípravy jedál a nápojov a stredísk, ako sú reštaurácia, nočný bar a iných.

Hlavné povinnosti sú:
- zabezpečuje dodržiavanie štandardov práce vrátane štandardov a noriem pri výrobe jedál,
- zodpovedá za plánovanie úloh a ekonomických výsledkov z predaja jedál a nápojov,
- zodpovedá za štandardy kvality jedál a nápojov, kvality služieb,
- zodpovedá za dodržiavanie sortimentu jedál a nápojov,
- navrhuje nové technologické postupy výroby, štandardy množstva a kvality jedál a nápojov, ako aj služieb v odbytových strediskách,
- je iniciátorom i zodpovedným za vypracovanie nových jedálnych a nápojových lístkov, sortimentu a cenových štruktúr podľa ponuky. Schvaľuje kalkulačné listy jedál vlastnej kalkulácie,
- zodpovedá za tržby, za objednávanie, nákup a príjem tovaru do skladov, za náklady a hospodárnosť odbytových stredísk,
- pripravuje a zabezpečuje realizáciu marketingových programov,
- zabezpečuje obsadenie potrebných profesií pracovnými silami na rok, sezónu a jednotlivé pracovné zmeny,
- za svoj úsek pripravuje návrh ročného plánu tržieb, nákladov a zisku,
- dohliada na spokojnosť hostí, na dodržiavanie kvality výrobkov a obsluhy, preberá sťažnosti na stravovanie a služby vo všetkých odbytových strediskách a zabezpečuje nápravné opatrenia,
- podľa potreby sa stretáva so zástupcami organizovaných akcií,
- radí a pomáha personálu pri zostavení návrhu a úprave miestností na usporiadanie organizovaných akcií,
- pripraví a s obchodným strediskom odsúhlasí časový rozvrh banketov, večierkov a pod., odsúhlasí plány na zabezpečenie pracovných síl pre tieto akcie,
- zabezpečuje a kontroluje dodržiavanie všetkých zákonov, vyhlášok a predpisov, ktorými sa riadi skladovanie potravín, výroba jedál a nápojov a ich skladovanie a predaj a ktoré sa týkajú priestorov skladov všetkých priestorov a pracovísk výroby a prípravy jedál a nápojov a všetkých odbytových stredísk,
- podľa potreby priamo pomáha v odbytových strediskách.

Informácie o výberovom konaní

Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Ostatné znalosti

Microsoft Excel - Expert
Microsoft Word - Expert

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- vyspelé prezentačné a vyjadrovacie schopnosti,
- schopnosť motivovať a viesť ľudí,
- prirodzená autorita a vodcovstvo,
- flexibilná a asertívna osobnosť,
- analytické myslenie,
- cieľavedomosť, samostatnosť, disciplinovanosť, svedomitosť

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť YASMIN RESTAURANT s. r. o. prevádzkuje prvý Americký steakhouse v Košiciach, ktorý sa nachádza v ****hoteli Yasmin. Montana je moderný steakhouse v americkom štýle, servírujúci najlepšie hovädzie mäso z plemena Black Angus. Mäso zrejúce najmenej 30 dní zaručuje, že naše Angus steaky budú zakaždým delikátne, jemné a neodolateľne šťavnaté.

Počet zamestnancov

5-9 zamestnancov
ID: 2318981  Dátum zverejnenia: 6.11.2015  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou