Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Restaurant manager
YASMIN RESTAURANT s.r.o.
Miesto práce
Tyršovo nábrežie 1, Košice
Tyršovo nábrežie 1, Košice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Zodpovedá za riadenie stravovacieho úseku hotela, t.j. gastronomických stredísk vrátane nákupu a skladovania potravín a nápojov, prípravy jedál a nápojov a stredísk, ako sú reštaurácia, nočný bar a iných.
Hlavné povinnosti sú:
- zabezpečuje dodržiavanie štandardov práce vrátane štandardov a noriem pri výrobe jedál,
- zodpovedá za plánovanie úloh a ekonomických výsledkov z predaja jedál a nápojov,
- zodpovedá za štandardy kvality jedál a nápojov, kvality služieb,
- zodpovedá za dodržiavanie sortimentu jedál a nápojov,
- navrhuje nové technologické postupy výroby, štandardy množstva a kvality jedál a nápojov, ako aj služieb v odbytových strediskách,
- je iniciátorom i zodpovedným za vypracovanie nových jedálnych a nápojových lístkov, sortimentu a cenových štruktúr podľa ponuky. Schvaľuje kalkulačné listy jedál vlastnej kalkulácie,
- zodpovedá za tržby, za objednávanie, nákup a príjem tovaru do skladov, za náklady a hospodárnosť odbytových stredísk,
- pripravuje a zabezpečuje realizáciu marketingových programov,
- zabezpečuje obsadenie potrebných profesií pracovnými silami na rok, sezónu a jednotlivé pracovné zmeny,
- za svoj úsek pripravuje návrh ročného plánu tržieb, nákladov a zisku,
- dohliada na spokojnosť hostí, na dodržiavanie kvality výrobkov a obsluhy, preberá sťažnosti na stravovanie a služby vo všetkých odbytových strediskách a zabezpečuje nápravné opatrenia,
- podľa potreby sa stretáva so zástupcami organizovaných akcií,
- radí a pomáha personálu pri zostavení návrhu a úprave miestností na usporiadanie organizovaných akcií,
- pripraví a s obchodným strediskom odsúhlasí časový rozvrh banketov, večierkov a pod., odsúhlasí plány na zabezpečenie pracovných síl pre tieto akcie,
- zabezpečuje a kontroluje dodržiavanie všetkých zákonov, vyhlášok a predpisov, ktorými sa riadi skladovanie potravín, výroba jedál a nápojov a ich skladovanie a predaj a ktoré sa týkajú priestorov skladov všetkých priestorov a pracovísk výroby a prípravy jedál a nápojov a všetkých odbytových stredísk,
- podľa potreby priamo pomáha v odbytových strediskách.
Hlavné povinnosti sú:
- zabezpečuje dodržiavanie štandardov práce vrátane štandardov a noriem pri výrobe jedál,
- zodpovedá za plánovanie úloh a ekonomických výsledkov z predaja jedál a nápojov,
- zodpovedá za štandardy kvality jedál a nápojov, kvality služieb,
- zodpovedá za dodržiavanie sortimentu jedál a nápojov,
- navrhuje nové technologické postupy výroby, štandardy množstva a kvality jedál a nápojov, ako aj služieb v odbytových strediskách,
- je iniciátorom i zodpovedným za vypracovanie nových jedálnych a nápojových lístkov, sortimentu a cenových štruktúr podľa ponuky. Schvaľuje kalkulačné listy jedál vlastnej kalkulácie,
- zodpovedá za tržby, za objednávanie, nákup a príjem tovaru do skladov, za náklady a hospodárnosť odbytových stredísk,
- pripravuje a zabezpečuje realizáciu marketingových programov,
- zabezpečuje obsadenie potrebných profesií pracovnými silami na rok, sezónu a jednotlivé pracovné zmeny,
- za svoj úsek pripravuje návrh ročného plánu tržieb, nákladov a zisku,
- dohliada na spokojnosť hostí, na dodržiavanie kvality výrobkov a obsluhy, preberá sťažnosti na stravovanie a služby vo všetkých odbytových strediskách a zabezpečuje nápravné opatrenia,
- podľa potreby sa stretáva so zástupcami organizovaných akcií,
- radí a pomáha personálu pri zostavení návrhu a úprave miestností na usporiadanie organizovaných akcií,
- pripraví a s obchodným strediskom odsúhlasí časový rozvrh banketov, večierkov a pod., odsúhlasí plány na zabezpečenie pracovných síl pre tieto akcie,
- zabezpečuje a kontroluje dodržiavanie všetkých zákonov, vyhlášok a predpisov, ktorými sa riadi skladovanie potravín, výroba jedál a nápojov a ich skladovanie a predaj a ktoré sa týkajú priestorov skladov všetkých priestorov a pracovísk výroby a prípravy jedál a nápojov a všetkých odbytových stredísk,
- podľa potreby priamo pomáha v odbytových strediskách.
Informácie o výberovom konaní
Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - Expert
Microsoft Word - Expert
Microsoft Word - Expert
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- vyspelé prezentačné a vyjadrovacie schopnosti,
- schopnosť motivovať a viesť ľudí,
- prirodzená autorita a vodcovstvo,
- flexibilná a asertívna osobnosť,
- analytické myslenie,
- cieľavedomosť, samostatnosť, disciplinovanosť, svedomitosť
- schopnosť motivovať a viesť ľudí,
- prirodzená autorita a vodcovstvo,
- flexibilná a asertívna osobnosť,
- analytické myslenie,
- cieľavedomosť, samostatnosť, disciplinovanosť, svedomitosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť YASMIN RESTAURANT s. r. o. prevádzkuje prvý Americký steakhouse v Košiciach, ktorý sa nachádza v ****hoteli Yasmin. Montana je moderný steakhouse v americkom štýle, servírujúci najlepšie hovädzie mäso z plemena Black Angus. Mäso zrejúce najmenej 30 dní zaručuje, že naše Angus steaky budú zakaždým delikátne, jemné a neodolateľne šťavnaté.
Počet zamestnancov
5-9 zamestnancov
ID: 2318981
Dátum zverejnenia: 6.11.2015
2015-11-06
lokalita: Košice Pozícia: Prevádzkar Spoločnosť: YASMIN RESTAURANT s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou