Kuchár

Úrad vlády SR

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
750 - 1 620,5 EUR/mesiacV zmysle Nariadenia vlády SR č. 296/2022 Z. z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme je základná zložka mzdy 736,50 € - 884,- € podľa odbornej praxe. Zamestnancovi je možné okrem základnej zložky mzdy podľa zákona priznať aj osobný príplatok max. do výšky 884,- €. Predpokladaná výška funkčného platu 1 350,00 EUR brutto za mesiac (podľa skúseností a seniority kandidáta).

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Výroba veľmi náročných národných špecialít alebo výroba najnáročnejších špecialít studenej kuchyne na banket a recepciu, organizácia výroby jedál na slávnostné príležitosti vrátane zostavovania vlastných receptúr vybraných pokrmov.

V rámci hlavnej činnosti:

- pri práci sa riadi pokynmi hlavného kuchára a vedúceho oddelenia,
- vykonáva všetky práce spojené s prípravou a výrobou jedál, práce spojené s cukrárenskou výrobou (pre závodné stravovanie, pre akcie, vrátane úpravy jedál k rôznym spôsobom servírovania),
- pri príprave jedál dodržiava normy spotreby materiálu a technológiu prípravy jedál,
- so surovinami hospodári tak, aby nedochádzalo ku škodám, stratám, rozdielom, mankám alebo prebytkom v hospodárení,
- dodržiava správne váhy a miery,
- so základnými prostriedkami zaobchádza tak, aby nedošlo k ich poškodeniu, znehodnoteniu alebo strate,
- hmotne zodpovedá za zverený KHM, DHM a zásoby potravín,
- zúčastňuje sa inventarizácie kuchyne,
- pri práci dodržuje bezpečnostné predpisy,
- dodržuje zásady osobnej hygieny, vrátane hygieny pracovného oblečenia a obuvi, zásady hygieny pri uskladňovaní zásob potravín a pri výrobe jedál,
- rozširuje svoje teoretické a praktické vedomosti, zvyšuje kvalitu a úroveň svojej práce, dodržiava pracovný poriadok a pracovnú disciplínu,
- nahlasuje nadriadeným akékoľvek nebezpečenstvo, ktorým by mohla vzniknúť škoda na majetku alebo priamo na mieste zabrániť vzniku škody na majetku,
- podľa pokynov hlavného kuchára a vedúceho oddelenia vykonáva aj iné práce spojené so zabezpečením prevádzky pre ÚV SR.

Zamestnanecké výhody, benefity

-atraktívne pracovné prostredie,

-možnosť zamestnaneckého stravovania,

-možnosť využívať účelové zariadenia ÚV SR,

-osobný rast.


Informácie o výberovom konaní

Požadované dokumenty:
- písomná žiadosť o prijatie do zamestnania,
- profesijný štruktúrovaný životopis,
- kópia dokladu o najvyššom dosiahnutom vzdelaní,
- čestné vyhlásenie o spôsobilosti na právne úkony v plnom rozsahu,
- písomný súhlas o tom, že úrad môže spracúvať osobné údaje uchádzača v súlade so zákonom č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení.


Informácia o právach dotknutej osoby dostupná na: https://www.vlada.gov.sk//informacna-povinnost-prevadzkovatela/


Miesto výkonu práce: Účelové zariadenie Bôrik, Bratislava

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity

Prax na pozícii/v oblasti

minimálne 1 rok v oblasti gastronómie

Počet rokov praxe

1

Osobnostné predpoklady a zručnosti

-ochota pracovaťv kolektíve,

-samostatný a zodpovedný prístup k práci,

-odolnosť voči stresu,

-lojalita

-dôslednosť

-schopnosť učiť sa novému.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Úrad vlády Slovenskej republiky

Adresa spoločnosti
Úrad vlády Slovenskej republiky
Námestie slobody 2899/1
813 70 Bratislava - mestská časť Staré Mesto
https://www.vlada.gov.sk//


Informácia o právach dotknutej osoby dostupná na: https://www.vlada.gov.sk//informacna-povinnost-prevadzkovatela/
ID: 4802501  Dátum zverejnenia: 8.4.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 750 EUR/mesiac