Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Vedúci/vedúca univerzitnej jedálne
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre
Miesto práce
okres Nitra
okres Nitra
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- riadenie prevádzky univerzitnej jedálne,
- zodpovednosť za hospodárenie s finančnými prostriedkami, dodržiavanie finančných limitov a materiálnych noriem pri príprave jedál a nápojov,
- zabezpečenie prísunu surovín a tovarov v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní,
- kontrola správnosti vystavených dodávateľských faktúr
- zostavovanie jedálneho lístka,
- evidencia skladového hospodárstva a pokladničných operácií,
- zodpovednosť za dodržiavanie zásad správnej výrobnej praxe,
- zabezpečenie výživovej a zmyslovej hodnoty výrobkov,
- výkon odborných úloh a činností, ktoré sú spojené s poskytovaním stravovacích služieb univerzitnej jedálne a bufetoch
- zodpovednosť za hospodárenie s finančnými prostriedkami, dodržiavanie finančných limitov a materiálnych noriem pri príprave jedál a nápojov,
- zabezpečenie prísunu surovín a tovarov v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní,
- kontrola správnosti vystavených dodávateľských faktúr
- zostavovanie jedálneho lístka,
- evidencia skladového hospodárstva a pokladničných operácií,
- zodpovednosť za dodržiavanie zásad správnej výrobnej praxe,
- zabezpečenie výživovej a zmyslovej hodnoty výrobkov,
- výkon odborných úloh a činností, ktoré sú spojené s poskytovaním stravovacích služieb univerzitnej jedálne a bufetoch
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
ekonomické zameranie alebo úplné stredné vzdelanie v odbore prevádzka hotelov a spoločného stravovania, resp. ekonomika obchodu a služieb alebo potravinárstvo a podnikanie v potravinárstve alebo v príbuznom odbore.
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- prax v oblasti spoločného stravovania min. 5 rokov, prax v riadiacej funkcii v tejto oblasti min. 3 roky,
- znalosť problematiky v stravovacích zariadeniach a v bufetoch, - znalosť tvorby kalkulácií a výrobných postupov,
- komunikatívnosť a flexibilita,
- ovládanie práce s PC (Word, Excel, stravovací systém)
- znalosť problematiky v stravovacích zariadeniach a v bufetoch, - znalosť tvorby kalkulácií a výrobných postupov,
- komunikatívnosť a flexibilita,
- ovládanie práce s PC (Word, Excel, stravovací systém)
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
verejnoprávna inštitúcia
ID: 2066366
Dátum zverejnenia: 30.3.2015
2015-03-30
lokalita: okres Nitra Pozícia: Šéfkuchár, Vedúci oddelenia Spoločnosť: Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre