Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kumulovaná pracovná pozícia Prevádzkovateľ malého apartmánového rezortu: ubytovania, recepcie a gastro zariadení (vhodné pre manželský pár)
Termion s.r.o.
Miesto práce
Vysoké Tatry, okres Poprad
Vysoké Tatry, okres Poprad
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
1.6.2017
1.6.2017
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou, možnosť odmeňovania s podielom na hospodárskych výsledkoch
dohodou, možnosť odmeňovania s podielom na hospodárskych výsledkoch
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Kumulovaná pracovná pozícia pre 2 osoby:
Riadi a fyzicky vykonáva činnosti / prevádzky: (vykonáva v slabej sezóne)
1. Časť prevádzky ubytovacieho zariadenia
- zodpovednosť za kontinuálny chod rezortu (vecná a hmotná)
- súčasné trendy v hotelierstve
- upratovacie služby
- koordinácia upratovacích prác,
- občasná výpomoc pri upratovaní izieb,
- zodpovednosť za poriadok a čistotu v rezorte,
- zabezpečovanie servisných opráv,
- údržba a správa objektov
- ďalšie svisiace práce
- prevádzka sauny a vírivky
2. Časť prevádzky: Recepčné a rezervačné služby:
- zodpovednosť za kontinuálny chod recepcie (vecná a hmotná)
- služby recepcie
- check-in a check-out hostí,
- vítanie, prijímanie a starostlivosť o hostí,
- poskytovanie komplexných informácií hosťom,
- komunikácia s hosťami aj v cudzom jazyku,
- prijímanie e-mailových a telefonických rezervácií,
- príjem a vybavovanie telefonátov,
- e-mailová komunikácia,
- práca s rezervačným software,
- správa kľúčov,
3. Časť prevádzky Gastro (Restaurant, cukráreň, grill) – riadi (v top sezóne) a fyzicky vykonáva (v slabej sezóne) činnosti:
- zodpovednosť za kontinuálny chod prevádzky Gastro (vecná a hmotná)
- znalosti súčasných trendov v gastronómii a gastro službách
- zabezpečenie stravovania pre ubytovaných hostí
- asistencia pri príprave raňajok, večerí
4. Časť marketing: zúčastňuje sa, navrhuje, presadzuje a realizuje
- marketing a návrhy na zlepšenie, návrhy akcií, balíčkov,
- spolupráca a vyhľadanie eventových, teambuildingových firiem pre obsadzovanie v slabej sezóne
- zabezpečenie občianskych akcií
- zabezpečenie odborných akcií, workshopov,
5. Všeobecná časť:
- pozitívna práca s ľuďmi a ich riadenie,
- vyhľadávanie náhradných dočasných a externých spolupracovníkov,
- operatívne riešenie pridelených úloh,
- vybavovanie potrieb a požiadaviek hostí,
- práca s peňažnou hotovosťou a bankovým terminálom,
- evidencia prijatých platieb,
- uzávierka denných tržieb,
- vystavovanie účtov vo fiškálnej pokladni,
- dodržiavanie interných predpisov, a štandardov
Riadi a fyzicky vykonáva činnosti / prevádzky: (vykonáva v slabej sezóne)
1. Časť prevádzky ubytovacieho zariadenia
- zodpovednosť za kontinuálny chod rezortu (vecná a hmotná)
- súčasné trendy v hotelierstve
- upratovacie služby
- koordinácia upratovacích prác,
- občasná výpomoc pri upratovaní izieb,
- zodpovednosť za poriadok a čistotu v rezorte,
- zabezpečovanie servisných opráv,
- údržba a správa objektov
- ďalšie svisiace práce
- prevádzka sauny a vírivky
2. Časť prevádzky: Recepčné a rezervačné služby:
- zodpovednosť za kontinuálny chod recepcie (vecná a hmotná)
- služby recepcie
- check-in a check-out hostí,
- vítanie, prijímanie a starostlivosť o hostí,
- poskytovanie komplexných informácií hosťom,
- komunikácia s hosťami aj v cudzom jazyku,
- prijímanie e-mailových a telefonických rezervácií,
- príjem a vybavovanie telefonátov,
- e-mailová komunikácia,
- práca s rezervačným software,
- správa kľúčov,
3. Časť prevádzky Gastro (Restaurant, cukráreň, grill) – riadi (v top sezóne) a fyzicky vykonáva (v slabej sezóne) činnosti:
- zodpovednosť za kontinuálny chod prevádzky Gastro (vecná a hmotná)
- znalosti súčasných trendov v gastronómii a gastro službách
- zabezpečenie stravovania pre ubytovaných hostí
- asistencia pri príprave raňajok, večerí
4. Časť marketing: zúčastňuje sa, navrhuje, presadzuje a realizuje
- marketing a návrhy na zlepšenie, návrhy akcií, balíčkov,
- spolupráca a vyhľadanie eventových, teambuildingových firiem pre obsadzovanie v slabej sezóne
- zabezpečenie občianskych akcií
- zabezpečenie odborných akcií, workshopov,
5. Všeobecná časť:
- pozitívna práca s ľuďmi a ich riadenie,
- vyhľadávanie náhradných dočasných a externých spolupracovníkov,
- operatívne riešenie pridelených úloh,
- vybavovanie potrieb a požiadaviek hostí,
- práca s peňažnou hotovosťou a bankovým terminálom,
- evidencia prijatých platieb,
- uzávierka denných tržieb,
- vystavovanie účtov vo fiškálnej pokladni,
- dodržiavanie interných predpisov, a štandardov
Zamestnanecké výhody, benefity
možnosti rozvoja, sebarealizácie,
možnosti vzdelávania v obore a v jazykoch,
ohodnotenie podľa hosp. výsledkov
na požiadanie zabezpečíme ubytovanie
možnosti vzdelávania v obore a v jazykoch,
ohodnotenie podľa hosp. výsledkov
na požiadanie zabezpečíme ubytovanie
Informácie o výberovom konaní
Pre prevádzku hľadáme vhodného prevádzkara (prevázkarov) s praxou v obore hoteliérstvo a gastro, ktorý ich okrem riadenia týchto činností vie aj vykonávať (v silnej prevádzke riadi, v slabej sezóne vykonáva).
Prevádzka je orientovaná na rodiny s deťmi, s dôrazom na osobný prístup k hosťom, domácu atmosféru a tradičnú stredoeurópsku stravu ponímanú v súčasných trendoch.
V profesnom životopise uveďte referencie a kontaktné údaje z predchádzajúcich zamestnaní na Slovensku aj v zahraničí
Uvítame manželský pár, partnerov, alebo spolupracovníkov z jedného tímu, so skúsenosťami zo zahraničia.
Uchádzačom umožníme do 15.4.2017 obhliadku rezortu s následným pohovorom. Výberové konanie sa uskutoční z vybraných uchádzačov. Neúspešným uchádzačom poskytneme vyjadrenie do 10.4.2017
Ku životopisu priložte stručné odpovede na naše otázky:
1. Napĺňa Vás rozmanitá a samostatná práca v segmente cestovný ruch?
2. Ste športovo založený, ovládate základy outdoor športov?
3. Oslovuje Vás rodinné pracovne prostredie a práca s deťmi?
4. Ste kreatívny, optimisticky založený, máte záujem o osobnostný rast?
5. Viete sa stotožniť s identitou a štandardami súčasných trendov so zameraním na rodinnú klientelu, šport, relax v top sezóne a workshopy, teambuildingy, eventy, občianske akcie v slabej sezóne?
6. Viete pracovať aj pod tlakom, v strese a v neštandardných situáciách?
7. Čo Vás motivuje: osobnostný rast, samostatná práce, zodpovednosť, peniaze?
8. Robili ste dlho v zahraničí, chcete sa usadiť na Slovensku a využiť svoje skúsenosti?
Prevádzka je orientovaná na rodiny s deťmi, s dôrazom na osobný prístup k hosťom, domácu atmosféru a tradičnú stredoeurópsku stravu ponímanú v súčasných trendoch.
V profesnom životopise uveďte referencie a kontaktné údaje z predchádzajúcich zamestnaní na Slovensku aj v zahraničí
Uvítame manželský pár, partnerov, alebo spolupracovníkov z jedného tímu, so skúsenosťami zo zahraničia.
Uchádzačom umožníme do 15.4.2017 obhliadku rezortu s následným pohovorom. Výberové konanie sa uskutoční z vybraných uchádzačov. Neúspešným uchádzačom poskytneme vyjadrenie do 10.4.2017
Ku životopisu priložte stručné odpovede na naše otázky:
1. Napĺňa Vás rozmanitá a samostatná práca v segmente cestovný ruch?
2. Ste športovo založený, ovládate základy outdoor športov?
3. Oslovuje Vás rodinné pracovne prostredie a práca s deťmi?
4. Ste kreatívny, optimisticky založený, máte záujem o osobnostný rast?
5. Viete sa stotožniť s identitou a štandardami súčasných trendov so zameraním na rodinnú klientelu, šport, relax v top sezóne a workshopy, teambuildingy, eventy, občianske akcie v slabej sezóne?
6. Viete pracovať aj pod tlakom, v strese a v neštandardných situáciách?
7. Čo Vás motivuje: osobnostný rast, samostatná práce, zodpovednosť, peniaze?
8. Robili ste dlho v zahraničí, chcete sa usadiť na Slovensku a využiť svoje skúsenosti?
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
Vzdelanie v odbore
Hotelová škola, cestovný ruch, gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Pokročilý (C1) a Ruský jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Pokladňa - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Windows - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Windows - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
všeobecná zručnosť
pracovné skúsenosti v obore - výhoda
Pracovné skúsenosti v gastronómii - výhoda
pracovné skúsenosti v zahraničí - výhoda
znalosť rezervačných systémov - výhoda
časová flexibilita a loajálnosť voči spoločnosti
proaktívny prístup k práci, iniciatívnosť
príjemné vystupovanie a prejav
záujem vzdelávať sa a pracovať na sebe
dobrá fyzická kondícia,
gastro preukaz pre gastro prevádzku
pracovné skúsenosti v obore - výhoda
Pracovné skúsenosti v gastronómii - výhoda
pracovné skúsenosti v zahraničí - výhoda
znalosť rezervačných systémov - výhoda
časová flexibilita a loajálnosť voči spoločnosti
proaktívny prístup k práci, iniciatívnosť
príjemné vystupovanie a prejav
záujem vzdelávať sa a pracovať na sebe
dobrá fyzická kondícia,
gastro preukaz pre gastro prevádzku
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Rodinný ubytovací rezort v podhorí Vysokých Tatier
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 2935464
Dátum zverejnenia: 28.2.2017
2017-02-28
lokalita: okres Poprad Pozícia: Prevádzkar, Recepčná Spoločnosť: Termion s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou, možnosť odmeňovania s podielom na hospodárskych výsledkoch