Kumulovaná pracovná pozícia Prevádzkovateľ malého apartmánového rezortu: ubytovania, recepcie a gastro zariadení (vhodné pre manželský pár)

Termion s.r.o.

Miesto práce
Vysoké Tatry, okres Poprad
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
1.6.2017
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou, možnosť odmeňovania s podielom na hospodárskych výsledkoch

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Kumulovaná pracovná pozícia pre 2 osoby:
Riadi a fyzicky vykonáva činnosti / prevádzky: (vykonáva v slabej sezóne)
1. Časť prevádzky ubytovacieho zariadenia
- zodpovednosť za kontinuálny chod rezortu (vecná a hmotná)
- súčasné trendy v hotelierstve
- upratovacie služby
- koordinácia upratovacích prác,
- občasná výpomoc pri upratovaní izieb,
- zodpovednosť za poriadok a čistotu v rezorte,
- zabezpečovanie servisných opráv,
- údržba a správa objektov
- ďalšie svisiace práce
- prevádzka sauny a vírivky

2. Časť prevádzky: Recepčné a rezervačné služby:
- zodpovednosť za kontinuálny chod recepcie (vecná a hmotná)
- služby recepcie
- check-in a check-out hostí,
- vítanie, prijímanie a starostlivosť o hostí,
- poskytovanie komplexných informácií hosťom,
- komunikácia s hosťami aj v cudzom jazyku,
- prijímanie e-mailových a telefonických rezervácií,
- príjem a vybavovanie telefonátov,
- e-mailová komunikácia,
- práca s rezervačným software,
- správa kľúčov,

3. Časť prevádzky Gastro (Restaurant, cukráreň, grill) – riadi (v top sezóne) a fyzicky vykonáva (v slabej sezóne) činnosti:
- zodpovednosť za kontinuálny chod prevádzky Gastro (vecná a hmotná)
- znalosti súčasných trendov v gastronómii a gastro službách
- zabezpečenie stravovania pre ubytovaných hostí
- asistencia pri príprave raňajok, večerí

4. Časť marketing: zúčastňuje sa, navrhuje, presadzuje a realizuje
- marketing a návrhy na zlepšenie, návrhy akcií, balíčkov,
- spolupráca a vyhľadanie eventových, teambuildingových firiem pre obsadzovanie v slabej sezóne
- zabezpečenie občianskych akcií
- zabezpečenie odborných akcií, workshopov,

5. Všeobecná časť:
- pozitívna práca s ľuďmi a ich riadenie,
- vyhľadávanie náhradných dočasných a externých spolupracovníkov,
- operatívne riešenie pridelených úloh,
- vybavovanie potrieb a požiadaviek hostí,
- práca s peňažnou hotovosťou a bankovým terminálom,
- evidencia prijatých platieb,
- uzávierka denných tržieb,
- vystavovanie účtov vo fiškálnej pokladni,
- dodržiavanie interných predpisov, a štandardov

Zamestnanecké výhody, benefity

možnosti rozvoja, sebarealizácie,
možnosti vzdelávania v obore a v jazykoch,
ohodnotenie podľa hosp. výsledkov
na požiadanie zabezpečíme ubytovanie

Informácie o výberovom konaní

Pre prevádzku hľadáme vhodného prevádzkara (prevázkarov) s praxou v obore hoteliérstvo a gastro, ktorý ich okrem riadenia týchto činností vie aj vykonávať (v silnej prevádzke riadi, v slabej sezóne vykonáva).

Prevádzka je orientovaná na rodiny s deťmi, s dôrazom na osobný prístup k hosťom, domácu atmosféru a tradičnú stredoeurópsku stravu ponímanú v súčasných trendoch.

V profesnom životopise uveďte referencie a kontaktné údaje z predchádzajúcich zamestnaní na Slovensku aj v zahraničí

Uvítame manželský pár, partnerov, alebo spolupracovníkov z jedného tímu, so skúsenosťami zo zahraničia.

Uchádzačom umožníme do 15.4.2017 obhliadku rezortu s následným pohovorom. Výberové konanie sa uskutoční z vybraných uchádzačov. Neúspešným uchádzačom poskytneme vyjadrenie do 10.4.2017


Ku životopisu priložte stručné odpovede na naše otázky:
1. Napĺňa Vás rozmanitá a samostatná práca v segmente cestovný ruch?
2. Ste športovo založený, ovládate základy outdoor športov?
3. Oslovuje Vás rodinné pracovne prostredie a práca s deťmi?
4. Ste kreatívny, optimisticky založený, máte záujem o osobnostný rast?
5. Viete sa stotožniť s identitou a štandardami súčasných trendov so zameraním na rodinnú klientelu, šport, relax v top sezóne a workshopy, teambuildingy, eventy, občianske akcie v slabej sezóne?
6. Viete pracovať aj pod tlakom, v strese a v neštandardných situáciách?
7. Čo Vás motivuje: osobnostný rast, samostatná práce, zodpovednosť, peniaze?
8. Robili ste dlho v zahraničí, chcete sa usadiť na Slovensku a využiť svoje skúsenosti?

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa

Vzdelanie v odbore

Hotelová škola, cestovný ruch, gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Pokročilý (C1) a Ruský jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Pokladňa - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Windows - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

všeobecná zručnosť
pracovné skúsenosti v obore - výhoda
Pracovné skúsenosti v gastronómii - výhoda
pracovné skúsenosti v zahraničí - výhoda
znalosť rezervačných systémov - výhoda
časová flexibilita a loajálnosť voči spoločnosti
proaktívny prístup k práci, iniciatívnosť
príjemné vystupovanie a prejav
záujem vzdelávať sa a pracovať na sebe
dobrá fyzická kondícia,
gastro preukaz pre gastro prevádzku

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Rodinný ubytovací rezort v podhorí Vysokých Tatier

Počet zamestnancov

10-19 zamestnancov
ID: 2935464  Dátum zverejnenia: 28.2.2017  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou, možnosť odmeňovania s podielom na hospodárskych výsledkoch