Vedúci študentskej jedálne

Technická univerzita v Košiciach

Miesto práce
Budovateľská 31, Prešov
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
01.12.2016
Ponúkaný plat (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- Koordinovanie a organizovanie práce v stravovacej prevádzke s plnou hmotnou zodpovednosťou,
- Starostlivosť o zamestnancov v stravovacej jednotke a starostlivosť o technickú úroveň zariadení,
- Zabezpečovanie plynulého chodu výroby a výdaja jedál na zverenej prevádzke,
- Spracovanie komplexnej administratívnej agendy, pri zabezpečovaní kumulovanej funkcie vedúcej študentskej jedálne a skladníčky potravinového tovaru,
- Zostavovanie jedálnych lístkov, nových receptúr, normovanie a kontrola odvodov tržieb z pokladne,
- Zastupovanie v pokladni, v prípade nemoce pokladníčky,
- V prípade neprítomnosti ostatných pracovníkov výpomoc vo výrobe jednoduchých druhov teplých jedál, polievok, cukrárenských výrobkov alebo jedál studenej kuchyne,
- Zabezpečovanie príležitostných spoločenských akcií,
- Zodpovednosť za udržiavanie hygieny, bezpečnosti pri práci a PO v prevádzke,
- Zabezpečovanie kvalitatívnej a kvantitatívnej prebierky tovaru, skladovanie tovaru podliehajúceho rýchlej skaze a sledovanie garančných lehôt,
- Manipulácia s rozsiahlym a rôznorodým sortimentom tovaru a obalmi,
- Zabezpečenie hygienickej nezávadnosti, uskladnenia a predaja doplnkového tovaru,
- Vypracovanie rozpisov pracovných smien, podkladov dochádzky zamestnancov,
- Vybavovanie sťažností a reklamácií na zverenom úseku, vystavovanie protokolov o vzniknutých škodách,
- Návrh na nákup, evidencia a hmotná zodpovednosť za vymedzený sortiment spotrebného materiálu, DHM, NDHM, HIM,
- Zabezpečuje odstránenie drobných technických závad v objekte, zodpovedá za plynulé zabezpečenie služieb pre stravníkov a cudzích klientov,
- Zodpovedá za správnu evidenciu a ochranu majetku,
- Vykonáva bežnú kontrolnú činnosť všetkých pracovníkov ŠJ,
- Vykonávanie jednoduchých účtovníckych prác, vedenie predpísanej evidencie a spracovanie dekádnych uzávierok,
- Zabezpečovanie fyzickej inventarizácie tovaru a obalov, prepočet a sumarizácia hodnoty zásob, odsúhlasenie s účtovnými dokladmi, vyčíslenie inventúrnych rozdielov,
- Samostatné vykonávanie práce a vedenie agendy súvisiacej s kreditným systémom,
- Kontroluje dodržiavanie stanovených pokladničných limitov a pravidelný odvod tržieb,
- Po zavedení systému HCCP zabezpečuje pravidelnú evidenciu a kontrolu na všetkých úrovniach,
- Kontrola dodržiavania cenových predpisov a zabezpečovanie zdravotnej nezávadnosti potravín i pracovného prostredia, hygienických a bezpečnostných predpisov,
Vykonáva a plní ďalšie úlohy súvisiace s dohodnutým druhom práce podľa pokynov priameho nadriadeného,
- Uzavretá dohoda o hmotnej zodpovednosti za tovar a majetok prevádzkovej jednotky.

Zamestnanecké výhody, benefity

Zabezpečenie stravovania,
Organizovanie kultúrnych, športových a spoločenských akcií pre pracovníkov,

Informácie o výberovom konaní

Morálna bezúhonnosť
Zdravotná spôsobilosť na prácu

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Gastronómia, spoločné stravovanie

Administratívne a ekonomické znalosti

Skladové hospodárstvo - pokročilý
Pokladňa - základy
Hospodárska korešpondencia - základy
Strojopis - pokročilý

Počítačové znalosti - používateľ

Microsoft Windows - základy
Microsoft Word - základy
Microsoft Excel - základy

Počet rokov praxe

5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Iniciatívny, kreatívny, pohotový, zodpovedný

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Verejná vysoká škola.

Adresa spoločnosti

Technická univerzita v Košiciach, Študentské domovy a jedálne
Letná 9
042 00 Košice
http://www.tuke.sk
ID: 2812363   Dátum zverejnenia: 15.11.2016