Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Pomocný kuchár
TAURIS, a.s.
Miesto práce
Potravinárska 6, Rimavská Sobota
Potravinárska 6, Rimavská Sobota
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
700 EUR/mesiac+ variabilná zložka do výšky 11% základnej mzdy + príplatky
700 EUR/mesiac+ variabilná zložka do výšky 11% základnej mzdy + príplatky
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Výroba jednoduchých druhov teplých jedál, polievok, cukrárskych výrobkov alebo jedál studenej kuchyne, dohotovovanie studenej kuchyne, dohotovovanie a výdaj jedál alebo rôznych príloh k hlavným jedlám.
1. Pri výrobe jedál zabezpečuje realizáciu Plánu správnej výrobnej praxe – program HACCP.
2. Zodpovedá za dodržanie Materiálno – spotrebných noriem a vlastných receptúr ZJ.
3. Zabezpečuje prípravné práce a výrobu jedál na základe vopred zostaveného jedálneho lístka.
4. Zodpovedá za dodržiavanie hygienických predpisov v zmysle Správnej výrobnej praxe – HACCP a sanitačného programu.
5. Riadi sa pokynmi zmenového kuchára, vykonáva pomocné práce pri výdaji jedál, práce pri kuchynskom a stolovom riade.
6. Zodpovedá za dodržiavanie predpisov o bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnych predpisov.
7. Má spoluúčasť na hmotnej zodpovednosti v ZJ.
8. Vykonáva a plní ďalšie úlohy súvisiace s dohodnutým druhom práce podľa pokynov priameho nadriadeného zamestnanca.
9. Zachováva mlčanlivosť o skutočnostiach o ktorých sa dozvedel pri vykonávaní svojej pracovnej činnosti a ktoré v záujme zamestnávateľa nie je možné oznamovať iným osobám a to aj po skončení pracovného pomeru.
1. Pri výrobe jedál zabezpečuje realizáciu Plánu správnej výrobnej praxe – program HACCP.
2. Zodpovedá za dodržanie Materiálno – spotrebných noriem a vlastných receptúr ZJ.
3. Zabezpečuje prípravné práce a výrobu jedál na základe vopred zostaveného jedálneho lístka.
4. Zodpovedá za dodržiavanie hygienických predpisov v zmysle Správnej výrobnej praxe – HACCP a sanitačného programu.
5. Riadi sa pokynmi zmenového kuchára, vykonáva pomocné práce pri výdaji jedál, práce pri kuchynskom a stolovom riade.
6. Zodpovedá za dodržiavanie predpisov o bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnych predpisov.
7. Má spoluúčasť na hmotnej zodpovednosti v ZJ.
8. Vykonáva a plní ďalšie úlohy súvisiace s dohodnutým druhom práce podľa pokynov priameho nadriadeného zamestnanca.
9. Zachováva mlčanlivosť o skutočnostiach o ktorých sa dozvedel pri vykonávaní svojej pracovnej činnosti a ktoré v záujme zamestnávateľa nie je možné oznamovať iným osobám a to aj po skončení pracovného pomeru.
Zamestnanecké výhody, benefity
Bohatý sociálny program, práca v stabilnej spoločnosti, možnosť kariérneho rastu
- Odmeny pri pracovnom a životnom jubileu
- Vianočné odmeny
- Veľkonočný a vianočný balíček z výrobkov spoločnosti TG
- Vitamínové balíčky
- Zľavy na vlastné výrobky
- Výhody vo vybraných bankách (nižšie úrokové sadzby, zrušenie poplatkov za vybavenie)
- Zľava pri kúpe vozidla ŠKODA
- Finančné poradenstvo
- Príspevky na rekonvalescenciu vo vybraných zariadeniach
- Karta MULTISPORT
- Firemné kultúrne podujatie – TAURIS DAY
- Odmeny pri pracovnom a životnom jubileu
- Vianočné odmeny
- Veľkonočný a vianočný balíček z výrobkov spoločnosti TG
- Vitamínové balíčky
- Zľavy na vlastné výrobky
- Výhody vo vybraných bankách (nižšie úrokové sadzby, zrušenie poplatkov za vybavenie)
- Zľava pri kúpe vozidla ŠKODA
- Finančné poradenstvo
- Príspevky na rekonvalescenciu vo vybraných zariadeniach
- Karta MULTISPORT
- Firemné kultúrne podujatie – TAURIS DAY
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- manuálna zručnosť, flexibilita, ochota pracovať
- platné osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažnej činnosti podľa zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon č. 355/2007 Z.z.“) - výhodou (ak nemá - urobí dodatočne)
- platné osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažnej činnosti podľa zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon č. 355/2007 Z.z.“) - výhodou (ak nemá - urobí dodatočne)
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
TAURIS, a.s. je stabilná výrobno-obchodná slovenská spoločnosť, zaoberajúca sa výrobou a predajom mäsa a mäsových výrobkov, rýb a výrobkov z rýb a lahôdkových šalátov.
Počet zamestnancov
1000 a viac zamestnancov
ID: 4640979
Dátum zverejnenia: 24.4.2024
2024-04-24
lokalita: Rimavská Sobota Pozícia: Pomocný kuchár Spoločnosť: TAURIS, a.s.
Základná zložka mzdy (brutto): 700 EUR/mesiac