Šéfkuchár Hotel Tri Studničky****

Tatry mountain resorts, a.s.

Miesto práce
Hotel Tri Studničky****, okres Liptovský Mikuláš
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Pripravuje jedlá teplej a studenej kuchyne v reštaurácii Hotela Tri Studničky**** v atraktívnom prostredí Nízkych Tatier. Zodpovedá za organizovanie práce a kontrolu tímu pracovníkov v kuchyni, kvalitu pripravovaných pokrmov a dodržiavanie gastronomických pravidiel. Aplikuje v praxi klasické i moderné trendy gastronómie. Pripravuje jedálne lístky, menu a zúčastňuje sa aktivít F&B oddelenia. Efektívne riadi skladové zásoby kuchyne a inventár kuchyne, kontroluje dodržiavanie HACCP.

Zamestnanecké výhody, benefity

Využi svoju šancu a pridaj sa k nám. Pracuj v krásnom a atraktívnom prostredí štvorhviezdičkového Hotela Tri Studničky**** v Demänovskej doline. Staň sa súčasťou nášho profesionálneho tímu.
Ponúkame Ti:
- dlhodobé perspektívne zamestnanie, práca na hlavný pracovný pomer,
- stála pravidelná mesačná mzda, stravovanie, pracovné oblečenie,
- možnosť ďalšieho vzdelávania, profesionálneho rozvoja,
- skipass, aquapass,
- množstvo zamestnaneckých zliav a výhod

Informácie o výberovom konaní

V prípade, že Vás naša ponuka oslovila posielajte nám Vaše životopisy na nižšie uvedený mail. U všetkých dokumentov zasielaných našej spoločnosti uvádzajte prosím súhlas so spracovaním osobných údajov. V prípade veľkého počtu žiadostí nebude možné odpovedať všetkým uchádzačom. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov za účelom osobného pohovoru.

Za pochopenie ďakujeme.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Skladové hospodárstvo - Základy
Microsoft Excel - Základy
Microsoft Outlook - Základy

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Požadujeme : min. stredoškolské odborné vzdelanie, prax min. 3 roky, skúsenosť na pozícii šéfkuchára, prehľad v gastronómii, profesionálny a zodpovedný prístup k práci, komunikácia a vystupovanie na vysokej úrovni, schopnosť viesť a motivovať zamestnancov, dobré organizačné schopnosti, cieľavedomosť, hygienické minimum, znalosť prevádzkovej ekonomiky, zvládanie stresových situácií , kreativitu, samostatnosť, flexibilitu, dobrý zdravotný stav a ovládanie programu BlueGastro.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Skupina Tatry mountain resorts, a.s. („TMR“) je lídrom v prevádzkovaní horských stredísk a zábavných parkov a poskytovaní turistických služieb v strednej Európe.
Naša spoločnosť má záujem zamestnávať talentovaných, motivovaných a lojálnych zamestnancov. Našim zamestnancom umožňujeme profesijný rast a dávame príležitosť využiť svoj potenciál.

Gopass, a.s. je súčasťou skupiny TMR a slúži ako platforma, kde:
• nakúpite lístky a vstupy do zimných stredísk v 5 krajinách, do golfových rezortov, aquaparkov a zábavných parkov,
• unikátny vernostný program, ktorý uplatníte okrem vyššie uvedených miest aj v hoteloch, reštauráciách, obchodoch alebo požičovniach,
• karta, ktorá slúži ako váš osobný lístok na vstup do lyžiarskych stredísk, aquaparkov a je kľúčom k mnohým ďalším produktom a službám
• mobilná aplikácia, ktorá vám v reálnom čase sprostredkuje všetky dôležité informácie o dianí v stredisku, prehľad vašich lyžiarskych štatistík.

Počet zamestnancov

1000 a viac zamestnancov
ID: 3162085  Dátum zverejnenia: 16.8.2017  Pracovná ponuka je prevzatá z inej stránky alebo zdroja. Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou