Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér kuchyne
UNITAS Group, s. r. o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
01.05.2018
01.05.2018
Mzdové podmienky (brutto)
1000 - 1100 € ( netto ) + odmeny
1000 - 1100 € ( netto ) + odmeny
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Medzinárodná spoločnosť pôsobiaca na slovenskom a českom trhu hľadá pre svoj nový koncept kandidáta na pozíciu – Manažér kuchyne
Staňte sa súčasťou našej spoločnosti a budete sa podielať na vývoji najnovšieho gastro konceptu v Bratislave.
VAŠE ÚLOHY:
-zaistenie efektívneho riadenia kuchyne a dodržiavanie interných predpisov spoločnosti
-organizácia prác personálu s cieľom dosiahnuť maximálnu spokojnosť zákazníkov
-riešenie sťažností zákazníkov
-zodpovednosť za dodržiavanie noriem a technologických postupov pri príprave a servírovaní jedál
-zabezpečenie organizácie a správneho prevedenie inventúr tovaru a inventáru
-zabezpečenie dodržiavania zásad BOZP, PO a hygienických predpisov
-výber nových zamestnancov a ich pravidelné školenie podľa štandardov z prevádzkového manuálu
-riešenie a implementácia optimalizačných riešení
-práca na všetkých pracoviskách v kuchyni a schopnosť zastúpenia pracovníka na ktorejkoľvek pozícii
-kontrola a zefektívňovanie práce kuchárov v kuchyni
-dodržiavanie správnych technologických postupov výroby a manipulácie s potravinami a zároveň dohliadanie nad dodržiavaním vizualizácie jedál pri podávaní
-vytváranie, evidencia tréningových podkladov pre kuchárov a pomocné sily – testy, školiace materiály...
-dodržiavanie prevádzkového poriadku, bezpečnostných a hygienických štandardov HACCP
-organizácia tastingov pre vedenie spoločnosti
-eliminácia všetkých strát spojených s nehospodárnym zaobchádzaním, nesprávnym objednávaním a zlým skladovým hospodárstvom (FIFO) v kuchyni
Staňte sa súčasťou našej spoločnosti a budete sa podielať na vývoji najnovšieho gastro konceptu v Bratislave.
VAŠE ÚLOHY:
-zaistenie efektívneho riadenia kuchyne a dodržiavanie interných predpisov spoločnosti
-organizácia prác personálu s cieľom dosiahnuť maximálnu spokojnosť zákazníkov
-riešenie sťažností zákazníkov
-zodpovednosť za dodržiavanie noriem a technologických postupov pri príprave a servírovaní jedál
-zabezpečenie organizácie a správneho prevedenie inventúr tovaru a inventáru
-zabezpečenie dodržiavania zásad BOZP, PO a hygienických predpisov
-výber nových zamestnancov a ich pravidelné školenie podľa štandardov z prevádzkového manuálu
-riešenie a implementácia optimalizačných riešení
-práca na všetkých pracoviskách v kuchyni a schopnosť zastúpenia pracovníka na ktorejkoľvek pozícii
-kontrola a zefektívňovanie práce kuchárov v kuchyni
-dodržiavanie správnych technologických postupov výroby a manipulácie s potravinami a zároveň dohliadanie nad dodržiavaním vizualizácie jedál pri podávaní
-vytváranie, evidencia tréningových podkladov pre kuchárov a pomocné sily – testy, školiace materiály...
-dodržiavanie prevádzkového poriadku, bezpečnostných a hygienických štandardov HACCP
-organizácia tastingov pre vedenie spoločnosti
-eliminácia všetkých strát spojených s nehospodárnym zaobchádzaním, nesprávnym objednávaním a zlým skladovým hospodárstvom (FIFO) v kuchyni
Zamestnanecké výhody, benefity
Získate jedinečnú možnosť stať sa členom úspešnej medzinárodnej spoločnosti, v rámci ktorej sa môžete uplatniť v ktorejkoľvek domácej alebo zahraničnej pobočke. Ponúkame Vám príležitosť na svoj osobný kariérny rast a rozvoj doterajších skúsenosti.
Informácie o výberovom konaní
Svoje životopisy nám zasielajte spolu s fotografiou.
Kontaktovať budeme iba tých uchádzačov, ktorí vyhovujú našim kritériám. Ďakujeme za pochopenie.
Kontaktovať budeme iba tých uchádzačov, ktorí vyhovujú našim kritériám. Ďakujeme za pochopenie.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- minimálne 3 ročná skúsenosť na podobnej pozícii je podmienkou
- pozornosť k detailom a kvalite
- schopnosť motivovať a riadiť tím
- schopnosť trénovať členov tímu
- vynikajúce organizačné schopnosti, vysoké pracovné nasadenie a - dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácii
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita
- skúsenosť zo zahraničia je veľkou výhodou
- pozornosť k detailom a kvalite
- schopnosť motivovať a riadiť tím
- schopnosť trénovať členov tímu
- vynikajúce organizačné schopnosti, vysoké pracovné nasadenie a - dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácii
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita
- skúsenosť zo zahraničia je veľkou výhodou
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Sme značka, ktorej chuť už asi poznáš. Okrem Bratislavy ju však môžeš ochutnať už aj na niekoľkých miestach v Prahe a Budapešti. Chceme, aby týchto miest bolo ešte viac, ale sami to už nezvládneme. Ak vieš prispieť k tomu, aby značku Sushitime malo rado ešte viac zákazníkov, chceme ťa.
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov
ID: 2252847
Dátum zverejnenia: 27.4.2018
2018-04-27
lokalita: Bratislava Pozícia: Šéfkuchár Spoločnosť: UNITAS Group, s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1000 - 1100 € ( netto ) + odmeny