Manažér kuchyne

UNITAS Group, s. r. o.

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
01.05.2018
Mzdové podmienky (brutto)
1000 - 1100 € ( netto ) + odmeny

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Medzinárodná spoločnosť pôsobiaca na slovenskom a českom trhu hľadá pre svoj nový koncept kandidáta na pozíciu – Manažér kuchyne

Staňte sa súčasťou našej spoločnosti a budete sa podielať na vývoji najnovšieho gastro konceptu v Bratislave.

VAŠE ÚLOHY:
-zaistenie efektívneho riadenia kuchyne a dodržiavanie interných predpisov spoločnosti
-organizácia prác personálu s cieľom dosiahnuť maximálnu spokojnosť zákazníkov
-riešenie sťažností zákazníkov
-zodpovednosť za dodržiavanie noriem a technologických postupov pri príprave a servírovaní jedál
-zabezpečenie organizácie a správneho prevedenie inventúr tovaru a inventáru
-zabezpečenie dodržiavania zásad BOZP, PO a hygienických predpisov
-výber nových zamestnancov a ich pravidelné školenie podľa štandardov z prevádzkového manuálu
-riešenie a implementácia optimalizačných riešení
-práca na všetkých pracoviskách v kuchyni a schopnosť zastúpenia pracovníka na ktorejkoľvek pozícii
-kontrola a zefektívňovanie práce kuchárov v kuchyni
-dodržiavanie správnych technologických postupov výroby a manipulácie s potravinami a zároveň dohliadanie nad dodržiavaním vizualizácie jedál pri podávaní
-vytváranie, evidencia tréningových podkladov pre kuchárov a pomocné sily – testy, školiace materiály...
-dodržiavanie prevádzkového poriadku, bezpečnostných a hygienických štandardov HACCP
-organizácia tastingov pre vedenie spoločnosti
-eliminácia všetkých strát spojených s nehospodárnym zaobchádzaním, nesprávnym objednávaním a zlým skladovým hospodárstvom (FIFO) v kuchyni

Zamestnanecké výhody, benefity

Získate jedinečnú možnosť stať sa členom úspešnej medzinárodnej spoločnosti, v rámci ktorej sa môžete uplatniť v ktorejkoľvek domácej alebo zahraničnej pobočke. Ponúkame Vám príležitosť na svoj osobný kariérny rast a rozvoj doterajších skúsenosti.

Informácie o výberovom konaní

Svoje životopisy nám zasielajte spolu s fotografiou.
Kontaktovať budeme iba tých uchádzačov, ktorí vyhovujú našim kritériám. Ďakujeme za pochopenie.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Vodičský preukaz

B

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- minimálne 3 ročná skúsenosť na podobnej pozícii je podmienkou
- pozornosť k detailom a kvalite
- schopnosť motivovať a riadiť tím
- schopnosť trénovať členov tímu
- vynikajúce organizačné schopnosti, vysoké pracovné nasadenie a - dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácii
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita
- skúsenosť zo zahraničia je veľkou výhodou

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Sme značka, ktorej chuť už asi poznáš. Okrem Bratislavy ju však môžeš ochutnať už aj na niekoľkých miestach v Prahe a Budapešti. Chceme, aby týchto miest bolo ešte viac, ale sami to už nezvládneme. Ak vieš prispieť k tomu, aby značku Sushitime malo rado ešte viac zákazníkov, chceme ťa.

Počet zamestnancov

25-49 zamestnancov
ID: 2252847  Dátum zverejnenia: 27.4.2018  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1000 - 1100 € ( netto ) + odmeny