Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár
Sophire,s.r.o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
December 2014
December 2014
Mzdové podmienky (brutto)
Dohodou
Dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Pre nášho klienta, novootvorenú prevádzku vo vysokoškolskom prostredí STU, hľadáme vhodného kandidáta na pozíciu kuchára. Otváracie hodiny Po-Pia od 7:00 do 17:00 a príležitostné akcie mimo otváracích hodín.
• Príprava obedového menu
• Podielanie sa na príprave jedálneho lístka
• Zabezpečenie kvality pripravovaných jedál
• Dodržiavanie zásad správnej výrobnej praxe (HACCP)
• Zodpovednosť za skladové zásoby
• Príprava obedového menu
• Podielanie sa na príprave jedálneho lístka
• Zabezpečenie kvality pripravovaných jedál
• Dodržiavanie zásad správnej výrobnej praxe (HACCP)
• Zodpovednosť za skladové zásoby
Zamestnanecké výhody, benefity
• Práca na jednu smenu
• Percento z tržieb
• Zamestnanecká strava
• Dlhodobá perspektíva
• Príjemné a tímové prostredie
• Profesionalita
• Percento z tržieb
• Zamestnanecká strava
• Dlhodobá perspektíva
• Príjemné a tímové prostredie
• Profesionalita
Informácie o výberovom konaní
Pracujte v novootvorenej reštaurácii, ktorá svojej stabilnej klientele ponúka kreatívne a rôznorodé obedové menu. Príjemné prostredie novej prevádzky bude ponúkať svoje služby Po – Pia od 7:00 do 17:00 a príležitostné akcie mimo otváracích hodín.
Ak Vás naša ponuka zaujala, prosím, zašlite Váš životopis na e-mailovú adresu [email protected]
Ak Vás naša ponuka zaujala, prosím, zašlite Váš životopis na e-mailovú adresu [email protected]
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Gastronómia
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• Pozitívny vzťah ku gastronómii
• Vyučený v odbore a prax minimálne dva roky
• Zodpovedný prístup k práci a spoľahlivosť
• Ochota pracovať v tíme
• Silná prozákaznícka orientácia
• Samostatnosť, kreativita a profesionalita
• Dodržiavanie štandardov a pravidiel prevádzky
• Vyučený v odbore a prax minimálne dva roky
• Zodpovedný prístup k práci a spoľahlivosť
• Ochota pracovať v tíme
• Silná prozákaznícka orientácia
• Samostatnosť, kreativita a profesionalita
• Dodržiavanie štandardov a pravidiel prevádzky
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Sme konzultačno-vzdelávacia spoločnosť, ktorá najmä hotelom a reštauráciám ponúka svoje profesionálne služby, ktoré zlepšujú zákaznícky servis a organizačný systém. Služby ako výber personálu, interné a otvorené školenia, zavádzanie štandardov, mystery shopping a kurzy"hospitality" angličtiny pomáhajú našim zákazníkom zvýšiť objem predaja, znížiť prevádzkové náklady a zároveň ponúkať služby na čo najvyššej úrovni.
Počet zamestnancov
1 zamestnanec
ID: 1910390
Dátum zverejnenia: 27.10.2014
2014-10-27
lokalita: Bratislava Pozícia: Kuchár Spoločnosť: Sophire,s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Dohodou